Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

porcelanowa18

DO MAM I KOBIET W CIĄŻY!

Polecane posty

Gość a jaaaaaaaaaa
tak mialysmy ,gdyż macica sie rozrasta

Gość Agula:)
Raczej to normalne macica się rozrasta i to może powodowac ból, ale jeśli masz jakieś wątpliwości to porozmawiaj o tym z ginekologiem :)

brzuch często boli w ciąży wszystko sie rozciąga, więzadłą i macica się podnosi ;) można brac no-spe a, do lekarza nie chodzisz? wystarczy zapytać powie o wszystkim... ważne też jaki to ból...

ale jakie to bole byly ? to nie chodzi o mnie tylko o moja kolezanke ktora sie bardzo martwi. ma tak jakby takie bole jakby skurcze. czy to normalne ?

o matko ... no jakie? przeciez wszystkie czujemy inaczej ;) takie że wiesz że to nic złego... a nie że płaczesz z bólu... czy ona nie chodzi do lekarza? na necie jest pełno stronek gdzie ciąża jest opisana tydzień po tygodniu i można sobie dopasować do siebie co się dzieje w środku i jak to czujemy ;) jesli boli brzuch ją to musi poleżeć nie dźwigać za dużo, ogólnie odpoczywać...nie panikować ;)

mnie np ciągnie coś jakby , dół brzucha boli lekko szczególnie jak za dużo pochodzę. ale dziewczyny inne musza brać np no spe bo je boli jak na okres... ja tak nie miałam to nie wiem ;) jak kichasz lub zakaszlesz to kłuje mocno z boków, ja się schylam zawsze lub kłucam jak mam kichnąć i jest ok ;)

Gość zzzyyykkk
Mnie czasami tak bolał, że zwijałam się na łóżku. Lekarz kazał mi wtedy leżeć na brzuchu. Do końca 3-go m-ca takie miałam.