Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdFefxzc

DO MAM KARMIACYCH PIERSIA, CZY ZAUWAZYLYSCIE POPRAWE ZYCIA

Polecane posty

Gość fdfdFefxzc

seksualnego. Ja pierwszego syna karmilam butelka i wtedy sex byl wiadomo fajny ( bo zawsze taki byl przedtem) ale to co teraz jest po ur 2 syna to jest raj. Potrafie dojsc nawet 3x w ciagu nocy, a i w ciagu dnia mam caly czas ochote na sex. Zaznaczam, ze obydwoch syno rodzilam naturalnie i mialam naciecie krocza ale wszytsko sie mi ladnie zroslo i pochwa wcale nie jest szersza i na dodatek baaardzo wrazliwa :) Czy tez tak macie????

Gość fdfdFefxzc
no to chyba tylko mnie to "dopadlo" :) bo nikt sie nie wpisuje. Maz wniebowziety ;)

Gość marne prowo buahahaha
taaa może przy okazji mąż też się najada co?? może to wcale nie seks tylko facet jest głodny - daleko do lodówki to cie pomaca i podje sobie w nocy?

Gość mamusieńka..
a ja miałam tak że bylem mega ciasna aż maż nie mógł we mnie wejść. Dziwne ale prawdziwe.

Gość fdfdFefxzc
jak boga kocham to nie prowo. szczerze mowiac to czyt kafe bedac w ciazy bardzo martwiam sie bo tu wszytscy pisza ze po sn jest "wiadro" nawet chcialm rodzic cc ale balam sie i zostalo przy sn. Teraz nie zaluje bo drugi porod trwal tylko niecale 2h :)

Gość eh......
Tylko 2h? Zazdroszczę, mój pierwszy prawie dobę... Ja tak miałam po porodzie, teraz poprostu nie chce mi się (córcia urodziła się w czerwcu)