Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolllaa

Ciąża a ból podbrzusza?

Polecane posty

Witam. Mam 18 lat i 2 dni temu kochałam się z chłopakiem. Kiedy chciałam aby ubrał gumkę, gdy "wyszedł" ze mnie akurat dostał wytrysk i sperma wyladowała na moich narządach. Od razu poszłam umyć się gorącą woda. Teraz boli mnie lekko podbrzusze i kłuje lewy jajnik. Czy mogę być w ciąży?

Gość skóra z niedźwiedzia
Nie sądzę, ale pewnie ci tutaj napiszą o preejakulacie jak zwykle :D

Oby nie bo ciężko będzie. A kiedy powinnam zrobić test? Stosunek miałam 10 października . Po ilu dniach powinnam go zrobić?

Gość skóra z niedźwiedzia
Test robi się w dniu spodziewanej miesiączki, a najlepiej kilka dni po. Nie wiesz, kiedy miałaś owulację i dlatego to robienie po terminie okresu, żeby test wyszedł wiarygodny. Największą gwarancję daje ci badanie krwi i wizyta na usg.

Gość ooo odezwała się
ilu dniowe masz cykle?

Gość NO TAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
a skad my mamy wiedziec czy jestes w ciazy??? JEDYNA ODPOWIEDZ ALBO JESTES ALBO NIE JESTES!!!

Gość ooo odezwała się
poza tym nawet gdybyś trafiła w owulację i zaszła w ciażę to nie miałabyś po 2 dniach od stosunku bóli w podbrzuszu z powodu ciazy która nawet się nie zdążyła zagnieździć schizujesz i boli lub boli bo właśnie jajeczkujesz

Czytałam inny temat i tam jedna napisała że po 2 do 3 dni po stosunku bolało ją podbrzusze i jajnik. Wyszło że jest w ciąży. Dlatego się martwię.

Gość ooo odezwała się
w dniu stosunku byłaś11 dni po okresie po okresie plus okres jakieś 5 dni, czyli w 16 dniu cyklu masz cykle 26-28 dniowe raczej nie zaszłaś w ciążę ale niespodzianki zawsze mogą się zdarzyć

Gość dziewczyno skoncz juz
bo nikt ci nie powie czy to ciaza do brzucha ci nikt nie wejdzie czekaj do dnia@ i jak sie nie pojawi zrób test

Gość Paletka994
Ej bez przesady..po dwóch czy 3 dniach nie będziesz miała zaraz objawów ciąży żadnych bóli a ni nic..ja jak zaszłam w ciążę okres spózniał mi się 3 tyg po tych 3 tyg czułąm rozciąganie w pachwinach wtedy zrobiłam test ciążowy..bolał mnie brzuch ale w 8 tyg ciąży a nie po 3 dniach:)