Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy są tabletki na zmniejszenie apetytu? Wizyta u lakarza

Polecane posty

Mam zamiar wybrać sie do lekarza w tym tygodniu. Mam ostatnio pawazny problem z wagą. Wszyscy mi mowia ze tyje w oczach. Ale ja nawet nie wiem skad to sie wzielo. Po prostu kilka miesiecy temu zaczelam stearc sie z mezem o dziecko. Steralismy sie 2 miesiace i nestety nic z tego. Dostalam juz 3 okres. Wiec ciaza to na pewni nie jest. Kompletnie nie wiem co sie dzieje z moim organizmem. Ale tak mniej wiecej od tego czasu zaczelam tak przybierac na wadze ze szok. Mam 167 cm wzrostu i waze ok70 kg. Jeste mi bardzo wstyd ze mimo tak mlodego wieku tak sie zapuscilam. podam wam przyklad. Na sniadanie moge zjesc 7 kawalkow chleba a i tak jestem glodna, na kolacje to sammo. CZY MOGE POPROSIC LEKARZA O PRZEPISANIE TABLETEK NA ZMNIEJSZENIE APETYTU? CZY TAKIE TABLETKI W OGOLE ISTNIEJA??

Nie wiem czy lekarz przepisze tabletki czy zaleci jedynie 'silną wolę'. Nie znam żadnych tabletek, ale podobno łaknienie hamuje kwas/ocet jabłkowy. Normalnie w butelce, pijesz pół szklanki dziennie. I poszukaj w necie, bo może jest i w tabletkach.

Gość a czy jesteś całkowicie zdrowa
? sprawdzałaś sobie poziom hormonów? TSH?

do 4 m-ca ciąży miałam normalny okres bez objawów , wszyscy mi mówili ze bardzo tyję a ja w życiu bym nie myślała ze to ciąża , tym bardziej że się zabespieczałam :)

Gość adzia1982
są tabletki ale uszkadzają nerki

roybush ale ja nie jestem w ciazy bo dostalam juz 3 miesiaczke, weic to nie mozliwe. a tek szczerze to nie chce jeszzce dziecka bo mam stan zapalny, weic wole sie najpierw wyleczyc. mt z mezem tez sie zabezpieczamy poprzez stosunek przerywany, jedynie dzien przedz okresem moze byc do srodka. Jestem troche zaniepokojona tym faktem, ze ciegle przybieram na wadze;( jesli szkodza na narki to zapominam juz o tabletkach. no ale moze lekarz cos poradzi.

Gość kobieto badałaś sobie tarczycę
?

Kiedyś była Zelixa ale wycofali. W Czechach (na receptę wypisaną przez polskiego lekarza również) można kupić Adipex. Jest podobno skuteczny i zdecydowanie nie chce się po nim jeść. Adipex i podobne mu można też zamówić przez neta, bez recepty - jest wiele stron ale wtedy musisz zapłacić ok 100zł. A ja polecam Ci ćwiczenia i jakiś dobry spalacz tłuszczu (sklepy kulturystyczne) - najlepsza i najbezpieczniejsza metoda a do tego oczywiście jakaś przyzwoita dieta, nie katorżnicza ale taka np. mż (czytaj mniej żreć). Zbadaj też tarczycę - ona jest częstym zapalnikiem gwałtownego tycia Powodzenia ;)

Gość gość
jeżeli się odchudzasz polecam zastosowanie preparaty piperine buner który świetnie przyśpiesza efekty. Dzięki niemu zrzuciłam 11 kg w 2 miesiące