Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka26

dziwne objawy-co to może być,jestem w strachu

Polecane posty

Gość migotka26

hej dziewczyny ,wiem,że powiecie,że kolejna wariatka pisze tu zamiast iść do gina,ale chodzi o to,że ja sie boje!,że wywołam wilka niepotrzebnie,albo,ze lekarka mnie wysmieje.Otóz czuje od jakiś paru dni ruchy w brzuchu jakby dziecko mi się przesuwało albo kopało.Stosuje plastry antykon.nigdy nic nie zrobiłam żle,miałam niedawno tygodniowe plamienie a potem na 7-dniowej przerwie okres ze skrzepami dużymi.Strasznie sie boje,ze mogę być w ciąży a dalej naklejam plastry,bo nie mam kompletnie żadnych innych objawów,a przy pierwszym dziecku to do 4miesiąca mało nie zeszłam z tego świata od dolegliwości.Poza tym jestem normalnie chuda jak zawsze,brzuch płaski,tylko te ruchy mnie dobijaja!conajmniej jakbym była w 17-18 tyg albo i dalej nawet!bo takie to jest dość intensywne.Test nawet jak zrobie to nie wyjdzie bo za póżno.

Gość test jak zrobisz
to za póżno ?? niby czemu? zrób test ..nie rozumiem cie;/

Gość dziewcze młodee
Test CI wyjdzie!!!!!!!!

Gość 0908ja
na test nigdy nie jest za późno!!! Pewnie naoglądałaś się seriali typu "Ciąża z zaskoczenia" i teraz sobie wkręcasz To mogą być ruchy jelit Idź do lekarza

Gość migotka26
przecież test wykazuje ciąże ponoć tylko do jakiegoś tam wczesnego momentu a nie na etapie już ruchów dziecka!dziewczny-tak czytałam

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
migotka przykro mi mówić ale chyba jesteś dzieckiem bo takiej głupoty w zyciu nie słyszałam i chyba tylko dziecku mozna powiedziec cos i sie nad tym nie zastanowi, test ciazowy wykrywa ciąże przez całą ciązę!!! a etap ruchów dziecka to już jest ok 20 tyd wiec brzuch byłby już widoczny, naczytałaś się bzdur albo naoglądałaś, pewnie masz kłopoty z jelitami, doczuc sie bo daleko nie zajedziec z taka zera wiedzą

Gość co ty nie powiesz, czytac umie
boże :o zgroza i ty już jesteś matką? Test ci wyjdzie tak czy inaczej wiec smaruj do apteki po niego a ku woli ścisłości ZADNA metoda antykoncepcji nie daje 100% skuteczności, wiec nawet jak wszytsko zrobisz dobrze to możesz wpaść, w przypadku plastrów 2 kobiety na 100 które stosują zachodzą :o🖐️

Gość migotka26
ale ale ale-poważnie tak czytałam!ginekolodzy się tak wypowiadają nawet!,że test nie wykaże ciąży już na dalszym jej etapie!dobra,możecie mnie wyśmiewać,macie racje,pewnie sobie coś wmawiam bo panicznie się boje drugiej ciąży!pierwsze dziecko bardzo dało nam w kość,teraz wróciłam do pracy,wiode super szczęśliwe życie i mam chyba paranoje ze strachu,w każdym razie dzięki za wasze opinie

Gość sprawa gustu......
tu masz wiarygodny i sprawdzony test ciążowy zrób go i powiedz nam co wyszło tu na forum bo sie nie cierpliwimy

Gość migotka26
nie kpijcie z tym teste interaktywnym,aż taka glupia to nie jestem

Gość sprawa gustu......
ale to jest wiarygodny test, on działa na zasadzie wydzielania fal , takie ciekłe monokryształy, nowe odkrycie w usa

Gość mamamama27
kobieto i ty masz dziecko?? - świat schodzi na psy naprawde - ja bym kupiła test za 6 zł a nie wystawiała sie na kafe na pośmiewisko - masz dziecko więc chyba wiesz jak wygląda ciąża itd - może masz tasiemca?

Gość migotka26
tak,na pewno mam tasiemca,dzięki.

Gość sprawa gustu......
kurwa dziewojo zrobiłaś ten test?????????????

Gość zaciązona zona
może masz tasiemca nie wiadomo :o póki się nie zbadasz, nie bedziesz wiedziałą, ja zycze dzidziusia

Gość klaslksa
a ile czasu minelo od pierwszego porodu?

Gość migotka26
10 miesięcy minęło,miałam cc ,więc i tak musiałabym jeszcze poczekać jak coś,nie wskazane miec teraz dziecka.Z resztą nieważne,żadnego testu robić nie będę,chciałam tylko wiedzieć co o tym myślicie,ale macie mnie na wariatkę i nawet sie nie obrażam bo wiem,że wróżkami nie jesteście.Myślałam,że może ktoś odczuwa podobne ruchy.

Gość kajalllllllllllllllll
Ja jestem w 20 tygodniu i czuje ruchy dziecka rano i wieczorem intensywnie . Moja mam do 4 mieś nie wadziła z 2 dzieckiem że jest w ciąży miała plamienia a że nie schudła po ciąży myślała że to nadwaga i jeśli masz kobieto wątpliwości zrób test ciążowy i idź do lekarza a po za tym kobiety już rodzące w 16 tygodni już mogą poczuć ruchy kolejne dziecka Prz analizuj też co jadłaś przez ostatnie parę dni bo skręt kiszek jest też możliwy ale temu raczej towarzyszy ból a ciebie nic nie boli

Gość migotka26
ale problem jest w tym,ze ja się panicznie boję zrobić test!!!bo wierze,że nawet jesli nie jestem w ciąży to robiąc test wywołam to i będzie pozytywny!nie potrafię się przełamać!nie potrafię!te ruchy coraz bardziej dają mi do myślenia.Mam wzdęcie też i tłumacze to sobie,że jak mam przerwe w plastrach to takie rzeczy się ze mną dzieją,hormony wariują itd.Nie chce mi się wierzyć,że nie mam żadnych innych objawów kompletnie,nawet zmęczona nie jestem,a ,ze to by była ciaża.

Gość rodzićnierodzić
ty chyba masz coś jednak z głową zamiast do gin wybierz się do psychologa