Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iwonka13

czy czesto wystepuje i jak wygląda plamienie w ciązy ?

Polecane posty

Gość iwonka13

10 wrzesnia uprawiałam seks . Już dzień po odczuwałam bóle w krzyzu i dole brzucha. 23 września miałam miesiączke która trwała 4 dni (2 dni plamienia i 2 dni obfite) Ten ból dotrzymuje sie do dzisiaj, ale dodatkowo czesciej oddaje mocz i czuje przy nim ból i czasami nawet pieczenie . mam biały śluz przypominający śmietanke (bezwonny) Myślicie ze są jakieś szanse na to że jestem w ciązy pomimo tego że miałam miesiączke i że chyba za szybko na takie objawy ? Co do tego moczu mówiłam mamie i powiedziała ze pewnie mam zapalenie i kupiłam sb urinal. Mam nadzieje ze chociaż troche pomoże jak nie to pójde do gina . teraz nie ma mnie w domu i nie moge iść dlatego pytam sie was . Myślicie ze moge być w ciązy czy to raczej jakieś zapalenie ? dodam jeszcze ze pobolewa mnie głowa. Schudłam ostatnio 10 kg i stresuje sie. No bo raczej miesiączka w czasie ciązy dla mnie jest niemożliwa a tym bardziej ze dwa dni miałam obfite , a na jakiekolwiek objawy chyba tez za szybko .. Sama nie wiem , może wypowie sie jakaś mądra osóbka ? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować