Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunta kinte 2

Gratuluję wam Polacy doskonałego wyboru i wygranej PO

Polecane posty

Gość kunta kinte 2

Życzę wam z tej okazji jak największych podwyżek paliwa ,gazu ,energii, żywności,i to jeszcze w tym roku. Sondaż czy jesteś za podwyżką paliwa do 8 zł chleba do 5 zł i ceny żywności 40% do góry. Zobaczymy czy pokryje się to z sondażami wyborczymi.

Gość czy mógłbyc wyjaśnić
co ma PO do cen światowych surowców a więc i wyrobów gotowych?

Gość kunta kinte 2
Uwaga Niemieccy i europejscy biznesmeni od dziś w Polsce promocja. Stocznie 5zł fabryki 4,50zł zakłady przetwórstwa mięsnego po 1 zł. Do tego oddamy wam GRATIS!!ziemie zagrabione po II wojnie światowej. Wydaje mi się, że z otumanionym sPOłeczeństwem w Polsce będzie trudno dojść do ładu i wygrać wybory. Jeżeli to wszystko co się stało przez 4 lata nierządu POmatołów nie zmobilizowało do POgonienia tych kolaborantów z CCCPutinem, to nie wiem co można więcej zrobić. PO zamachu na Głowę Pństwa, obiecankach, POwodziach i pytaniach „Jak żyć i z czego, za co? panie premierze taki właśnie POwinien być wynik jak w USA, Chicago czyli 80%!!! jednak Miro mający posiadłość za skradzione POLakom i Polakom pieniądze, grający w golfa na na swej posesji na Florydzie miał jednak racje, mówiąc: „Polska to dziki kraj, a sam POzorny premier też miał racje stwierdzając, że „Polskość to nienormalność. To jest nienormalne żeby w Polsce było tyle otumanionych ludzi, w większości młodych i ponoć wykształconych..??? czy raczej „wykrztałconych inaczej czyli wykształciuchów, coś mi się nie zgadza, czy oni nie widzą tego, że działają przeciw Polsce i przez to przeciw samym sobie, brak pracy, emerytur, a jak będzie to głodowa, rozwoju, no i przeciwko swemu obecnemu i przyszłemu potomstwu, które będzie przychodzić na świat jako niewolnik z coraz większym i rosnącym długiem, na dziś ze 100 tys? Jedno mogę POwiedzieć, że wykształcenie,szczególnie te dzisiejsze, nie daje mądrości, bo znam dużo wykształconych głupków a także widzę występy takich w teleturniejach, zerowa wiedza ze wszystkiego, czyli dno!!!. Tym wszystkim, którzy glosowali na PO + Paligupa i PSL życzę wesołego grillowania dopóki ich jeszcze mają co i stać ich na to, bo nie wiadomo czy w niedługiej przyszłości z nowym POdatkiem VAT 25%+ będzie ich stać na kromkę chleba. Do tego zostaną wykastrowani ze swej własności, także tej bankowej, to tyczy kredyciarzy hipotecznych i nie tylko, narzędziem zwanym KATASTREM! .Przybędzie bezdomnych lemingów i wielbicieli ryżego, paligłupa, zielonej a tak na prawdę czerwonej koniczynki czyli PSL i pogrobowców zbrodniarzy żydobolszewickich z NKWD, IW, UB, SB, WSI, , PPR, PZPR czyli SLD. A „wadza będzie robiła wtedy deratyzację, czyli odszczurzanie zwane poprawnie politycznie eutanazją takich bezdomnych osobników ich o ironio wyborców. Parę faktów (może ci młodzi, wykształceni widzą to POraz pierwszy raz : W ciągu swoich rządów Platforma zadłużyła kraj w sposób błyskawiczny. Deficyt sektora instytucji rządowych i samorządowych wg Securities Businesswire w 2007 r. wynosił 22 134 mld zł (1,9 proc. PKB), rok później, jak się Platforma wzięła do roboty 46 849 mld zł (3,7 proc. PKB), w 2009 r. 98 714 mld zł (7,3 proc. PKB), w ub. roku 111 154 mld zł (7,9 proc. PKB). Przez trzy lata deficyt wzrósł ponad pięciokrotnie. Dług publiczny będący sumą rocznych deficytów (oficjalnych bez zobowiązań ukrytych, m.in. pieniędzy dla przyszłych emerytów, które zostały wydane na świadczenia bieżące, czy z tytułu opieki zdrowotnej dla rolników) zbliża się już do przekroczenia, to oficjalne 800 mld zł. Na każdego z nas przypada oficjalnie tego długu już ponad 20,8 tys. zł, a z długiem ukrytym strach nawet mówić ile (100 tys na głowę, nawet tą poczętą!!!)./za Nasza Polska/ POmatoły, bezmózgie „wykrztałcone lemingi z zerową wiedzą i nic nie wartymi dyplomami, predysponującymi was tylko i tylko jako niewolników wyrobników na przysłowiowy zmywak, kasy marketów, wózki widłowe czy parobka na pola bauerów, jak tam miny, jeszcze uśmiechnięci, że wygrała Partia Oszustów? Super przyszłość sobie, swym dzieciom zafundowaliście o ile je macie, czy starsi wielbiciele cudów ryżego swym dzieciom, wnukom a nawet prawnukom. Będziecie w najbliższym czasie żreć trawę z orlików lub karaluchy, robaki, insekty jak wam nakaże jewrokołchoz i donek, życzę smacznego, ja się wyżywię, mam kawałek pola, z pomocą Bożą i dzieci jedzenia mi nie zabraknie, na ciuch, buty emerytura wystarczy, jak i wy żrąc robale, wyżywicie donka i resztę tej zgrai. Pozdrawiam patriotów Wiesław P 10.10.2011 12:08:47

Gość kunta kinte 2
taki ze w niemczech drogi sa tansze o 20 milionów u nas 1 km to trzeba zapłacić 40 milionów ceny oprócz ropy sa stałe od dopiero teraz podrożały niektóre wyroby nap konserwy rybne o 10 cen a tak przez całe 5 lat były na stałym poziomie a i przede sa lepsze gatunkowo pod każdym względem

Gość czy mógłbyc wyjaśnić
jakie stałe. rynek zbóz idzie cały czas do góry, ropa drożejej jak głupia i powduje zwyżke innych surowców i prod. gotowych. chyba nie masz żadnych wiadmosci.

Gość bawłen a drozeje, zboża
drożeja. i to nie od dzisiaj a od czterech lat. tak samo ropa, tekstylia, stal, gaz. gdzie ty zyjesz człowieku?

Gość z tumi cenami
z rossmanna dałes popalić:D

Gość kunta kinte 2
cała przygranica kupuje w niemczech

Gość kunta kinte 2
ja wiem co kupują Niemcy w Słubicach sam mieszkam w Słubicach najwięcej to spożywkę kupują niz podpaski

Gość kunta kinte 2
polski student na Viadrinie może sobie dorobić np w drukarni za 70 godzin maja 400 euro

Gość no i co z tego?
niemiecka gospodarka jest dużo lepsza niz polska to ma i lepsze płace.

Gość kunta kinte 2
bo Niemcy nie prywatyzują swoich fabryk

Gość pewnie dlatego że w zasadzie
wszystkie sa prywatne