Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoni Zesrał z Ruchu Walikota

Poseł pan Anna Grodzka będzie wice marszałkiem Sejmu !

Polecane posty

Gość mireczkaa
głupi jestes. Nie wiem, czy jestes facetem czy kobieta, ale pomyśl sobie, że jesteś facetem, a masz piersi, pochwe i co miesiąc okres. I tyle w temacie.

Gość zycie byłoby o niebo lepsze
WIDOK PREZESA JARKA CAŁUJĄCEGO DŁOŃ ANNY GRODZKIEJ WIDOK BEZCENNY :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość derererwerreerer
sami jestescie glupi i ograniczeni. tak jak pisalam: normalny zdrowy umyslowo czlowiek nawet jakby nie akceptowal swojej fizycznosci to by sie z tym mimo wszystko pogodzil bo po pierwsze: plci zmienic sie nie da, po drugie jest to zwykla fanaberia i okaleczenie a ludzie umierają na naprawde powazne i PRAWDZIWE choroby typu rak piersi, rak jądra, i wtedy to zrozumiale jest ze te narzady trzeba usunac. a ci ludzie transi są po prostu chorzy psychicznie i niedojrzali umyslowo, uposledzeni umyslowo. bo inteligentny czlowiek by wiedzial, ze skoro plci i tak nie da sie zmienic to po co swirowac i usuwac sobie organy niezbedne do zycia? w koncu jajniki i jadra produkują hormony niezbedne czlowiekowi do zycia, jak sie je usunie to trzeba juz do konca zycia brac hormony z zewnątrz wiec to jest GLUPOTA do kwadratu!!!

Gość lilajinn
jestes tak strasznie ograniczony, ze nie ma najmniejszego sensu z toba prowadzic dyskusji. co to piszesz, to stek bzdur. gdybys cokolwiek soba reprezentowal, byl oczytanym i wyksztalconym czlowiekiem, to bys nigdy nie napisal czegos podobnego. to co piszesz swiadczy o tobie, a z takimi ludzmi kontakty ograniczam. wiec zegnam Pana.

Gość husti
dererewre.... - chory umyslowo to ty jestes. a przede wszystkim jestes chory z nienawisci.

Gość husti
ciemnogrod i sredniowiecze

Gość husti
tu nie ma dyskusji. tu jest tyrada i potok bzdur wytaczanych przez dererewerecostam

Gość film frozen
Moim zdaniem Pan Grodzka przypomina prezydentową. Przyjrzyjcie się uważnie.

Gość żałosne to ...................
09:48 [zgłoś do usunięcia] mireczkaa gdzie Ty masz tych zboczeńców w sejmie??? Może naucz się oceniac ludzi po czynach, poglądach a nie po orientacji seksualnej głąbie." Spadaj buraczany ćwoku. :) Może dla ciebie ludzie zboczeni i po wyrokach po kryminale to godna reprezentacja w Sejmie. :P

Gość film frozen
ta cała mireczkaa to jest skończona idiotka wczoraj już się tu pluła jak to ona kocha platformę siedzi taka w domu i od rana do nocy dawaj na forum wiernopoddańcze songi do tuska :O a najgorsze się że takie coś uważa za kogoś mądrego :O

Gość mireczkaa
oczywiście, że jestm mądra- w przeciwieństwie do Was- ludzi zaglądajcych innym do majtek! I o ile moge się zgodzić, że ktoś z wyrokami nie powinien się w ogóle znaleźć na listach wyborczych- o tyle nazywanie homoseksualizmu czy transseksualizmu zboczeniem mnie mierzi. I wcale się nie dziwię, że mamy taką opinię za granicą- skoro mieszacie z błotem ludzi tylko dlatego, że głośno mówią np. o dyskryminacji homoseksualistów.

Gość 3000 bierz
dla idiotki tylko opinia za granicą się liczy :O jakie to typowe i nie pisz o sobie kobieciono żeś mądra, bo po prostu gołym okiem widać że nie tak jak widać, że grodzka to facet, choćby od dziś kazali ludziom myśleć, że chomik mandżurski

Gość mireczkaa
proszę cię, nie pogrążaj się. To, że nazwiesz mnie idiotką naprawdę nie sprawi, że nią będę :) W przeciwieństwie do was- zaściankowych, zakompleksionych ludzików, którzy nic w życiu nie osiągnęli- nie inetresuję się prywatnymi sprawami wybranych posłów. Nie jest to dla mnie istotne. Istotne jest dla mnie, żebym mogła spokojnie żyć, żeby pańśtwo nie rzucało mi kłód po nogi w postaci węszenia, kontroli na podstawie donosów zawistników waszego pokroju. Istotne jest dla mnie, żebym mogła spotkać się ze znajomą Hiszpanką i nie musiała się tłumaczyć z tego, co się u nas dzieje. I dzięki obecnym kształcie naszego sejmu tak po prostu będzie. O swoje interesy spokojnie zadbam. I wam też radzę.

Gość 3000 bierz
pewnie, że dbasz idiotko partia musi tobie coś odpalać za to, że codziennie od rana do nocy piszesz hymny miłości na jej cześć i osoba, która wiecznie siedzi na kafe :O nie będzie mi pisać, że coś w życiu osiągnęła, bo to po prostu nieprawda jesteś tym bardziej zaściankowa, im mocniej zapewniasz, że jesteś światła i europejska pustaku totalny

Gość mireczkaa
hahaha, zabawny jesteś:) Weź się do roboty to może zmienisz rozumowanie. Bo jak na razie całą parę walisz w gwizdek :)_

Gość 3000 bierz
całą prawdę walę w ciebie czyli w błoto

Gość Jak zwykle..........
wszystko co interesuje polskich buraczków to to co ma się pomiędzy nogami. Nic to, że 30% ludzi głosowało na przewodniczącego, którego zżera paranoja i choroba psychiczna, nic to, że 40% głosowało na faceta, który w rekordowym tempie powiększa deficyt i spieprzył kolejną wielką reformę, najważniejsze to to, że wybrali faceta, który nosi spódnicę. Założę się, że nikt z Was nawet nie słyszał co ma do powiedzenia. To jest dopiero żałosne.

Gość Kalinka Maja
mireczka nie zmieniaj nicków :O

Gość Nika nika***
Transseksualita- ok, gej - tak samo. Sory to nie oni wybrali kim są. Ale żeby człowiek po 3 wyrokach był w sejmie?? BEz przesady...

Gość Miłłosz
a ja bym chciał w sejmie CZŁOWIEKA-SZOPA na pewno w Polsce jest człowiek, który czuje się szopem i chodzi na czterech kończynach myślę, że nie można dyskryminować ludzi-szopów

Gość mireczkaa
no i co Ci przyjdzie z obrażania mnie? Faktów nie zmienisz- ludzie wybrali i transseksualistę i geja. Na tym polega demokracja. Ja osobiście się cieszę z wyników wyborów! Przynajmniej nie wrócimy do tego, co było za czasów PiS! Knowanie, węszenie, wyciąganie jakiś teczek, donosy, posłuchy- to nie dla mnie. I jak pokazują wybory również nie dla większości społeczeństwa. I możecie sobie mówić, że wyborcy PO czy Palikota to ogłupieni przez media idioci- tylko co Wam to da? Nic. I chwała Bogu:)

Gość Miłłosz
mireczka jest idiotką i jest z tego dumna!

Gość b.b.b.b.
a ja bym chciał w sejmie CZŁOWIEKA-SZOPA na pewno w Polsce jest człowiek, który czuje się szopem i chodzi na czterech kończynach myślę, że nie można dyskryminować ludzi-szopów" Boże, jakim Ty jesteś ograniczonym oszołomem to się w pale nie mieści! Dziękuję Bogu, że Twoja partia nie doszła do władzy. Nie masz bladego pojęcia na czym polega transseksualizm, potrafisz tylko pluć jadem. Żal mi Ciebie. Autentycznie.

Gość mireczkaa
Miłosz- Idiotą jesteś raczej ty- chcesz w sejmie człowieka-szopa? To znajdź takiego i spraw, zeby ludzie go wybrali- nic prostszego :)

Żal mi was:o Jeśli tak jak piszecie, czas spieprzać z Polski, to do dzieła! Będzie w końcu mniej homofobów i zaściankowców w tym kraju. Dla was nie liczy się co ktoś ma do powiedzenia, jakim jest człowiekiem, tylko to czy jest heteroseksualny i nie zmieniał płci. Mamy w sejmie tylu "normalnych" wg was polityków, i co? I pstro! Bez wykształcenia, bez ambicji, nastawieni tylko na to, by jak najwięcej nażreć się przy korycie. Ciągle narzekacie, jak nie na PO to na PiS, a jak weszła do sejmu nowa partia, z nowymi, śmiałymi postulatami, to mieszacie z błotem każdego jej członka. Zakompleksionych polaczków, którzy tylko patrzą komu i gdzie świnię podłożyć jest mnóstwo, zwłaszcza na tym forum:o

Gość Miłłosz
jaka moja partia? spierdalaj ode mnie matolico wy matoły potraficie myśleć tylko biegunowo, jak krytykuje babę z penisem, to znaczy, ze głosuje na pis wszędzie widzicie to wasze znienawidzone pis, to już jakaś choroba, mówię serio więc dla waszej wiadomości matolice, nie głosowałem na tę partię pozdrawiam rasową idiotkę mireczkę