Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pracy bez perspektyw

Jestem zazdrosna i zawistna, nie mam pracy ,co robic?

Polecane posty

Zazdroszcze ludziom wszystkiego kiedy widze bogatą osobe, drogi samochod jestem wsciekla. Prace ciezko znalezc ,mam tylko srednie. Zawod technik ochrony srodowiska. Miala byc praca po tym... no i nie ma, stare prukrwy zajmują panstwowe stanowiska. Moge jedynie isc na wysypisko smieci :O Chcialam byc kasjerką ale nie moge sie przelamac:( Wiem ze te kobiety mają ciezko ,a ja sie po prostu wstydze , nie wiem czy dam sobie rade na kasie :/

Gość wi fi
ja mam tak samo,nie moge sie przełamac zeby polezc na kase,ale czuje ze pewnie tam skoncze

Gość show time
bo jestes debilem

no ja tak samo :/ wczoraj byłam w carrefourze i pytalam kasjerki czy jest tu praca, kazala mi isc do kierownika wiec poszlam , moglam zacząc od dzisiaj ,szkolenie z kasy :/ powiedzialam ,ze sie zastanowie :/ Szukam pracy od ponad pol roku i nic nie moge znalezc. Bylam w telemarketingu - ucieklam po 3 dniach ,stres psychiczny i krzywki ehh Bylam na produkcji ,pakowałam kosmetyki do budelek, naklejalam listy przeowozowe i skanerem do komputera, lekka praca ale czasowa - na 3 tygodnie. Chcialam byc asystentką stomatologa ale nie odezwali sie Szukalam pracy w swoim zawodzie i nic... wszedzie pozajmowane etaty, jedynie moglabym pracowac w MPO - na wysypisku ,w biurze ale tam strasznie smierdzi ,praca ze sarszymi facetami ,robili glupie zarty na temat mojego wygladu (wygladam bardzo mlodo) no i tez na okres probny Chyba skoncze w markecie :(

no ja tak samo :/ wczoraj byłam w carrefourze i pytalam kasjerki czy jest tu praca, kazala mi isc do kierownika wiec poszlam , moglam zacząc od dzisiaj ,szkolenie z kasy :/ powiedzialam ,ze sie zastanowie :/ Szukam pracy od ponad pol roku i nic nie moge znalezc. Bylam w telemarketingu - ucieklam po 3 dniach ,stres psychiczny i krzywki ehh Bylam na produkcji ,pakowałam kosmetyki do budelek, naklejalam listy przeowozowe i skanerem do komputera, lekka praca ale czasowa - na 3 tygodnie. Chcialam byc asystentką stomatologa ale nie odezwali sie Szukalam pracy w swoim zawodzie i nic... wszedzie pozajmowane etaty, jedynie moglabym pracowac w MPO - na wysypisku ,w biurze ale tam strasznie smierdzi ,praca ze sarszymi facetami ,robili glupie zarty na temat mojego wygladu (wygladam bardzo mlodo) no i tez na okres probny Chyba skoncze w markecie :(

albo na ulicy

Gość 5678w567
a nie możecie wyjechać z Polski? poza tym z ciekawości: na kogo głosowałyście w niedzielę? bo jak na tuskomatoła albo palikmiota albo w ogóle nie polazłyście to nawet mi was nie żal

zagranice nie chce jechac, bylam w UK i w ogole mi sie tam nie podoba. innego jezyka nie znam, lubie swoje miasto i nie chce stad wyjezdzac. Wkurwia mnie tylko to ,ze najlepsze stanowiska zajmują stare babska które nie chcą odejsc na emeryture a potem przekazują miejsce swoim dzieciom :(

no tak, dziwne, że praca nie wali do was drzwiami i oknami :D "stare prukrwy zajmują panstwowe stanowiska." wcale nie stare, mnóstwo młodych dzierlatek jest zatrudnionych po znajomości :P przy czym można mieć niezły ubaw, wygarniając takiej brak kompetencji i niewiedzę w zakresie przepisów. :classic_cool: "Chcialam byc asystentką stomatologaa" do tego trzeba mieć wykształcenie medyczne kretynko. gdyby tak każdy mógł być asystentem stomatologa, to ludzie baliby się iść do dentysty :o

Gość na SLD byleby nie na PiS
chociaż zawsze podobał mi się program Janusza Korwina Mikke tylko niestety on nie ma przebicia

Gość sherloczka
gdyby tak każdy mógł być asystentem stomatologa, to ludzie baliby się iść do dentysty" a nie boją się? ;-)

Gość na SLD byleby nie na PiS
kto nie chodzi na wybory niech nie narzeka potem ...proste

Gość bu hahahhahahahah
A dziwisz sie ??? nie masz zadnego doswiadczenia i chcesz sie pchac na stołek ? :O Ja na prace nie narzekam ,znalazlam bardzo szybko ,dobrze platną , tylko debile nie potrafią szukac i jeczą ze muszą jechac na zachod buhahaha a co tam robią? zapierdalają jak małpy :D smiechu warte, dziewczynka po maturze chce miec stanowisko kierownicze :D

Gość piczkaxxxxx
Ja na prace nie narzekam ,znalazlam bardzo szybko ,dobrze platną , tylko debile nie potrafią szukac i jeczą ze muszą jechac na zachod buhahah miej śrewdnie wykształcenie , przyjedz sobie na wies i szukaj tu pracy ciekawe czy będzie ci sie tak micha śmiać :D

miej śrewdnie wykształcenie , przyjedz sobie na wies i szukaj tu pracy ciekawe czy będzie ci sie tak micha śmiać jakim debilem trzeba byc, zeby napisac cos takiego?

Gość piczkaxxxxx
gorszym debilem niz ty nie da sie byc wiec stul dzioba :D jak mozna wyzwac od debila kogos kto nie moze pracy znalezc bo jej po prostu nie ma ? jakim trzeba byc kretynem? jak ktos bezrobocia nie zaznal to trzeba byc downem zeby w ogóle cos takiego napisac

Ciagle czepiacie sie tych, ktorzy wyjechali. I to bez wyjatku. Nie kazdy powtarzam zapierdala tam jak malpa w waszym mniemaniu. Moze komus podoba sie raczej inny rodzaj zycia niz w Polsce. Latwosc, normalnosc i dostepnosc. Co do magistrow itp, to naprawde jest Polska swietna w ich produkcji, ale nic poza tym.

jak mozna wyzwac od debila kogos kto nie moze pracy znalezc bo jej po prostu nie ma ? nie masz pracy? bo nie autorke nazwalem debilem tylko ciebie, chociaz autorka oczywiscie tez jest kretynka, juz sam tytul na to wskazuje i co to znaczy "nie ma pracy"? praca jest tylko najwyzej komus brakuje albo doswiadczenia albo p.li jak autorka "chyba musze isc do marketu" - no skoro nie chcialo sie zdobywac kwalifikacji to trudno otrzymac wysokie stanowisko jak ktos bezrobocia nie zaznal to trzeba byc downem zeby w ogóle cos takiego napisac i przede wszystkim - czyzby w danej wiosce zamkneli granice i nie wypuszczaja?

Ciagle czepiacie sie tych, ktorzy wyjechali. I to bez wyjatku alez skad, wyjechali? i bardzo dobrze czepiam sie tych, ktorzy sa tak szczesliwi zagranica, ze wlaza na forum i pie.la o tym jaka polska jest beznadziejna - to jest wkurzajace

Gość piczkaxxxxx
teraz spadam potemn napisze ci tłumanie :classic_cool:

a w Polsce jest niestety tak, ze nie kazdy mieszka w duzym miescie lub nie ma do niego blisko. I kwestia pracy oddalonej o np 60 km nie jest ciekawa. I nie oszukujmy sie, ale w Polsce panuje znajomoidalny system pracy.W wiekszosci. Owszem, sa osoby bardziej lub mniej obrotne. Jednemu po studiach sie uda, drugiemu nie. Od wielu czynnikow zalezy. Niekoniecznie trzeba byc od razu debilem. Moze ma mala sile przebicia? Moze to, moze tamto. Tak samo jak nie kazdy pasuje na kazde stanowisko. Trzeba miec odpowiednie preferencje. Co w innych krajach jest ciekawe, ze tam mozna duzo osiagnac, zaczynajac nawet od scrap.

Gość deefty
Cały czas powtarzam - za mało jest państwowych posad!!! Może to się teraz zmieni :D

I nie oszukujmy sie, ale w Polsce panuje znajomoidalny system pracy.W wiekszosci. co ty p.lisz? jak wyliczylas te "wiekszosc" ? tak jak kaczynski przy propozycji pomnika na krakowskim?

Gość bu hahahhahahahah
Wy w ogole umiecie czytac ze zrozumieniem ? Nic dziwnego ,ze was nigdzie nei chcą. Tumana tez bym nie zatrudnila. Jest z zawodu technikiem ochrony srodowiska - mogla dostac prace w mpo , nie chciała bo ''starzy'' faceci tam bylii :D Kurva jaką trzeba byc kretynka :O Asystentka dentysty - buhahaha zero doswiadczenia i ktos ją wezmie ? Z jakiej racji ? Praca kasjerki to taki wstyd? U mnie w miescie non stop lecą ogloszenia ,ale ludzie mają wymagania :O Moj sąsiad - lat 22 , nie podejmie sie zadnej pracy bo chce zarabiac 5 tys do ręki. Nic nie umie, ledwo mature zdał. PS: Gdzie Wy widzicie te wszystkie emerytki ktore zajmują miejsca? W Pcimiu Dolnym na poczcie?

Owszem, tez nie lubie pierdolenia na tych, ktorzy wyjechali. Chyba te dwie "narodowosci", emigracyjne i patriotyczne, zawsze beda na siebie zle oddzialowywac. Nie ganie Polski ani zycia tu. Ja wybralam to, co mi bardziej odpowiada. Ot co. Ale znam polskie realia i nie sa porywajace. I czy to, ze mieskzam poza Polska, ograniczac ma moj wstep na polskie fora ? Skad informacja, wiedza, ze tylko na takowych jestem ? Raz tu, raz tam. Cwiczyc trzeba oba jezyki :)

Tak samo jak nie kazdy pasuje na kazde stanowisko.Trzeba miec odpowiednie preferencje. wez lepiej sie juz nie wypowiadaj i sprawdz znaczenie slowa "preferencje"