Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanSamanty26

Najlepsze teksty Samanty26

Polecane posty

Gość Wawusiaczku
Nie odchodź W W...a czy jakos tak masz ten nick. Tak nudno bez tiebia :(

Gość fanSamanty
18:10 Samanta26 W małżeństwie ważne jest, by nie tylko dobrać się zaletami, ale i wadami. (

Gość Ty tego nie
pojmujesz prawda ??? Ja bez wad mojego faceta żyć bym nie mogła :) podobnie jak Wy beze mnie :) Kocham :*

Gość fanSamanty
18:10 Samanta26 W małżeństwie ważne jest, by nie tylko dobrać się zaletami, ale i wadami. (

Gość fanSamanty
coś tnie posta Samanta26 W małżeństwie ważne jest, by nie tylko dobrać się zaletami, ale i wadami. (

Gość fanSamanty

Gość fanSam26

Gość fanSam26

Gość fanSamanty
komentarze są zbedne i tak nie przyćmią blasku Sami 18:10 Samanta26 W małżeństwie ważne jest, by nie tylko dobrać się zaletami, ale i wadami. (

Gość fanSamanty
komentarze są zbedne i tak nie przyćmią blasku Sami 18:10 Samanta26 W małżeństwie ważne jest, by nie tylko dobrać się zaletami, ale i wadami. -stopka jednaj z forumowiczek, wyj.fanSamanty) Kto w dzisiejszych czasach dobiera sie zaletami czy wadami. Słowa z XIX wieku... zmień, bo mi niedobrze 12.10.2011] 18:09 Samanta26 Dziecko jedno śpi, a drugie w szkole Nie bede dziecka nosić na rękach, bo później kupy spokojnie nie zrobie 12:26 Samanta26 mnie też boli... od rana siedze na tronie. Juz troche sie uspokoiło. Nie wiem czemu, zawsze jak wezme ketonal forte to mnie brzuch tak napierdziela, ze nie jestem w stanie nic powiedziec, a nadmiar sliny mam taki, ze się nią dławie :/ :-)

Gość fanSamanty
Przepraszam Sami, że w wątku dla Ciebie zrobił sie troche bajzel, to sie już nie powtórzy obiecuję

Gość Jak mi Cię żal...
fanSamanty - chodzisz po postach i szukasz moich wypisków? Wyciagasz zdania z kontekstu i się nimi napawasz? Oj, dziecku dzieciństwa i radości nie mial kto dac, ale tak to jest jak twoja matka szmacąc sie, wykłuła takie gówno jak ty i oddala do sierocinca i teraz nadrabiasz :) Szkoda mi Ciebie i zal, a moze pomoc?