Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki se problimik

jaki fryzurki maja wasze 3-4 letnie dziewczymnki ?

Polecane posty

Gość a taki se problimik

krótkie /długie ja sie bije z myslami :) moja zawsze miała półdługie - zawsze kucyki fakt-ze jej tak b.ładnie a teraz sie zastanawiam czy nie ciachnac na króciutko juz mnie przedszkole wykancza dziennie zagubina gumka i spinka

Krótkie. Miala dlugie i bardzo mi się podobała z dlugimi. Ona się uwielbia czesac itd, ale ma z natury bardzo bardzo cienkie, marne wlosy :( i trzeba bylo obciąż bo zaczęly wyglądac okropnie- jak nitki. Po obcięciu wyglądają jakby bylo ich wiecej, choć to tylko taki efekt wizualny. Też mi bylo szkoda, szczególnie ze miala już takieee dlugie, ale tak jest lepiej. Moze te co odrosną nie beda już aż tak cienkie (bo pewnie to sciskanie gumkami itd też wplynęlo na ich kondycję)

Gość eserdfhguj
Moja tez ma cienkie włoski. Ostatnio jej podcięłam do ramion. Ma też grzywkę. Włoski blond.

Gość smoky eyes 33
wiosenna mamo na zdjeciu,jesli to jest twoja corka nie wygladaja marnie,tylko normalnie Czy myslicie ze grubosc wlosa sie dziedziczy? ja mam marne i sie martwie,mala zapowiada sie juz na marne:(

Gość willow28
moja ma gruube wlosiska Ma 3 lata i ma juz do pupy Proste jak druty i mocne bardzo Chyba po tacie;)

Gość 0908ja
moja córka ma włosy do ramion Na początku zawsze ładnie ja czesałam a to warkoczyki, kiteczki, gumeczki, spineczki,opaski Teraz zazwyczaj do przedszkola idzie w rozpuszczonych, bo jakby dalej było tak jak jest to przetracę cały majątek na ozdoby do włosów Dzisiaj założyłam jej opaskę, łudziłam się że przy odbieraniu z przedszkola będzie wyglądała tak samo jak rano Niestety myliłam się.Opaska połamana, dziecko rozczochrane

Gość na powietrzu schnie bez
do lopatek, cieniowane, bez grzywki, przedzialek z boku, odgarniane za uszy, zeby na oczy nie lecialy. czasem zaklada opaske, a czasem lapie jej czesc wlosow gumka z tylu, albo robie kucyka, albo takiego pol kucyka pol koka. ma troche dorosla fryzure, bo nie lubie typowo dzieciecych. i raczej swobodnie ja czesze, bez zadnych swiecidelek, spinek, gumek z helo shitty.

Gość czarna bez kofeiny
wiosenna mama masz ledne dzieci szczegolnie najmlodsze slodkie:)

moja ma ciemne włosy, takie do końca szyi i nie chcą sie zapuścić dłuższe ... Ma grzywkę prostą , a włosy ie podkręcają na końcach , wiec moze dlatego ma "zawsze" taką samą długość. Czesze ją w kucyka lub dwa. Chciałabym ją czesać w warkocza dobieranego , ale mi nie wychodzi :( Lubie tez jak ma takiego "półkucyka" na górze głowy .

Na pazia, wycieniowane wokol twarzy. Ma cieniutkie, ciagle rozczochrane wloski. Nie przepada za gumkami i spinkami, wiec tylko krotkie fryzurki.

Gość mamabliźniąt
Moja córcia ma 4 lata, nosi włosy do półpleców (ale zapuszczamy na takie do pasa)... do tego grzywka tuż nad brwiami. Włosy kasztanowe, grube

Moja ma włosy do łopatek, bez grzywki, kręcące się na końcach. Kolor blond. Niestety nie ma zbyt grubych włosów, za to ja mam bardzo grube :P