Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cecylia6789

Brązowa wydzielina w środku cyklu ???

Polecane posty

Gość cecylia6789

Otóż jestem w środku cyklu 16 dzień (czyli owulacja?). Zazwyczaj miesiączki mam dość regularne 28-30 dni. Ostania może była trochę mniej obfita. Czasem zdarzało się ze taki śluz (ciemniejszy brązowawy) czy to upławy miałam przed miesiączką czy tez po niej ale raczej nie w środku cyklu. Czym może być spowodowana taka wydzielina przede wszystkim jej kolor? Dodam że mam ból w podbrzuszu jakby kłucie. Uprzedzając pytania o ciąże. Raczej bym ja wykluczyła. Ostatni stosunek był w lipcu i od tamtej pory mam regularne miesiączki. Też pomyślalm że moze to ciąża i zrobiłam dzis badania hcg wynik

Gość Perw w przelocie
Plamienie okołoowulacyjne.

Gość lilkliik
przy owulacji czasem sie zdarza takie plamienie. chyba jest wtedy niewielkie krwawnienie albo złuszczenie w drogach rodnych i to powoduje ten kolor (tak moim zdaniem)

Gość cecylia6789
ile takie palmienia trwają ? utrzymują się juz u mnie trzeci dzień nigdy tak nie miałam i trochę się obawiam

Gość no tylko jedna
może to zaburzenia hormonalne. Idź do gina.

Gość hemmmm1222
ja mam podobnie od poniedziąłku i też jest środek cyklu dodatkowo boli mnie przy tym podbrzusze kurcze byłam niedawno u gina nawet usg miałam robiona bo tez bolało mnie podbrzusze ale bez śluzu i wszystko wyszło ok