Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeewkka

co sadzicie o moim męzu?znudzilam mu sie???prosze przeczytajcie

Polecane posty

Gość ewwwwwkkaa
tzn napisze wam tak: jesli chodzi o schudniecie to: kiedys wazylam tez sporo i potrafilam schudnac 12kg w ciagu pol roku jak chce potrafie i wcale wtedy nie chodzilam na silownie tgylko dieta aerobik w dom,u i brzuszki skakanka itp:) zreszta na silowni nie pasuje mi nic bo biegac nie moge mam astme stwierdzona przez lekarza a inne cwiczenia sa na miesnie tylko ze schudnieciem dam rade wiem jak schudnac bo kiedys tez sie odchudzalam :) ale zalozylam temat co zrobic z tym wszystkim zeby mu zalezalo choc troche? zeby bylo fajnie? a nie zaladalam tematu jak sie odchudzac

"dbam o siebie i wlasnie perfumuje kupuje modne ciuszki itp" uperfumowany wieloryb w modnych ciuszkach :D takich to nawet w zoo nie mają. :classic_cool:

Gość ewwwwwkkaa
mam 167cm i 80kg

Gość dr_no
Właśnie tak sądzę że to ściema. A jesli nie to to co pisze pokazuje, że strasznie ciężka musi być z niej osoba jeśli chodzi o wspólne funkcjonowanie. Ps. powiem że -> mąż tyran? pobicia? Moze jeszcze ta laska powinna się ciąć , że niby jej mąż to robi?

Gość powiem że
.... no tak.... a może doszedł do wniosku że go olewasz i nie ma gdzie spełnić swojej potrzeby opiekuńczości????????? ( tak, tak - faceci też ją mają) TU NIE CHODZI O SEX ALE O UCZUCIA

Gość dr_no
Aha. Czyli masz wagę o 20kg za dużą. To już jest otyłość i można nawet się złotą harfą przepasać, a efektu fajnego nie będzie. Chyba, że ktoś lubi otyłe kobiety.

Gość KOCHANA TO TY JESZCZE
NIE WIESZ ZE JAK CHLOP CI MOWI ZE MASZ SCHUDNAC 20 KG TO ALBO CHUDNIESZ TE 20 KG I POZNIEJ GO RZUCASZ I Z SATYSFAKCJA SZUKASZ NOWEGO ROWNIE GLADKIEGO PIEKNEGO FACIA, ALBO CIERPISZ W SAMOTNOSCI A ON BZYKA INNA ALBO OD RAZU MU MOWISZ ZEBY SIE POSZEDL BUJAC

Gość KOCHANA TO TY JESZCZE
HMHMHM DODAM COS JESZCZE...JA TEZ MAM ASTME A CHODZE NA SILOWNIE, BIEGAM UPRAWIAM POWER WALKING...JAKAS DZIWNIE LENIWA JESTES. POZA TYM PRZY TAKIM WZROSCIE POWINNAS SCHUDNAC, JA MAM 174 WAZE 63 KG I DALEJ PRACUJE NAD TYM BY BYLO ICH MNIEJ. tWOJ FACET MA RACJE

Gość Skruwysyn!
Ja jestem facetem i przy 183 waze 80 kg...

Gość cjvbz,vaz
Twój mąż to niedojrzały gnojek i tyle. To w takim razie każda kobieta musiała by tracić zainteresowanie łysiejącym factem u którego zarysowuje się brzuszek!!!! I rozglądać się na boki za innymi i masturbować się w tajemnicy napalając się na super ogierów, a męża od siebie odtrącać!!! No dajcie spokój, są ludzie dojrzali i nadający się do związku i małżeństwa, a są tacy, co zatrzymali się umysłowo na poziomie gimnazjum. Oczywiście zgadzam się, że każdy powinien o siebie dbać w związku i się starać, ale nie powinien być chamem nie szanującym swojej żony, mówiącym jej po cholere sie stroisz, albo coś! No ludzie!!! tacy ludzie nie powinni się żenić, dziękuje!

eeeeewka u mnie jest na odwrót. Ja nie pociągam swojej żony. Tez chodze nago przy niej i nic....

Gość sdgfdgfdgfgfgfgf
na poczatku naszego zwiazku tez bylam chuda, pozniej zgrublam,teraz znowu jestem chuda, ale nie oto tu chodzi, w okresie kiedy bylam gruba ,moj maz nigdy nie dal mi odczuc ze go nie pociagam czy cos z tych rzeczy, czy chuda czy gruba zawsze tak samo mnie pozadal i pozada, zawsze mu sie podobalam i podobam, tak jak niektorzy pisza, ze nawet jak schudniesz to nic nie pomoze, musisz wzbudzic w nim zazdrosc to jedyne rozwiazanie

Gość Arletttta
:/ masz meza frajera i ot co a jak sie odkochal to juz na powrót sie zakochac w tej samej osobie bedzie mu ciezko wiec moim zdaniem powinnas powiedziec mu dowidzenia i tyle ale jesli bardzo chcesz to jakos ratowac (choc ja nie widze sensu) to sorry ze to powiem ale powinnas schudnac i nie dla niego ale dla siebie dla lepszego samopoczucia dla zdrowia i zalotnych spojzen innych facetow

Gość ewkaakakaaaaa
piszecie tu wyzej ze powinnam schudnac dla zalotnych spojzen facetow! ale wy nie wiecie ze jestem atrakcyjna mimo swojej wagi!! FACETOM SIE BARDZO PODOBAM, PISALAM NA NECIE Z KILKOMA WYSYLALAM IM MOJE FOTO BYLI ZACHWYCENI! A NA ULICY TEZ NA MNIE PATRZA!!!!!!!! NAPRAWDE. mam wzbudzac u niego zazdrosc?ale jak???? jakies pomysly?

Gość zawsze---szczera
Niestety nie chcę nie martwić ale albo twój maz kogoś ma albo ma zamiar kogos pozzzzzznać takie symptomy ewidentnie wskazuja że kompletnie go nie pociagasz nie kręcisz ze jest toba znudzony i nie chodzi tu o te 20 kg nadwagi sprawdx mu komórke bilingi