Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plejka23

doradca klienta w sklepi play

Polecane posty

Gość plejka23

co jakiś czas się pojawia w mojej miejscowości ogłoszenie o pracy dla doroadcy w play i za każdym razem wysyłam aplikację i nic:/ A spełniam wszystkie ich oczekiwania tak naprawdę. Bo doświadczenie mam - w komisie z telefonami (staż 6 m-cy) i jako telemarketerka też prawie pół roku w orange. Czy możliwe że nie są zainteresowani dlatego że mam numer tel. w innej sieci?

Gość zmartwionamonika
bo masz brzydką twarz na tym zdjęciu, kojarze, bo prowadzę tam rekrutacje, ale my szukamy ładnej dziewczyny, ma być wizerunkiem naszej firmy, więc paszczaki odpadają, no sory, masz pracować w obsłudze klienta, a z taką twarzą to najwyżej możesz sobie zdalnie

Gość plejka23
bardzo zabawne- nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia

Gość zmartwionamonika
no kojarze bo już chyba 5 ras dostaliśmy to samo podanie, z tą samą brzydką gębą

Gość zmartwionamonika
inni wysyłają góra dwa razy i jak się nie uda to rezygnują i szukają dalej, a ty z uporem maniaczki wysyłasz chyba z piąty raz nam podanie, ileż można czytać i oglądać to samo

Gość plejka23
zaskoczę cię bo zdjęcia nie dołanczam :D

Gość plejka23
ale szkoda czasu na ciebie, Jest tu ktoś inteligentny mający pojęcie w tej sprawie?

Gość zmartwionamonika
dołanczam , to już świadczy o tobie, nie dość że brzydka jak noc, to jeszcze głupia i niedouczona, żal.pl

Gość zmartwionamonika
inteligentny, taaak!!!!! tu siedzą sami inteligentni !!!! kretynko wiesz do czego służy słownik ortograficzny, nadajesz się co najwyżej na sprzątaczkę !!! zapamiętaj

Gość plejka23
Rozumiem, że ubliżając komuś podnosisz swoją i tak już bardzo niską samoocenę? Bardzo mi ciebie szkoda, naprawdę. Trzeba być bardzo zdesperowanym żeby się zachowywać tak jak ty. Niestety kochana udaj się do psychologa, może będzie w stanie jeszcze ci pomóc.

Gość zmartwionamonika
normalnie szok, musiałam tak długo czekać na odpowiedź, bo koleżanka, wertowała każde słowo ze słownikiem :) nareszcie, może jeszcze będą z ciebie ludzie, jak przeszczepisz sobie twarz oczywiście :)

Gość plejka23
wyobraź sobie że nie siedzę tak jak ty non stop przed komputerem i nie czekam z utęsknieniem na twoją odpowiedź, ale cóż ty pewnie masz tylko wirtualne życie. Większość ludzi oprócz kafeterii ma jeszcze mnóstwo innych spraw:) Zmartwiona nie martw się już, gorsze parapety od ciebie też chodzą po ziemi :)