Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KICIA@

spoźniajacy sie okres

Polecane posty

Gość KICIA@

HEJ!:) wczoraj powinien mi sie zaczac okres, ale sie spoznia, zamiast niego jest biała maź. Mam momentami objawy okresu ( bole macicy, bole w krzyżu, drażliwe piersi, syfki na twarzy itp.) ale okresu ani widu ani slychu.Dodam, że kocham sie z moim chłopakiem, zawsze wdni nieplodne i z gruba prezerwatywa zawierajaca środek plemnikobojczy, do tego on nigdy nei konczy we mnie.Niestety ostatnio nas poniosło, wsunął sie na max 4 cm we mnie i odrazu wyszedł.Czy sa szanse że jestemw ciaży?? jestem okropnie zestresowana bo jestem jeszcze w lo

Gość test zrób
a nie nas pytaj. :O

Gość KICIA@
mam zamiar go dzisiaj zrobić^^

Gość ....aga...
Biała wydzielina jest niby symptomem ciąży ale ja taką miałam przed każdym okresem więc nie masz się co tym sugerować, test wszystko wyjaśni. Poza tym jeden dzień spóźnienia to jest nic.

Gość sprawa gustu......
tu masz wiarygodny i sprawdzony test ciążowy zrób go i powiedz nam co wyszło tu na forum bo sie nie cierpliwimy

Gość ewuśka777
Ale był wytrysk, czy nie? bo tego nie powiedziałaś. A jesteś pewna, ze dobrze określasz dni płodne i niepłodne? teraz są takie fajne testerki na ślinę np afrodyta może wypróbuj następnym razem