Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu........

Co kupić tacie na 60 urodziny??

Polecane posty

Z góry uprzedzam, że dmuchane lale czy opłacenie prostytutki itd możecie sobie darować. Prezent tak za ok 100zl bo nie mam więcej. Myślałam o telefonie komórkowym takim zwykłym, żeby się tylko dało dzwonić ale to też odpada bo tata źle słyszy i nigdy się z nim nie szło dogadać przez telefon. On nie ma żadnych zainteresować, kosmetyki jakie używa to tylko szampon i mydło więc wszelkie perfumy czy żele pod prysznic odpadają :o Książek nie czyta też. Jest takiej starej daty i wiele mu do szczęścia nie trzeba, wystarczy tv po pracy, zjeść i spać. Ubrania typu jakies swetry tez odpadaja bo on raczej dużej wagi do tego nie przykłada. Normalnie nie wiem co mogłabym mu kupić

nie, alkohol też odpada bo zawsze mu kupowałam na jakieś urodziny a tu 60 to takie niby szczególne więc cos co mu sie przyda. Sporo kasy nie mam ale może ktoś podsunie jakiś pomysł

Gość ku mu moze
poduszke elektryczna albo takie urzadzenie do masowania kregow, mozesz tez sprezentowac kije nordic walking. Czlowiek w tym wieku chociaz jeszcze nie staruszek, powinien zaczac dbac o codzienna kondycje i zdrowie, chyba, ze tata o nia dba

Gość eeeegggreuuu
jesli sie niczym nie interesuje, to możesz go tym prezentem wlasnie czymś zainteresować. ale to dosyć ryzykowne :P nie wiem może jakaś płyta z muzyką jaką lubi. albo jakiś album ze zdjęciami...