Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika87

Dzis ide tak ubrana na dyskoteke :)

Polecane posty

"nie musze ubierac sie jak k**wa zeby sie mezowi podobac" Masz jakiś problem ze sobą widzę. Nikt ci nie broni chodzić w worze skoro tak lubisz ale co cię obchodzi, że inna lubi być sexowna i kobieca ? Zazdrość ?

Gość klick klack
wklej fote nienaganna figuro:D ocenimy, i jak znam zycie nie zrobisz tego bo jestes paszczurem:D

Weroniczko, skarbie, na czym polega twój problem? Musisz tyłek pokazywać na ulicy, żeby się mężowi podobać, pisać o tym na forum i pluć jadem na ludzi którzy, co całkiem zrozumiałe, są delikatnie rozbawieni twoją postawą?

Gość ubieraj co chcesz autorko
nie patrz na te zajadliwe baby bo to pierdolona polaczkowość z nich wychodzi

Gość naczelna pomaranczkaa
Czy sie nie myle ze twoj maz na ta dyskoteke wyblyszczy sobie porzadnie lysa pale, zalozy swoj ulubiony dres a wczesniej skoczy jeszcze na solarke? Jezeli tak bedziecie do siebie idealnie pasowac!

Gość fgfdgfgdf
MY FANI ZGRABNYCH BLONDYNEK CHCEMY ZDJĘCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ubieraj co chcesz autorko
ohooo ale wieśniary :O

Gość zzzyyykkk
Po 1 prowo, bo nie sądzę żeby ktoś brał ślub we wtorek. po 2 co nas to obchodzi jak idziesz ubrana po 3 jest środa a ty na dyskotekę, ciekawe jak jutro do pracy pójdziecie... po 4 gratuluję smaku i gustu.... po 5 Wszytskiego najlepszego z okazji rzekomej rocznicy ślubu.

Gość oceniają po sobie :D
proste :d

Po 1 prowo, bo nie sądzę żeby ktoś brał ślub we wtorek. - ona idzie na dyskotekę już jest żoną :D

Od razu wieśniary. Założyła temat na forum, więc albo chciała, żeby ludzie się wypowiadali, wygłaszając swoje subiektywne opinie, albo jej się nudzi i odczuwa silną potrzebę pochwalenia się co na siebie włoży (chociaż pewnie to drugie)

Gość przecież te stare kuchty
na dyskotece były z 20 lat temu, jeszcze w wiejskiej remizie więc nie wiedzą, ze sukienki balowej za kolanko już się nie zakłada na dyskotekę

Gość klick klack
i oto nasza WERONIKA87:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:: 16:08 Weronika87 Czy ktoras z was ma problemy z mezem,nie chce sie przytulac,rzadko kocha sie,pieszczoty tez marnie? dodam,ze napewno nie ma kochanki bo pracuje z moim bratem,a pozniej odrazu do domku.Jestem mlodsza od niego o 13 lat,sexowna i nie wiem co sie dzieje-------------------------------------------MOZE DLATEGO UBIERA SIE JAK KURWA BO MAZ STRACIL ZAINTERESOWANIE???????????????????????:D

Myśle ,ze nie jedna kobiety mogłaby mi pozazdroscic figurki 4 miesiace po porodzie :) i chce taka pokazac sie mezowi,bo ostatnio to tylko dresy jak przy bobasie :D

Prowo jak prowo - ale są ludzie którzy mają taki gust - przy czym w samym tym nie ma nic złego...gorzej z argumentacją.

Gość zzzyyykkk
oceniają po sobie :D > skoro ma 1 rocznice ślubu a dzisiaj jest środa to rok temu o tej samej porze był wtorek...

Gość co w tym dziwnego
że ślub we wtorek teraz duzo osób bierze w środku tygodnia bo wychodzi dużo taniej a poza tym niech ubiera co chce jak ma figurę to niech korzysta

Gość eeeegggreuuu
bez tych zakolanówek ten strój jest całkiem ok. taki zwykły, przeciętny... można chodzić przeciez w topie i krotkich dzinsach w upalne dni gdzieś na wczasach i mimo, ze dzinsowe krotkie spodniczki i spodnie wyszy z mody to na pewno nie jest to dziwkarski strój. jednak na dyskoteke ubrałabym się inaczej.. jakaś mała czarna czy coś.. a ze cie jadą tutaj to dlatego, ze naprawde glupszego tematu sie juz nie da zalozyc :o

"ROSALINDA PACZEKO -> ktos zaklada taki glupi temat to sie wypowiadam ...tak samo jak ty !" Temat, fakt - dziwny. Osobiście bym go nie założyła chociaż kiedyś podobnie chodziłam ubrana (każdy wiek ma swoje prawa), ale dziwny jest też ten najazd na dziewczynę. Ja wiem, że teraz królują pokutne wory, szare swetry itp ale to wcale nie podoba się mężczyznom wbrew temu co staracie się wmówić :) Każdy facet obejrzy się za szpilkami, mini i burzą loków czy tego chcecie czy nie. Oczywiście w domu powie wam, że kocha was za inteligencje ;)

i co z tego że wtorek nie tylko sobota jest od ślubów

Gość do żona-swojego-męża
bardziej zjebanego nicka nie mogłaś se wymyślić? pewnie na co dzień też jesteś zjebana z rozklapichą

16:08 Weronika87 Czy ktoras z was ma problemy z mezem,nie chce sie przytulac,rzadko kocha sie,pieszczoty tez marnie? dodam,ze napewno nie ma kochanki bo pracuje z moim bratem,a pozniej odrazu do domku.Jestem mlodsza od niego o 13 lat,sexowna i nie wiem co sie dzieje no i co leleczko... jeszcze jakies rady mi dasz? jak mam sie ubierac dla meza :D ja mam 100proc satysfakcji z niego w zyciu i lozku...a ty motasz sie cos :D

Co do stwierdzenia, że bez zakolanówek można chodzić w takim stroju w upalne dni...hmm...mamy październik i babie lato się już skończyło :P Mnie sam strój nie przeszkadza, jak ktoś jest zgrabny to niech tak chodzi....ale biorąc pod uwagę sposób wypowiedzi autorki można się uśmiechnąć ;)