Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanSamanty26

Najlepsze teksty Samanty26

Polecane posty

Gość fanSamanty26

Samanta26 Ja nikogo do nikogo nie chce porównywać. Chodzi o to, żektoś wyżej zaczął porównywać Polskę do innych państw, że w innych niby źle nie jest, a ja pisałam na jego posta nie na temat tutejszy, bo wiadomo, że nie ma co porównywać, choć podwyżki odczuł każdy i wszędzie, ale w Polsce jak wczesniej napisałam. Kogo byśmy nie wybrali, to i tak będzie tak samo czyli tak jak ma być według muminków i już Dlatego i ja też nie głosowałam. Szkoda mojego cennego czasu było wolałam iść na zakupy niż głosować na jednego z tych knypków. 26 ???

Gość fanSamanty
14.10.2011] 00:19 Samanta26 Mam lustro i napisze Ci tak, ze jak siebie opisałam, to nie ejdna mogła by tych samych slow uzyc by opisac swoj wyglad tak jak zrobilam to ja, a ze mam te 173 czy 174 to czy jest to wysoki wzrost czy niski, stwierdzasz ze w normie jak dla kobiety. WLasnie wyzej napisalam jaki powinien byc wzrost dla kobiety. WIele niskich takich 160-165cm wstydzi sie takiego wzrostu. Jeszcze jak ubiora sie na rozowo to wyglądają jak dzieci z podstawówki coorna, czy ona jest prawdziwa? lovaaaam ją !

Gość gklmhj
samanta 26 ogolnie dobra jest :D szczegolnie na kamerkach :D:classic_cool:

Gość nio zgadzam się_
boskaaaa,ale wolę noxi :classic_cool:

No co fakt to fakt, inteligencja Samanty nie przekracza wartości temperatury pokojowej. Poza tym to miła i dosyć uprzejma osoba :P

Gość fanSamanty
13:24 Samanta26 ja nie wiem jak bym miała w PL wyżyć za 5 tysiecy zł :/ no ale cóż... kazdy ma swoje wymagania. Ja osobiscie swoje dziewczynki jedna 4 latka druga pol roku ubieram zawsze firmowo, może nie modnie, bo dzisiejsza moda nie zawsze idzie w parze z wygodą, ale nie lubie wlasnie jak ktos napisal wyzej, wyciagac pierwsze lepsze spodnie, pierwsza lepsza buzeczke i pierwsze lepsze buciki. Wszystko ma byc stylowo i dopasowane do siebie tez kolorystycznie. Moja corka jak idzie na plac zabaw, ubieram jej ciuszki, ktorych wiem, ze szkoda mi nie będzie jak zrobi dziure, ale brzydkie nie są. Wyglada bardzo ładnie i widać od innych dzieci, że raczej ubrana jest tak jak by wiekszosc matek wyslala swoje dziecko tak ubrane na impreze do znajomych. Natomiast jak gdzies wychodzimy na miasto, to zawsze ubieram ja w rzeczy te najnowsze, skompletowane, a jak bucika zabraknie by dopasowac wszystko to ubieram jej balerinki ( w lecie np ) czy sandałki i jademy do sklepu po buciki Moja dziecko ma z 10 par butów i niestety na każdą okazje inna para. Przynajmniej nie chodzi wszedzie w jednych bo te jedne nie wyglądały by juz ładnie kiedy trzeba by wyjsc do znajomych czy na miasto. "raczej ubrana jest tak jak by wiekszosc matek wyslala swoje dziecko tak ubrane na impreze" stęskniliście się ?

Gość fanSamanty
malunia vel Samanta26 ty najbardziej oburzona jesteś :-)

heh nudziaro może to ci zacznie odpowiadac " samanta26 to zdzira, ktora obciaga na prawo i lewo, pisac nie potrafi bo ani jednego zdania nie potrafie przeczytac po niej" Już już? zaspokojona? a teraz spierdalaj do spania svko, tak tak, do ciebie pisze !

@Fan Widzę, że zakochałeś się w Samancie. To dobrze kochać. Myślę, jednak że warto popracować nad wyrażaniem tego uczuciu. Nabijając się nie zdobędziesz jej serca.

malunia i Samanta to ta sama osoba - ten sam styl wypowiedzi, dzieci tez sie zgadzaja. Samanta pisala, ze ma 2 corki- jedna 4 lata, druga kilka miesiacy. Spojrzcie na stopce maluniej 333 :o

Gość bueh
samanta pisze identycznie jak malunia :D:D:D

Gość fanSamanty
Jesteście bystrzy jak woda w klozecie pewnie ze malunia i Samnta to ta sama osoba, po to jest wklejony post o dzieciach Samanty pod postem oburzenia maluni. @Jacku każdy kocha tak jak umie uwielbiam ją i nie potrafie tego wyrazić inaczej niż cytując jej dżenialne teksty 01:15 Samanta26 Ja tez jestem atrakcyjną kobieta, facet leci jeden i drugi, nie ma co ukrywac, szkoda ze mam tak porypane wielkie sumienie, ze chocbym miala miec najprzystojniejszego faceta na świecie to mam tego jedynego, ojca moich dzieci i zaden dla mnie nie istnieje, a śmie stwierdzic iz moj obecny nie nalezy do super przystojnych. 01:48 Samanta26 Co sie okazuje, ja mam do większosci spraw nosa, wiele osob mi sie dziwilo... moze ja jaka wróżka jestem, bo zwykle nazywaja mnie detektywem na odległość, czyli potrafie wiekszosc wyjasnic siedzac w domu no i jak jej nie koffać ?????????????

Gość bondziornooo
ma ktoś fotkę tej laleczki:D

Gość motyla nogaaaaa
i give up. koffam cie maluniu

Gość fanSamanty
szczerze pisząc, to wybaczcie, ale leczenia nie dokonczylam. Jestem jaka jestem, zryty beret, a zycie nudne. Co mi pozostalo :P siedze tu i umilam sobie zycie glupimi tekstami nawet jesli ktos probuje prowokowac. Nie odzywalam sie tyle czasu, bo mnie moj psychiatra wziął pod lupe a nie moze widziec ze przesiaduje na publicznych rozmowkach bo mnie znow w izolatce zamkną :(

Gość fanSamanty26
Tak dla jasnosci moj nick to takze fanSamanty :) bez dwódziestki szustki :) ale moze kiedys dodam usemke :P

Gość szkoda tylko, ze juz nigdy
tu nie zawita.... pod tymi nickami hahahahahahahaha

Gość masz zalosne zycie
Kotka Mruczurotka lepiej strzel mu loda, to zobaczysz jak dopiero humor mu sie poprawi. Widac debil debilowi sie skruszyl w ramionach :) byle co wam poprawia humor, az żal sie robi. Niech sobie zajara, to ponoc poprawia humor. Albo i nie... najaral sie i drwi z byle czego. Pokaz mu rybki w akwarium a uwierz, iz reakcja bedzie ta sama :)

Gość bondziornooo
Samanta, jesteś :D

Gość aaaaa to ten macius z klanu, b
o całkiem podobny :)

Gość fanSamanty
Samiii malunia!!! jak miło że wstąpiłaś tu sie poprodukowac, masz takiego stajla bejbe, że nie ukryjesz się pod żadnym nickiem, pisz pisz, będzie beka :-) :-) :-)

Gość fanSamanty
Najlepiej bedzie jak zaczniesz pisac odrazu inaczej pujdziemy spac. Niechce bez ciebie zasypiac. Zrub nam tą pszyjemnosc i napisz do nas

Gość bondziornooo
Samanthy niema a jaka szkoda :) Samantho tak strasznie mi sie nódzi. Powylewała bym troche z ciebie tak by poprawic choc sobie chumorek :)

Gość o ja pierdkvrwadole hahahahaha
1 2 | nast. 15:41 Kotka Mruczurotka Poradźcie mi środek (nie narkotyk, nie mam i tak dostępu w dziurze w której mieszkam, a z kasą też krucho) Muszę na kilka dni postawić się na nogi. Niestety mam złe wyniki i lekarz nie wchodzi w grę, bo mnie położy w szpitalu na pewno. Muszę sprawnie funkcjonować chociaż do końca tygodnia, a czuję się tak, jakbym w każdej chwili miała się położyć i zasnąć. Ostra anemia, między innymi... Błagam, co mogłabym łyknąć, żeby mi dało kopa... Szczególnie na jutro i pojutrze. A spyre se łyknij, postawi Cie tak jak postawisz Ty Jego :)

Gość o ja pierdkvrwadole hahahahaha
[zgłoś do usunięcia] Kotka Mruczurotka Odżywiam się normalnie i właśnie dziwi mnie to, co się dzieje... Lekarzy też... Śniadanie, obiad z dwóch dań, kolacja czasem lżejsza, bo obiad jest późno, w pracy bułki, jem owoce, nie pracuje ciężko fizycznie, tyle co w domu... Mam tendencję do anemii niestety... A skąd ten pomysł o dziecku... nastepna bidna, co na kafe sie zali... i co synkowi zrobilas tymi napojami? Juz zdjecie skopiowane twojego maciusia, i teraz czekaj az na skrzyneczke wpadna ci pieniazki na operacje plastyczna :)

Gość ojć jak tu chlodno, zimno i ni
e przyjemnie :( gdzie sie podzialy fanki Samanty. Fanka trzeba byc 24/24 :( jak tu cichutko... up up up

Gość W w....wa
ja bym chciała założyc fanklub samanty vel cośtam cośtam 333 kto się zapisze

Gość aż tak Tobie sie nudzi?
Blagam... bo na prawde uwierze, ze jednak w Polsce są same parapety ;/