Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mma_fighter

dziwne objawy przed okresem..

Polecane posty

Gość mma_fighter

Witam wszystkich. zakładam nowy temat, ponieważ nie znalazłem żadnego który był by mi w stanie pomóc.. w tych tematach wraz z moją dziewczyną jesteśmy nie doświadczeni i wgl... musze dodać że nie mamy ukończone 18 lat i bardzo sie boimy..;/ prosze o szybkie odpowiedzi i rady. A mianowicie ok. 25 dni temu kochaliśmy sie po raz pierwszy... po przerwaniu błony dziewiczej leciała jej krew dość długo potem przestała i na nastepny dzień po raz kolejny po 3 dniach od pierwszego stosunku postanowiliśmy zrobić to po raz drugi i też jej luciutko leciała krew.. po kilku dniach miała nie wielkie plamienie. ostatnio podczas oddawania moczu wraz z moczem leciała jej krew.. ostatnio sie źle czuła wczoraj po południu miała odruchy wymiotne. teraz na dniach powinna dostać okres lecz po nim ani śladu żadnych objawów okresu ani nic..;/ aa i musze dodać że za każdym razem kochaliśmy sie z użyciem prezerwatyw.. czy istnieje możliwość że ona jest w ciąży.??;( bardzo sie denerwuje ponieważ mamy troche nie całe 17 lat..;/ prosze o szybkie odp.. z góry dziekuje, mam nadizeje żę wszystko będzie dobrze.. pozdrawiam. aa i przepraszam że wszelakie błędy ale to z powodu nerwów..

Hah to ile wkońcu macie lat ... na początku napisałeś że macie skończone 18 a potem że nie całe 16 :D Genialnie... Skoro było zabezpieczenie to mało prawdopodobne :)

Przeoczyłaś "nie". Chłopak ma problem z rekcją czasowników i deklinacją rzeczowników, może dlatego Ci umknęło.

Gość mma_fighter
napisałem że 'NIE MAMY UKOŃCZONE 18 " i prosił bym o odpowiedz na temat..

Gość mma_fighter
proszee o jakieś odp konkretne.!! ;/

spoko, ponieważ zawsze użyliście prezerwatywy i wam nie pękła to nie będzie ciąży, po pierwszym razie mozna krwawić nawet kilka dni więc tym sie nie martwcie, a okres może jej się spóźnić po pierwsze ze stresu czy przejęcia się tym pierwszym stosunkiem, a poza tym mając niecałe 17 lat to jeszcze gospodarka hormonalna nie jest ukształtowana i okresy nie muszą być regularne (nawet jeśli do tej pory były to może sie to zawsze zmienić)

Gość ło matko z córkom
nie interesuje nas kiedy uprawialiście seks ani ile razy interesuje nas czy umiejętnie założyłeś prezerwatywę, czy nie pękła i czy nie wkładałeś bez prezerwatywy istotne jest też jak długie ma cykle i kiedy powinna dostać okresu najprawdopodobnie przeżycia związane z pierwszym razem sprawiły że ma taką schizę że okres jej się spóźnia jesli się myle niech zrobi test w dniu w którym powinna mieć miesiączkę

Gość mma_fighter
no okres ma nie regularny w zeszłym miesiącu dostała go 13.. i prezerwatywa nie pękła ani nic.. i nie wkładałem bez prezerwatywy. ale i tak b. sie boimy..;/

Gość dgjldgklagk;lh
doświadczenia nie macie, ale pierdolić się potraficie???? zjeby

skoro robiliście to z zabezpieczeniem i gumka nie pękła, a mimo to sracie że będzie ciąża to widać na seks dla was za wcześnie

Gość oliwcia09876543212345
Dzieci wstyd mi za Was w tym wieku kochać się! A potem są problemy niechciane ciąże. Krew mnie zalewa...ludzie sie staraja o dzieci modlą się o dobre skutki a tu nic. A taka gówniarzerka za przeproszeniem sobie zabawy szuka... może nawet w nie ta dziurkę pchałeś co ? Idz na lekcje biologii a nie w sex sie ładować!!! Gdybym była Waszą matką to był szlaban na rok czasu dała !