Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika87

Dzis ide tak ubrana na dyskoteke :)

Polecane posty

Gość do żona-swojego-męża
wyliż mi buty kurwo 🖐️

Gość eeeegggreuuu
no dlatego napisałam, że w upalne lato tak można spokojnie chodzić nawet po ulicy... bo przecież jasne jest, że w pazdzierniku nikt w krotkich dzinsach latał nie będzie. :o a dyskoteka to calkiem inna sprawa.. ubrałabym jakas fajna sukienke (w ktorej tez by nikt w pazdzierniku po ulicy raczej nie chodził) niezeli taki wakacyjno wczasowy komplet :o

Gość tu siedzi sterta jebanych
moherówek zakisiałych w domu tylko gotowanie pranie i sprzątanie dla mężusia i podcieranie obsranych tyłków dzieciom to ich cały świat to nie wymagajcie od tego beztalencia wyrozumiałości

i dobrze ktoś napisał na dyskotece były ostatnio raz w remizie z 20 lat temu w białej bluzce i czarnej kiecce do kolan :D czasy się zmieniły i są lepsze ubrania

Gość klick klack
WERONKO tepa dzido------------- 14:19 [zgłoś do usunięcia] Weronika87 Chwilka ja nie mam meza starszego o 13 lat i nie wiem o co wam chodzi ?? A OTO NAM CHODZI TEPA DZIDO ZE ZAKLADASZ DURNE TOPIKI I SAMA NIE WIESZ O CZYM PISALAS: SPIERDALAJ GRUBA LOCHO

Fakt, na dyskotece jest zwykle dość ciepło...no, ale po co o tym pisać na forum w kontekście podniecania męża, który (co możemy wywnioskować z innego tematu) najwyraźniej stracił zainteresowanie :P

Gość klick klack
sram se do ryja 🖐️

sprawdź sobie IP jak masz z czymś problem:O

żona już nie pisz tak z zazdrości to że nie masz figury nie znaczy że każda nie ma :D

ewentualnie właśnie skończyły jej się lekcje w gimnazjum i wymyśla głupie prowokacje na kafe :P

bez komentarza :D nie ma to jak nabijać sobie samej posty :D

no tak jak nie ma co napisać to najlepiej że autorka sama sobie temat podbija z pomarańczek idź moherze do garów

o swojej matce piszesz? :D oczywiście ze zazdrościsz

co nawet IP nie potrafisz sprawdzić ?:D

Gość dziunia125.
Ubierz sie tak,a co! Niech zazdroszczą mężowi laski! ;)

Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 kurwa na kafe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 Weronika87 k**wa na kafe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oo żoneczka się podszyła :DDD buahahaha

coż za prymitywie :P mam twoje IP w mieście masz gwarantowane wywieszki na słupach będzie z czego miasto się śmiało :D a teraz podszywaj się dalej bezmózgu

Gość klick klack
weroniczka nastepny topik :D:D:D------------------------------------------------------ 16:54 Weronika87 Witam,jestem 24 letnia mezatka,moj maz ma 37 lat,jest cudowny dobrze sie rozumiemy gdyby nie to,ze ja uwilbiam przytulanie,buziaczki i jestem bardzo wesola osoba,on przytulac nie bardzo,buziaczki to tylko jak by z meki i mnie jak szalenstwo ogarnia,smiech to on sie denerwuje.Poznalam ostatnio mezczyzne ktory bardzo lubi jak jego zona sie smieje i jest wesola ,nie wspomne o buziaczkach...a moj Maz... bardzo mi tego brakuje.Doradzcie!!------------------------------------------- IDIOTKO TERAZ PISZESZ POD POMARANCZOWYM NIKIEM HA HA HA JESTES JEBNIETA!!!!!!!