Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Postępowa zwolenniczka palikot

Jak myślicie, jak powinno się karać za homofobię?

Polecane posty

Bo moim zdaniem przez brutalny gwałt analny w zwieracze. Niech ten nietolerancyjny katol poczuje na własnej dopie jak ciężko być gejem 😭

"Niech ten nietolerancyjny katol poczuje na własnej dopie jak ciężko być gejem" Jestem Katoliczką i nie przeszkadzają mi wasze zabawy dopóki nie każecie mi słuchać o tym od rana do nocy. Róbcie co chcecie w swoich domach.

Gość moim skr zdaniem
powinno sie karac homoseksualistow. Np. wyzsze podatki, zakaz wstepu do miejsc publicznych, pozbawienie opieki zdrowotnej itp. Tak zeby poczuli sie skrzywdzeni i podjeli leczenie. A jedyna droga do wyleczenia jest jak wiadomo samoboj:P

Milcz naziolko. Twoje IP jest zapisane, a ja kieruję sprawę na policję za przejaw homofobicznej mowy nienawiści. Zostaniesz zakuta w kajdanki, zgwałcona policyjną pałką, dom sprzedany, a dzieci oddane do reedukacji dumnej, homoseksualnej rodzinie. Jesteś po prostu nietolerancyjna 🖐️

Gość moim skr zdaniem
oczywiscie, ze jestem nietolerancyjna. Na podobnej zasadzie nie toleruje kradziezy, rozbojow, gwaltu, dlugo by wymieniac.

Gość naczelna pomaranczkaa
Ja tez jestem za ze powinno sie karac za homoseksualizm. Moze bym tak. Ie uwazala gdyby nie bombardowano mnie ta tematyka wszedzie z kazdej strony. A ja NIE CHCE o tym sluchac! Ja nie odpowiadam wszystkim na okolo ze np lubie od tylu albo od boku. I nie chce sluchac o wynurzeniach na temat seksualnuch preferencji np politykow. Noe chce widziec ich owlosionych cial splecionych w milosnym uscisku oczyma wyobrazni :o

Gość moim skr zdaniem
homoseksualne rodziny - znak naszych czasów. Czas Apokalipsy nadchodzi nieublaganie...

Gość Phobos_V
Chcesz karać za"homofobię"? A co to takiego?Bo słowo fobia pochodzi od greckiego słowa Phobos-co oznacza strach. Chcesz karać za kogoś za to,że się boi- Jesteś stotalitaryzowany przez "poprawnosc polityczna" idiotą? Ale tak pozatym to napisze Ci,bardziej zdebilniałego prowo to już nie mogłeś stworzyć?Przecież jesteś Idiotą a to glebszy stopień upośledzenia-postaraj się