Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pracy bez perspektyw

Jestem zazdrosna i zawistna, nie mam pracy ,co robic?

Polecane posty

znajomoidalny - protekcja, plecy, znajomosci,powiazania rodzinne kretynko, nie tlumaczy sie zartow, kazdy zrozumial o co biega, mialas wytlumaczyc jak obliczylas, ze w polsce "wiekszosc" stanowisk pracy jest tak obsadzana ale to oczywiscie nieistotne bo wiadomo, ze tak sobie strzelilas bo fajnie to brzmialo, a teraz mykaj

I co u was jest najcudowniejsze ? Ze potraficie tylko ublizac i cisnac drugiemu. Wszystkie narodowosci trzymaja sie razem, tylko polak-polakowi wilkiem. Po co od razu ublizacie? To wlasnie brak kultury i tolerancji. Wstyd mi za was.

Czy ja cie obrazam ? Powiedz ? Jaki masz problem ze soba ? Osoba kulturalna nie ubliza w dyskusji drugiej. ale tak ! Dla ciebie to nie dyskusja przeciez. Tylko co ? Skoro prowadzimy wymiane zdan. Nie ublizam ci, wiec nie rob tego mi.

Bylam tu w kilku tematach i w kazdym tylko obrazasz innych. Czy to takie inteligentne i kulturalne ? Nie potrafisz sie zachowac, nawet na forum. Szkoda, ze to polska, bo w inym kraju moglbys odpowiedziec za to.

Cywilizowanym 🖐️ to prawda, ze byle czarnuch ma wiecej godnosci i oglady niz polaczyna. Trzymaj sie i udzielaj na forum. Najlepszego.

Gość bez pracy bez perspektyw
wypierdalaj zwsze vszczery ty idioto, stary capie i kaleko!!

Gość first olej tego nieudacznika
naprawdę nie ma się kim przejmowac , jakaś zblazowana męska ciota bez życia poza komputerem , tylko tutaj może tchórz - jak mu się błędnie wydaje "błyszczec" i obrażac ludzi bo w realu za te swoje chamskie odzywki już dawno dostałby w ryj , taki cwaniaczek w czterech ścianach

Gość agnichcha:)
a czemunie chcesz jechac za granice>>>???? co ty myslisz ze jak dostaniesz tu prace tozarabiac bedziesz kokosy i kupisz sobie fure???? Bedziesz zyc z miesiaca na miesiac i na wszystko sobie zalowac:( A tak,wyjedziesz do Niemiec czy Holandi na ktorys sezon,wrocisz z kasa,auto sobie sprawisz ,i wtedy mozesz szukac czegos za grosze w Polsce. jezyka nie trzeba znac jesli chodzi o sezonowki:) A te stare prukwy jakby mogly to poszlyby na emeryture...,takie glupie prawo mamy ze trzeba zapierdalac chyba do 60-tki...,to co sie dziwisz....

Gość taki scenariusz b. możliwy
babki po pedagogice też siedzą na kasach np w tesco

Gość byłoby zdecydowanie więc
miejsc pracy dla samotnych kobiet czy samotnych matek gdyby nie pracowały kobity które mają dzieci i męża pracującego zawodowo.

Gość piczkaxxxxx
"jak mozna wyzwac od debila kogos kto nie moze pracy znalezc bo jej po prostu nie ma ? nie masz pracy? bo nie autorke nazwalem debilem tylko ciebie, chociaz autorka oczywiscie tez jest kretynka, juz sam tytul na to wskazuje i co to znaczy "nie ma pracy"? praca jest tylko najwyzej komus brakuje albo doswiadczenia albo p.li jak autorka "chyba musze isc do marketu" - no skoro nie chcialo sie zdobywac kwalifikacji to trudno otrzymac wysokie stanowisko" piszesz ze nie chcialo sie zdobywac kwalifikacji tak ? a moze ktos nie ma na to pieniędzy ? "jak ktos bezrobocia nie zaznal to trzeba byc downem zeby w ogóle cos takiego napisac i przede wszystkim - czyzby w danej wiosce zamkneli granice i nie wypuszczaja?" oczywiscie ze granice są otwarte :D do małego miasteczka w którym ciezko o prace mam 10 km i gdybym tylko miała robote to wyłoze 200 zł na dojazdy moze zapytasz czy nie mozna do wiekszego jechac w poszukiwaniu pracy co ? otóz uprzedze twoje pytanie na początek nie zarobie wieciej nic 1200 zł 500 zł czynsz bo trzeba by wynając mieszkanie 200 zł inne opłaty 200 zł dojazdy zostaje 300 zł na jedzenie czy to jest życie czy wegetacja ? pracowac dla samej pracy? pracuje sie po to zeby odłozyc na jakąs przyszłosc a nie tylko wyjsc z domu o 8 o 16 wrócic i wychodzić na zero