Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi sie polityk

Bartosz Arłukowicz jest całkiem przystojny

Polecane posty

oczywiście nie tak jak Jarosław ale przejdzie

podaj linka bo nie wiem o kogo chodzi

Gość ołki dołkiii
o matko zona swojego meza znów tu jest

no tak piszą w wikipedii ale ja nie oglądałam tego programu i też nie piszą nic że byl w pisie ciekawe czy jest wolny bo w sumie ma już 40 lat :o ale młodo wyglada bardzo

Gość on nie był....
On nie był w PIS przeszedł z SLD do PO czym mnie rozczarował i już mi się tak nie podoba.A agenta faktycznie wygrał ,a tak poza tym z wykszt. jest lekarzem.

Gość ołki dołkiii
aż rzygać się chce tacy oni są pociągający i te żółte zęby

Gość Kalinka Maja
nawet jeśli byłby przystojny (moim zdaniem nie jest) to jest to moralne dno sprostytuował się ale jest to prostytucja luksusowa, za grubą ministerialną kasę

Gość ło politykachhh
ale kurva my tu nei gadamy o polityce tylko o urodzie chociaż tutaj nie jest przystojny http://m.onet.pl/_m/e5d5f697e65c648c1191bf90c6f5a64d,5,1.jpg Sebastian Karpiniuk czy ja wiem...wygladał dość staro troche jak Artur z M jak miłość Olejniczak - fakt przystojny ale to taki typowy przystojniaczek Paweł Poncyliusz jest bardzo przystojny

Gość Miłłosz
Moim zdaniem najładniejsza w sejmie jest Pan Grodzka, będąca sobowtórem prezydentowej Komorowskiej.

ło politykachhh -> aby mozna bylo powiedziec o facecie że jest przystojny - musi on byc wysoki... i miec odpowiednia posture (jesli chodzi otwarz to nie kwestia tego czy przystojny tylko czy ładny! ) wiec... sory ale Olejniczak ma z niecaly 170cm.... :/ ogolem jest bardzo chudy i niepozorny - fakt buzke ma ladna... ale przystojny w ogolnym ujeciu on nie jest !!!

Gość direction to perfection
no ja nie moge XD wiekszosc politykow to dno pod wzgledem wizualnym, wiec trzeba kogos wyluskac. dajcie spokoj kobiety! jeszcze zapomnialyscie o hoffmanie - babyface - z PISu. ten to dopiero pikny

Najgorszy to on nie jest ale pamiętacie go w Agencie? Tam to był ciacho. http://3ddk.prv.pl/agent-tvn/fotostory/ fajne foty :D niby z 2001 roku a wyglądają jak z lat 90..taki oldskul...piekne czasy :(

dajcie spokój Adam Hofman ma laske :o chyba nawet żone ...beznadzieja...politycy z Pisu powinni byc tacy jak Jarosław..przystojni i niezłomni, niepodatni na kobiety