Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona allegrowiczka

czy któraś z was..

Polecane posty

kupowała buty w Topshop? czy rozmiarówka tam jest raczej standardowa? kuszą mnie pewne buty z allegro, ale boję się je kupić bez przymierzania.

Koorwa chooje odpowiadac mi tu w moim watku!!! Przeciez pytam- nie slyszycie??? Chce zakupic bucisze i nie woem jaki rozmiar a gire mam nie mala...

długość wkładki-ok. może jestem tępa, ale jak ma się to do długości mojej stopy? :p jak to sensownie zmierzyć? zawsze kupuję buty w sklepie i po prostu mierzę kolejne rozmiary, więc nic nie wiem o żadnych długościach wkładki.

no właśnie, odpowiadać :p dzięki podszywie za apel :p

no więc słuchaj mje droga koleżanko szklanko :classic_cool: w sumie to mogę Ci nie pomóc, bo... nie wiem jak jest z obuwiem eleganckim. bo takiego przez aledrogo nie kupowałam. ale... jeśli masz jakieś oridżinalne obuwie sportowe, to tam na języczku masz podane rozmiary i dł wkł w centymetrach. i potem... jak szukasz butów na allegro i jak mają jakieś rozmiarówki to powinno być napisane jaka jest długośc wkładki w danym rozmiarze. mam nadzieje, że pomogłam, a jak nie to... też mam nadzieję :classic_cool:🖐️

Srodkowy palec - tak to ja :D i jak mi idzie??? :) staram sie...

Gość Kathrinaaa
To wlasnie chcialam uslyszec :classic_cool: kazdy podszywacz marzy zeby uslyszec tych kilka prostych a celnych slow 🖐️

ok :classic_cool: odnalazłam przewygodne stare buciszcze marki converse i przeanalizowałam jego parametry wkładkowe. czuję się uświadomiona. ale i tak boję się kupić te cholerne buty bez przymierzenia 😭

weź kartkę papieru, postaw na niej stopę i ją dokładnie obrysuj. potem weź linijkę i zmierz na tym rysunku długość od pięty do dużego palca. tak się mierzy długość stopy, która odpowiada długości wkładki w bucie. chociaż dokładniej zawsze należy kupić buty o długości wkładki większej o pół centymetra od Twojej stopy, żeby były wygodne i nie cisnęły. ot i cała filozofia.