Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marakuja84

Facet z bagażem - nie walizką

Polecane posty

Gość Marakuja84

hej! potrzebuje porady bo znalazłam się w dziwnej sytuacji zyciowej. Poznałam faceta, spotkałam się z nim dwa razy po czym on powiedział ze ma zonę i dziecko. Spotkania byly czysto towarzyskie, kawa i herbata w lokalu, przyjemne rozmowy,nic porozumienia, to samo poczucie humoru, milosc do muzyki. Poi tym jak sie dowiedziałam o zonie dałam noge ale moja ciekawosc jego i jakies tam pojawiajace sie emocje spowodowały to ze nadal sie widujemy. On nie szuka kochanki bo ni ciagnie bo widac ze nie jest jakis natarczywy z seksem i to raczej ja mam wrazenie mam wieksza ochote niz on. Z zona sytuacja wyglada tak, ze mieszkaja ze soba ale jedynie ze wzgledu na dziecko. Spia w osobnych sypialniach, maja po prostu tak zycie zorganizowane ze on musi tam byc. Powiedział jej o mnie i ze chce sie wyprowadzic, ale nie wiem na co czeka. Na boskie zmiłowanie, na to az pozna mnie lepiej. Generalnie nie chce zeby to robił dla mnie bo jesli tam jest zle to niech odejdzie dal samego siebie bo z nami nie ma gwarancji tez ze sie uda. Czuje ze sie w to wkrecam...

Ja na Twoim miejscu bym uważała na niego.teraz jest zauroczenie ale on ma jednak żonę i dziecko a Ty dokładnie nie wiesz jak tam jest.Może facet ściemnia?Trzymaj dystans i tak łatwo się nie daj omotać.

Gość Megann84
wyjezdzam teraz na dwutygodniowy urlop, bede miała czas na przemyslenie tego. Ciekawe czy on cos postanowi przez ten czas czy bedzie trwał w tej agonii o ile rzeczywiscie taka jest. Mowi ze jest tam ze wzgledu na dziecko, ze mu go zal ze musialby do zlobka jezdzic autobusem i byloby trudno to ogarnac. A ona odkad wie o mnie zaczeła grac cudowna zone...no maskara

Gość vf
mieszkają ze sobą ze względu na dziecko- hahahha ileż juz naiwnych się złapało na ten tekst i az dziw nierze ze znajdują się kolejne :)

Gość sherloczka
dwie sypialnie, wcale ze soba nie śpią tylko ze względu na dziecko, jassneee... ;-)

Gość krkrkr
sypiają osobno, błagam...przestań mnie rozśmieszać...

Spia w osobnych sypialniach, maja po prostu tak zycie zorganizowane ze on musi tam byc." niektóre kobiety oprócz spermy to jeszcze "głodne kawałki" lubią łykać :)

Gość wujek---- dobra rada
nie przejmuj się tym gadaniem powyżej,musisz mieć trochę wiary w ludzi. Skoro facet tak mówi to pewnie tak jest,nie jest łatwo zrezygnować z dzieciaka tak z dnia na dzień,skoro śpi osobno z żoną to znaczy że wszystko między nimi umarło. Napisz ile się już znacie ?

skoro śpi osobno z żoną to znaczy że wszystko między nimi umarło" a co miał powiedziec lasce która niebawem bedzie chciał pewnie przelecieć :D?

Gość sherloczka
Stawiam twoje: "Skoro facet tak mówi to pewnie tak jest" przeciw mojemu: skoro facet tak mówi, to pewnie ściemnia, żeby uwieść autorkę. słucham, jakie masz argumenty ?

Gość krkrkr
bo to pewnie...wujek :)))

Gość a ja powiem
po co zakładasz kolejny topik? zastasnów się czy jesteś Marakuja czy Megan

Gość wujek---- dobra rada
tak,ale autorka napisała że nie czuje u niego parcia na sex,że to ona odczuwa wiekszy pociąg do niego.Mógłby równie dobrze powiedzieć że sypia z żoną ,wykonuje swoje małżenskie obowiązki,ale ma ochotę na skok w bok i co by to zmieniło wtedy skoro autorka ma na niego ochotę ?? Wydaje mi sie ze facet powiedzial prawde,bo po co miałby ściemniać i utrudniać sobie życie skoro i tak miałby sex jak by chciał.

Gość sherloczka
autorka napisała że nie czuje u niego parcia na sex," na razie zgrywa bezinteresownego, bo wie że jakby zaczął sie pchać z łapami to ją sploszy, że to ona odczuwa wiekszy pociąg do niego." zaintrygowało ja, ze facet nie leci z łapami, nie wiesz że natura cżłowieka jest przekorna? Mógłby równie dobrze powiedzieć że sypia z żoną ,wykonuje swoje małżenskie obowiązki,ale ma ochotę na skok w bok i co by to zmieniło " raczej wszystko ;-) na wieśc otym ,że on ma rodzinę autorka sie zmyła, ale nawiązała znów kontakt pewnie właśnie po tych bajeczkach, że"żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią" wtedy skoro autorka ma na niego ochotę ??" Ma ochotę, bo najpierw sądziła ze on jest wolny, a teraz że jest wolny od żony ;-) Wydaje mi sie ze facet powiedzial prawde," a mi się wydaje inaczej, bo setki takich historii już bło, jak facet naprawdę rozstaje sie z zoną to sie wyprowadza i nie ma innej opcji. Możliwe, ze on sie teraz wyprowadzi, nie wiadomo, może zakocha sie w autorce, ale na razie ściemnia.

Ile to już kobiet łykało takie teksty jak młode pelikany ;) Facet może Ci wmówić wszystko,żeby tylko Cię zdobyć.A pewnie widzi Twoje zaangażowanie. Ja tam bym nie wierzyła w to,że on musi tam być bo to,bo tamto.Jakby miał jaja-dzieckiem by się zajmował ale byłby wolny.A tak gada teksty jak ostatnia ciota za przeproszeniem.

Facet może Ci wmówić wszystko,żeby tylko Cię zdobyć." jak na razie obrał postawę "zranionego i skrzywdzonego chłopca" który oczywiscie seks dla niego sie nie liczy dla którego wspólne rozmowy o wszystkim i niczym sa priorytetem Można powiedzieć że znalazł swoją drugą połówkę jabłka :D

Gość 4433443
mloda i naiwna jestes,wierzac ze "ona go nie rozumie i wcale ze soba nie spia':D jak bylam mloda,tez to niestety przerabialam,wierzylam i bylam "strasznie zakochana"...teraz z perspektywy lat ,smiac mi sie chce z wlasnej naiwnosci ,dziewczyno on chce Cie omotac,a po co niby spotyka sie z Toba?po prostu narazie bada grunt i chce kupic twe zaufanie,nie wierz w bajki ze z zona mu sie nie uklada ,jakby byl ze wzgl.na dziecko to dawno by sie rozwiedli dla swietego spokoju,stara gadka zonatych facetow ,szukaja glupich na skoki w bok,oderwanie od rutyny,znajdz lepiej wolnego bez balastu,bo szkoda zachodu

Gość Megann84
W takim razie dlaczego jej powiedział o nas? zeby ja zmobilizowac do porawy zachowania czy wzbudzic zazdrosc czy whatever? Wiem ze powiedział bo jego mama po skardze małzonki wydzwaniała do niego a ja bylam wowczas z nim. Byłam z nim i jego dzieckiem na basenie.Poznaje jego znajomych, nie wprowadzałby mnie w swoj swiat gdyby kobinował na boku.

Gość sherloczka
wsuwaj dalej glodne kawałki, smacznego! jego dziecko znasz? od kiedy? kogo przed dzieckiem udajesz?

Gość Megann84
jego dziecko ma 2 lata, nikogo nie musze udawac, opanujcie sie zgorzkniałe i sfrustrowane zyciem niewiasty

Ja bym nie chciała takiego faceta.Zobaczysz żona zakombinuje i poleci do niej w podskokach bo dziecko.A Ty zostaniesz sama. Wiele takich związków widziałam a faceci w takich przypadkach to świetni aktorzy.

Gość sherloczka
to po co zadajesz pytanie, skoro potem krytykujesz odpowiadających? szukasz potwierdzenia swoich decyzji? to gadaj do lustra, nie na forum.

Gość moze trudno w to uwierzyc ale
takie "chore " małżeństwa funkcjonuja jednak w naszym świecie mój brat tak mieszka z własna żoną mieszkaja w trzypokojowym mieszkaniu ona ma jeden pokój, on drugi, a córka trzeci sytuacja moim zdaniem fatalna ale niestety prawdziwa żyja tak od 5 lat ona wychodzi gdzies to informuje go, ze ma zostac z córką on wychodzi to ona wtedy zostaje z dzieckiem nie pytaja sie nawzajem gdzie które chodzi rozmawiał z nia o rozwodzie , ale ona nie chce, mówi, ze teraz nie bo dziecko za małe, że sobie nie poradzi sama itd / on robi wszystkie opłaty i daje kase na dom/

Gość sherloczka
oranyy, jakie biedne dziecko, ta twoja bratanica, ale bedzie miała wzór związku na przyszłośc: rodzina to takie coś gdzie mama mieszka w jednym pokoju, a tata w drugim i wymieniają sie córką. Nie ma co- dbają o dobro dziecka, jak cholera!

rozmawiał z nia o rozwodzie , ale ona nie chce, mówi, ze teraz nie bo dziecko za małe, że sobie nie poradzi sama itd / on robi wszystkie opłaty i daje kase na dom/" hahahahaha nie dziwię sie jej ,bo niezła cwaniara z niej Ale dziwię sie temu kolesiowi że dał sie zrobić Jeleniem

Gość moze trudno w to uwierzyc ale
no dokładnie to mój brat i żal mi go, no ale ja mu porzadku w domu nie zrobie to taki typ spokojnego, uczuciowego faceta jest bardzo związany z córką i chyba boi sie , ze nie wytrzyma bycia ojcem na dochodne, wiec w tym trwa , chociaż widze jak bardzo mu z tym żle gdyby poznał kogoś to moze by sie to zmieniło ale wnioskujac z waszych wpisów to pewnie zadna by mu nie uwierzyła , ze z żoną nic go nie łączy oprócz adresu i dziecka

dorosły facet który nie zyje w dobrych relacjach nie bawi sie ze swoją ex żonką w wspólne mieszkanie wiec twój brat nie jest dorosłym osobnikiem

Gość sherloczka
jest bardzo związany z córką i chyba boi sie , ze nie wytrzyma bycia ojcem na dochodne, wiec w tym trwa , " czyli też dba tylko o swoją doopę, jak mamusia, niech zacznie dbać o dziecko, bo córeczka nie poradzi sobie w życiu z takim chorym dziecinstwem.