Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marakuja84

Facet z bagażem - nie walizką

Polecane posty

Gość moze trudno w to uwierzyc ale
bratowa jest nadal jego zona, nie maja rozwodu ja wiem, że tak nie powinno być myśle, ze brak mu zwyczajnie odwagi na to zeby cos z tym zrobić wiadomo jak powinno być, ale nie zawsze u wszystkich jest tak jak powinno być, i ludzie też są różni i mają rózne charaktery świat nie jest czarno biały

Gość sherloczka
powiedz to bratanicy, że nie może liczyć na normalne zachowanie rodziców, bo świat nie jest czarno-biały. Jak ktoś ma dziecko, to doopa w troki i nie ma że boli, tamto owamto ! Wyślij brata z małą do psychologa dzieciecego to może wtedy mu sie oczy otworzą jak to wpływa na dziecko, co oni wyrabiają z żoną.

wiesz , dla niego dbanie o dziecko to właśnie bycie pod jednym dachem z nia i pilnowanie zeby wszystko miała co jej potrzebne, to jego oczko w głowie, poświeca jej bardzo duzo czasu i chyba na tym dziecku sie skupił zresztą bratanica woli przebywac z bratem niż z bratowa, bardzo kocha tate

powiedz to bratanicy," dokładnie idz i jej powiedz że nic nie jest czarno białe :)

mam sie mieszac w ich sprawy i 7 letniej dziewczynce tłumaczyć co jest miedzy jej rodzicami ... daj spokój

Gość sdgfdgfdgfgfgfgf454545
autorka topiku, jedna wielka debilka, ktora lyka stary bajer, oto cala prawda

mam sie mieszac w ich sprawy i 7 letniej dziewczynce tłumaczyć co jest miedzy jej rodzicami ... daj spokój" ok :0 chciałas sie tylko wygadac :)

Gość smutnooomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wiesz wex uwage że on może Ci wciską cpo prostu zwykły kit.

nie opisałam ta sutuacje dlatego zeby uświadomic co niektórym, ze nie kazdy facet, który mówi , że mieszka z żoną, ale z nią nie sypia musi być kłamcą sa różne przypadki najprawdopodobniej wielu kłamie , ale sa i tacy którzy mówia prawde tylko tyle

To lepiej,żeby 7 latka wyrosła na jakąś pokiereszowaną psychicznie dziewczynę?Nie ma roczku,żeby nie kumac,że coś jest nie tak....A jak Twój brat nie ma jaj-to ktoś powinien je mieć,nie uważasz???

Gość sherloczka
dla niego dbanie o dziecko to właśnie bycie pod jednym dachem z nia i pilnowanie zeby wszystko miała co jej potrzebne, to jego oczko w głowie, poświeca jej bardzo duzo czasu i chyba na tym dziecku sie skupił" to bardzo fajnie, ale to nie zapewni twojej bratanicy dobrego rozwoju, bo dziecko nie potrzebuje miłości mamy, dziecko nie potrzebuje miłości taty, wiesz czego dziecko potrzebuje? dziecko potrzebuje ICH MILOŚCI DO SIEBIE, kiedy wychowuje sie w domu, gdzie panuje miłośc rodziców do siebie, to wtedy czuje se bezpiecznie i dobrze sie rozwija. I nic tu nie da, że jeden rodzic kocha dziecko i drugi kocha, jesli siebie nie kochają wzajemnie, to za malo dla tej małej, by wyrosnąć na normalną i kochajacą w przyszłości swojego męża osobe Rodzice Twojej bratanicy sie już nie kochają, to wielki dramat dla dziecka, ale niech chociaż nie ogląda ich jako obcych sobie ludzi, bo to jeszcze gorzej dla jej przyszłości. Nie wtrącaj sie oczywiście, przecież to nie twoja sprawa, ty najwyzej potrafisz na forach, obcym osobom to opisywać.

nie mam zamiaru urzadzać komuś na siłe jego życia , jeśli on nie ma na to ochoty moge tylko z nim rozmawiać i próbować przekonywać go , co zresztą robie od dawna

a przepraszam jak sobie to wyobrażasz ?? mam jako sad okregowy udzielic zaocznie rozwodu mojemu bratu ??? mam zabrac bratanianice bez zgody i wiedzy rodziców do psychologa ??

i próbować przekonywać go , co zresztą robie od dawna" ale bez efektu wiec facet nie ma jaj nie jest dorosły i nie jest odpowiedzialny wiec to walka z wiatrakami

Gość takie tam duperele
Każdy żonaty facet, który chce wyrwać jakąś pipę na boku mówi jej to samo: żona okropna baba (zaniedbana, syfiara, w papilotach, leniwa i śmierdząca), wiecznie niezadowolona i urządzająca awantury, nie śpią razem już od kilku lat, a on nieboraczek poświęca się dla dzieci :D A durne małolaty wierzą :D :D :D Po raz kolejny więc pytam: CO Z TOBĄ JEST NIE TAK, ŻE LECISZ NA TAKIEGO FACETA?????

małolaty ? tutaj i kobiety po 40 takie tanie chwyty łykaja Oczywiscie łykaja te które nie myśla

a moze babka jak sie dowiedziala o Tobie to chce ratowac małżenstwo? ona ma pierwszeństwo przed Tobą to jego żona... i nie wazne że mają kryzys , to oni przysiegali sobie milosc, wiernosc i uczciwosc... oddal sie, zostaw ich!