Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmobingowana

MOBBING W GETIN NOBLE BANK SA

Polecane posty

Gość zmobingowana

Czesc Wszystkim! Jestem pracownikiem tej Firmy,temat wszystko mowi.....szukam osob-anonimowo-kto cierpi z tego samego powodu??? Moze czas z tym skonczyc?

Gość zmobingowana
no tak,wszyscy niewolnicy w pracy.....czekam cierpliwie na odzew!

Gość polsoloko
no wiesz z reguly ludzie do ok. 16.00 pracuja i niekoniecznie sa mobbingowani jak ty kretynko i nie sa niewolnikami bo sobie na to nie pozwalaja ;/

Gość mobingowana
dzieki za odpowiedzi - ale nie rozummiem dlaczego "kretynko"? Widzisz,nie kazdy ma szczescie znalezc prace gdzie spotka uczciwych ludzi.Na place nie narzekam,ale to nie znaczy ze mam pozwalac sobie na ponizanie...... Czy zgodzisz sie ze mna? Pozew bylych pracownikow wobec tej zacnej firmy jest w trakie przygotowywania.Rozumiesz ze wiekszosc z pracownikow ktorych zwolniono albo ktorzy sami sie zwolnili odbywaja teraz leczenie na tle nerwiocowym?I sa to przypadki lzejsze jak depresja i nerwica pospolita ale tez ciezkie ktorych skutkiem bylo nawet targniecie sie na swoje zycie.Czy w takiej sytuacji mamy siedziec cicho?? Pozdrawiam i czekam na chetnych co do wypowiedzi,oczywiscie anonimowo,bo wiem jak to wyglada......

Gość babskiepytania.pl
Ja bylam tez wielokrotnie mobbingowana, wiec doskonale rozumiem Twoj problem. Wybrałas b.dobry pomysl na znalezienie ludzi w Twojej firmie w ten sposób w necie. Generalnie za malo poswieca sie czasu, miejsca, pieniedzy na walke z mobbingiem i stad tey jest jak jest :( Kobiety to spotyka o tysiackroc czesciej niz facetow. Zglos to wyzej do przelozonych i walcz o swoje, pocieszajace jest to, ze 95% spraw o mobbing jest prawie zawsze wygrywana przez kobiety :) Wiec jak dasz rade przejsc przez to psychicznie do walcz ! :) pozdrawiam i trzymam kciuki http://babskiepytania.pl

Gość mobingowana
dziękuję Ci za Twój wpis:) Podnosi na duchu..... Mój problem polega na tym,ze nie mam komu-z tych wyzej- zglosic tego faktu,bo mobbing dotyka mnie/nas z ich wlasnie strony. Osoby silniejsze,ktore od razu odwazyly sie juz nei pracuja-z powodu "ciecia kosztow".Nie mieli nic na nich,ale oszczednosci zawsze da sie wytlumaczyc tak?Chpcby powodem jest kryzys.To nic ze mniej wydajne osoby nadal pracuja,to nic ze ci ktorych zwolniono pracowali za 5ciu i ze ich wyniki do dzis nie sa do pobicia..... To wszystko nic Ja jestem po terapii w osrodku leczenia nerwic i depresji,takze czuje sie silniejsza i na tyle zdeterminowana by pokazac im na co nas stac i ze wcale nie jestesmy krzeslami ktore mozna przestawiac ale ludzmi! Jeszcze raz dzieki za wpis,mam nadzieje ze kolejne ofiary bankowej masakry sie odnajda i dadza o sobie znac

Gość jklajkalkj
a propos jak tam pracujesz to mam jedno pytanie, o co chodzi z tymi wpłatam 4500 na 15 lat i comiesięczne wpłaty, czy to naprawdę się opłaca bo przy każdej wizycie to proponują

Gość oszukany przez getin
wiem slyszalem o tym jestem klientem tego bajzlu i sam mam zamiar isc do sadu jednak z powodu gowna jkie mi pracownik wcisnal lokata na 15 lat bez mozliwosci jej zerwania przed terminem i bez gwarancji ze cokolwiek zarobie podoba sie wam?? wkurzylem sie na dziewczyne ktora mi to sprzedala,jednak innymi zrodlami,zglebiajac temat dowiedzialem sie ze to nie jej wina,przeciez nie ona wymyslila ksztalt inwestycji tak?ona to tylko ma sprzedac-po trupach! zal mi tych mlodych ludzi ktorzy marnuja zycie w takich firmach

Gość zmobingowana
jak wyzej-ktos sie juz wypowiedzial na ten temat:) NIE OPLACA SIE! to zwykle oszustwo...... zreszta popros o ulotke i dokladna,rzetelna informacje-przekonasz sie

Gość do autorki tego topu
Masz na mysli bardziej getin czy bardziej noble Autorko? Czy chodzi Ci o wawe?

Gość kodrra
Kurcze a ja się na to zgodziłam tylko że mi powiedziano że przez 3 lata żebym tego nie zrywała a najlepiej jak będę to trzymac jak najdłużej to wtedy będą nawiększe zyski, i co mam teraz zrobić iść to zerwać?

Gość zmobingowana
od dluzszego czasu nazywamy sie Getin Noble Bankiem nie jestem z wawy ale tak chodzi mi o ludzi z wawy bo tam mamy centrale -tak zwane centrum dowodzenia wiesz cos o tym??

Gość zmobingowana
a dlaczego 3 lata?? Przez 15 nie mozna zerwac - taka jest prawda,jesli wczesniej zerwiesz-ZAWSZE placisz prowizje i tracisz swoj kapital poczytaj tabele dotyczaca wczesniejszej rezygnacji obawiam sie ze teraz nie zerwiesz juz tego....kiedy podpisalas dokumenty?

Gość kodrra
jakiś rok temu i mówiła że przez 3 lata żebym tego nie zrywała bo odsetki przepadną ale nic nie mówiła że stracę cały kapitał:(

Gość kodrra
czy to możliwe że w tamtym roku były inne zasady czy dałam się wkręcić :(

Gość kodrra
Jeszcze ta pinda powiedziała że sama to ma bo sie bardzo opłaca a teraz już jej w tym banku nie widze, pewnie już nie pracuje. Co mi radzisz , mam poczekać te 3 lata czy rezygnować i ponieść koszty za zerwanie umowy

Gość zdrada albo rozwod
"bylo nawet targniecie sie na swoje zycie" no to getin ma przejebane. walczcie, nie dajcie się! trzymam kciuki by winni ponieśli konsekwencje a poszkodowani odzyskali spokój !

Gość zmobingowana
niestety od początku są takie same zasady-teraz jest lepiej,bo prowizja za odstapienie jest mniejsza przez pierwsze 4 lata. Wtedy produkt ten nazywal się pareto II czy tak? Obawiam sie ze ta pani Cie oklamala......czy to pracownik?Czy szefowa? Sprobuj dopytac jak wyglada Twoja inwestycja na dzis,niech ta sama Pani opowie Ci jakie srodki masz zgromadzone po tym roku,masz do tego prawo i da sie to sprawdzic-jakby co sluze pomoca Dziekuje za wszystkie wpisy i nadal czekam na tych ktorzy sie odwaza opowiedziec tutaj o swoim przypadku. Mam nadzieje ze faktycznie odzyskamy spokoj i nie bedzie kolejnych "przypadkow"!Jednak wszyscy strasza ze z duzymi koncernami nie da sie wygrac.....

Gość zmobingowana
podnosze temat

Gość anaaaMjjjjjjjjjj
ja pracuje w centrum ksiegowym shella w podkrakowskim Zabierzowie, mobbing, klepanie w tyłek, "zberezne słowka" od szefa (jestem asystentka) pochodzi z zachodnie europy - rzygam nim

Gość zmobingowana
oj:( niestety wiem ze i to sie zdarza.Stety niestety moj dramat polega na innym znecaniu sie...... dzieki za wpis,napisz cos wiecej jak masz ochote

Gość lena/#/
Autorko, trymam za Ciebie kciuki i dużo siły życzę!

Gość tez przechodze przez to
jestem na zwolnieniu od psychologa pracuje w markecie ale mam nadzieje ze moja pseudo kierowniczka niedlugo wyleci....

od psychiatry miało być:)

Gość pani od bigosssuuu
a może powiedz dokładniej jak przejawia się ten mobing? bo może Ty robisz po prostu antyreklamę temu bankowi??

Gość heniutka od bola
Trzymam kciuki za Ciebie. Na pohybel tym zlodziejom z noble banku. noble sroble.

ja walcze, mam nadzieje ze mi sie uda, koniec z wysmiewania sie ze mnie nie poddam sie, juz odbylam rozmowe z moja szefowa ma sie przygladnac sprawie zobaczymy narazie wszystko idzie na moja korzysc:) nie dajcie sie walczcie o swoje prawa!!!