Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdassdads

Co sądzicie o tych butach?

Polecane posty

Gość aha ii ach
lepiej koturn (nie koturna :P)

Gość ollabogga
nie powinnaś nosić takich butów bo one skracają nogi naprawdę uwierz mi okropnie to wygląda gdy ktoś ma krótkie nogi i jeszcze skraca je takimi butami :o

Gość dsdassdads
Dzięki za opinię, ale nie mam krótkich nóg :)

Gość Cyrynova
takie zwyczjne bazarkowe butki :D

Gość dsdassdads
Potrzebuję wygodnych, nie udziwnionych butów ;) Dzisiaj cały dzień latałam w 10 cm obcasach, to nie zdrowe

Gość ollabogga
ale kurde nie wstydź się tego,że masz krótkie nogi i nie wpędzaj się w kompleks. To nie twoja wina ,ze jesteś niska masz na pewno inne atuty :D ja na twoim miejscu kupiłabym wysokie czarne kozaki na obcasie :D

Gość aha ii ach
niski wzrost nie oznacza, ze ktoś ma krótkie nogi :P

Gość dsdassdads
ollabogga, masz jakieś kompleksy, czy co? Nie mam krótkich nóg ;) Poza tym są szczupłe :P Nie będę cały czas chodzić w wysokich obcasach, bo to nie zdrowe i tyle ;) Ale w jednym masz rację, mam różne atuty :) Dzisiaj widziałam dziewczynę w fajnych butach, miało może 5-6 cm, nie wiecej, i fajnie to wyglądało. Ja nie mogę znaleźć przyzwoitych ale niskich butów...

Gość ollabogga
jezu dziewczyno nie wyżywaj się na mnie próbowałam ci tylko pomóc :O

Gość dsdassdads
Czy ja się wyżywam? :) Grzecznie odpowiadam ;) Nie od dziś wiadomo, że niezadowoleni z siebie ludzie lubią "jeździć" po innych, właśnie zrobiłaś, wmawiając mi, że mam krótkie nogi i to w chamskim tonie :D Oczywiście możesz sobie pisać dalej jeśli potrzebujesz, ale temat nie dotyczy długości moich nóg tylko opinii o butach

Gość dsdassdads
co właśnie zrobiłaś*

Gość ollabogga
gdzie ja ci niby jechałam i chamso pisałam ? przecież to oczywiste że ktoś kto jest niski nie może mieć długich nóg. bo jest to fizycznie niemożliwe.

Gość dsdassdads
Post z 23:10 :) Nie mam nóg takich jak dziewczyna o wzroście 190, to oczywiście nie jest fizycznie możliwe :) Ale do swojego wzrostu mam długie nogi, i nie jest to tylko opinia moje czy mojej rodziny :) Nadal chcesz o tym dyskutować? Bo dla mnie sprawa jest zamknięta ;)

Gość ollabogga
ok widzę że masz swój świat i lubisz sobie wmawiać niektóre rzeczy ja też uważam dyskusje za zamkniętą

Gość dsdassdads
Eh, a ta nadal swoje... ;) Lecz kompleksy gdzie indziej

Gość ollabogga
okej dobrze spokojnie nie musisz mi niczego udowadniać grunt ,ze dobrze czujesz się w swoim ciele :D

Gość dsdassdads
Odkąd przytyłam czuję się bardzo dobrze :)

Przy 159 cm wzrostu, musiałabyś mieć ze 110 cm nogi, żeby je ktoś w ogóle zauważył. No sorry, bez złośliwości, taka jest prawda. Niska dziewczyna, nawet ze zgrabnymi nogami, nie może mówić, że ma te nogi... długie...

Gość aha ii ach
:) właśnie sie nieco podbudowałam, mimo mojego "nikczemnego" wzrostu :D

Gość dsdassdads
" Przy 159 cm wzrostu, musiałabyś mieć ze 110 cm nogi, żeby je ktoś w ogóle zauważył. No sorry, bez złośliwości, taka jest prawda. Niska dziewczyna, nawet ze zgrabnymi nogami, nie może mówić, że ma te nogi... długie..." To twoje zdanie i masz do niego prawo ;) Słyszałam wiele komplementów dotyczących moich nóg, no i są one poniekąd moim narzędziem pracy

Gość dsdassdads
Że długie również ;) Na zdjęciach wychodzę na osobę wysoką. Zresztą, pokaż mi wysoką dziewczynę z super proporcjami i rzeczywiście długimi nogami ;) Wbrew pozorom nie jest to czeste zjawisko, a jak już, to takie nogi są zazwyczaj potężne

Gość ollabogga
jezu dziewczyno ty masz ewidentnie jakieś kompleksy ;O to nie jest nasza wina, przestań się wyżywać :O

Gość dsdassdads
Przestań mi coś wmawiać :D Sama zaczęłaś ten temat, ni z gruszki ni z pietruszki :D

Gość ollabogga
okej zostawmy ją w spokoju nie musimy jej niczego uświadamiać dobrze ,ze akceptuje siebie 🖐️