Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoni Zesrał z Ruchu Walikota

Poseł pan Anna Grodzka będzie wice marszałkiem Sejmu !

Polecane posty

Gość mireczkaa
Miłłosz- nie będę się zniżać do twojego poziomu, jeszcze się ubrudze. Krytykuj sobie dalej "babę z penisem" jak się wtedy lepiej czujesz... Mnie takie osoby jak ty brzydzą- fuj, wolę z takimi nawet nie rozmawiac. Również cie oczywiscie pozdrawiam:)

Gość zuzizak
wiwat tolerancja!!!!

Gość b.b.b.b.
więc dla waszej wiadomości matolice, nie głosowałem na tę partię" Generalnie dynda mi na kogo głosowałeś, imbecylu, ale dla Twojej wiadomości - nie miałam na myśli PIS-u. A teraz idż grzecznie pluć jadem i ignorancją gdzie indziej. Pa pa.

Gość Miłłosz
bbb napisała "Dziękuję Bogu, że Twoja partia nie doszła do władzy" Rozumiem, że w swojej matolicowatości zakładałaś,że taka partia jak nowa prawica korwina albo pjn mogły przejąć władzę. No a teraz dziękujesz Bogu, że im się nie udało. Pięknie matolico. :D Po prostu macie alergię pisowską i teraz wam się coś w rzeczywistości spod znaku 2+2 nie zgadza. Okazało się,że nie głosowałem na pis i świat się posypał. Nawet przyznać się do błędu i przeprosić nie potrafią matolice.

Gość co za motłoch i beztalencie
:(

Gość Miłłosz
A tak w ogole to bardzo lubie czuc małego kutaska proboszcza z mojej parafii w swoim odbycie:classic_cool:

Gość Miłłosz
wyborny podszyw, mireczka-matolica w nowej roli :O

Gość b.b.b.b.
Po prostu macie alergię pisowską i teraz wam się coś w rzeczywistości spod znaku 2+2 nie zgadza. Okazało się,że nie głosowałem na pis i świat się posypał." Komu? Tobie? Czytaj ze zrozumieniem - DYNDA MI na kogo głosowałeś. Mam to głęboko w dupie. Takie zero jak Ty kompletnie mnie nie obchodzi. Zrozum to w końcu, chłopaczku. Będzie Ci lżej :)

Gość Ko455
Do 300 bierz A gdzie ty lajzo masz dyskryminację pedalow? Gejowi nic nie możesz , zrobić , stoją ponad prawem , niemozesz go z roboty zwolnić , bo Cię do sadu poda . Tak samo jest z mandatami , slyszales , żeby jakiś pedał mandat za hujowa jazdę dostał ? Człowieku , albo kobieto obudz się

Gość Miłłosz
bbb, jeszcze raz, specjalnie dla matolicy napisałaś wcześniej: "Dziękuję Bogu, że Twoja partia nie doszła do władzy" Teraz piszesz, że nie miałaś na myśli PIS. Więc ja pytam matolico, jaką to inną partię podejrzewałaś: 1) o przejęcie władzy 2) o to, że na nią głosowałem? Nadal nie rozumiesz matolico? Odpowiedz wprost. Jak trzeba będzie wytłumacze i zapytam po raz trzeci.

Gość Dobrawka88
DAjcie spokój, Biedroń to taka męska pizda...Pcha się tam gdzie nie trzeba, gdyby tak nie robił, to by mu gęby nie obili...jak to raz było. Posluchajcie co on gada w debatach to jest typowy antypolak, który widzi interesy takich jak on i wszystkich straszy homofobią...

Gość do miłłosz
a czemu ty tak ciagle powtarzasz słowo matolico? to imie twojej dziewczyny? czy jak?:D chyba masz jakis kompleks na tym punkcie. albo 'matolica' to imie twojego wała z kołdry. dodam, ze osoby ktore co chwila powtarzaja jakies słowo nie szczyca sie zbyt wysokim poziomem inteligencji:P

Gość Dobrawka88
DAjcie spokój, Biedroń to taka męska pizda...Pcha się tam gdzie nie trzeba, gdyby tak nie robił, to by mu gęby nie obili...jak to raz było. Posluchajcie co on gada w debatach to jest typowy antypolak, który widzi interesy takich jak on i wszystkich straszy homofobią...

Gość Dobrawka88
sory za powielenie

Gość Miłłosz
powtarzam słowo matolica, matolico żeby się u ludzie utrwaliło wyborcy matoła to matoły i trzeba to mówić dzień i noc, w realu też (do czego zachęcam) to znana technika marketingowa, podobnie było z moherami niech matoły wiedzą, że nimi są

Gość Spocony zbych
11:07 [zgłoś do usunięcia] mireczkaa proszę cię, nie pogrążaj się. To, że nazwiesz mnie idiotką naprawdę nie sprawi, że nią będę W przeciwieństwie do was- zaściankowych, zakompleksionych ludzików, którzy nic w życiu nie osiągnęli- nie inetresuję się prywatnymi sprawami wybranych posłów. Nie jest to dla mnie istotne. Istotne jest dla mnie, żebym mogła spokojnie żyć, żeby pańśtwo nie rzucało mi kłód po nogi w postaci węszenia, kontroli na podstawie donosów zawistników waszego pokroju. Istotne jest dla mnie, żebym mogła spotkać się ze znajomą Hiszpanką i nie musiała się tłumaczyć z tego, co się u nas dzieje. I dzięki obecnym kształcie naszego sejmu tak po prostu będzie. O swoje interesy spokojnie zadbam. I wam też radzę.:P O ten cytat tej biednej osoby jest dobry : "Istotne jest dla mnie, żebym mogła spokojnie żyć, żeby pańśtwo nie rzucało mi kłód po nogi w postaci węszenia, kontroli na podstawie donosów zawistników waszego pokroju." Węszenie i donosy i głosuje na partie która wprowadziła państwo policyjne. Drogi Tumanie! To nie PIS kontrolował obywatel tylko PO donaka matosłka. :D O pisanie o zboczeńcach że to jest normalne już nie wymaga komentarza. :D:D:D:D:D Totalne bzdury pisze ta biedna osoba. Widać że poziom wykształcenia u niej bardzo niski. :P

Gość Nikola w.
Idzmy do przodu!Niech geje,transy itp.będą wkońcu tolerowani przez społeczenstwo.Pomyslcie przez chwile-a gdyby wasze dziecko lub brat albo siostra byli trans.lub gejem czy les-tez byście sie od nich odwrócili?Wiecej tolerancji i akceptacji!!

Gość mireczkaa
b.b.b.- odpuść sobie tego fanatyka, tacy ludzie przeważnie w ogóle nie głosują a potem najgłosniej krzyczą. A wszyscy normalni ludzie w tym kraju to matoły, niewykształcone z mózgiem wypranym przez media :):)

Gość mireczkaa
i ten poziom wypowiedzi...Nie potrafią nic napisać bez inwektyw w stylu matoły, tumany, idiotki...

Gość Dobrawka88
Nikola dewiacje sie powinno leczyc a nie tolerowac. Ale teraz to na rękę wielkim tego świata, papę z mózgu robic ludziom, i straszyc nietolerancją, poprawnosc polityczna teraz w modzie, wszystko co jest odszczepione od normalnosci jest teraz modne i cool

Gość Nikola w.
Dobrawka-własnie chodzi o to,zeby te odmiennosci były traktowane jak coś normalnego.Za kilkadziesiąt lat nikt juz nie powie ze to są dewiacje czy nienormalność.To ludzie!Nie są nienormalni.Poprostu natura spłatała im figla.

Dobrawka88 - a od kiedy transseksualizm to dewiacja seksualna? Znajdź mi to w ICD-10 albo DSM IV? Mylisz całkowicie pojęcia! To nie jest żadna dewiacja.

Gość Dobrawka88
Nikola natura spłatała im figla? To jest zbyt proste wytłumaczenie. Powiedz czy facet ktory fizycznie jest nim w 100% wewnątrz czuje sie kobietą to jest normalne??? Przecież te zmiany zachodzą w psychice, zachodzi cos odwrotnego do normalnego stanu rzeczy. I wybacz ale nie dla nie argumenty - takie to miejsce i czas. Nie chce by osoba, ktora ma problemy z psychiką, reprezentowała mnie i moj kraj. To jest celowe: Promowanie zboczenstw i dewiacji a niszczenie poczucia normalnosci, patriotyzmu i swiadomosci narodowej. Głupimi ludzmi latwiej sterowac.

Gość b.b.b.b.
Miłoszku Ja już naprawdę z Tobą skończyłam, biedne dziecko. Gwoli jasności jednak - nie napisałam, że chodziło mi o te wybory. Ani o jakiekolwiek. Koniec tematu. Matołku :) Matolica pozdrawia :)

Gość biedna otumaniona dzieciarnia
Juz wam Unia dobrze napiertoliła w główkach.Gorzej niż za komuny osły popiertolone :(

Gość b.b.b.b.
Nie chce by osoba, ktora ma problemy z psychiką, reprezentowała mnie i moj kraj. " Tyle, że oni, poprzez zmianę płci właśnie te swoje "problemy" leczą. Nie rozumiesz tego? Mnie nie interesuje orientacja seksualna, sfera intymna polityka, tylko jego uczciwość, kompetencje i parę innych rzeczy, nie mających nic wspólnego z seksualnością.

Gość b.b.b.b.
biedna otumaniona dzieciarnia" Zaiste, wiele wnosząca do tematu wypowiedź.

Gość Miłłosz
"Ja już naprawdę z Tobą skończyłam, biedne dziecko. Gwoli jasności jednak - nie napisałam, że chodziło mi o te wybory. Ani o jakiekolwiek. Koniec tematu. Matołku Matolica pozdrawia" :D :D :D Pozdrawiam matolicę

Gość Spocony zbych
Bardzo przepraszam ale matołkiem jest Donek - ten wyleniały , rudy chłoptaś biegający w krótkich spodenkach. :) Pan Anna Grodzka biędzie pasował do zespołu Donka matołka. :P

Gość niedobrze_mi
Matolek. Zaczyna brzmieć dumnie.