Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska nie na diecie

co dzis ZJEDLISCIE? pytam osby ktore sie NIE odchudzaja

Polecane posty

napiszcie prosze co dzis zjedliscie :) pytanie kieuje do osob ktore sie nie odchudzaja!

Gość rdgdrfh
- sniadanie- 4 kanapki z wedlina - obiad- ryż ze schabowym - kanapke z gyrosem i sałata - kolacja- 4 kanapki z nutellą 165cm i waze 47kg :) lat 22:)

malo. ja dzis s: 2 kromki chleba z maslem, serem , pomidorem w pracy pączek, 3bit, serek wiejski ze szpinakiem po pracy gulasz z kasza gryczana do tego surowka i zrobie na kolacje zapiekanke z tunczykiem a i jeszcze po obiedzie byly 3 michałki :)

Gość lustig
ja jadłam dziś 4 pulpety w sosie pomidorowym z kromką chleba kawałek ciasta z jabłkami

do powyzej - zazdroszcze! ja waze 65 kg przy 170 cm zrostu :( ale wale to, nie odchudzam się

Gość rdgdrfh
ciekawska nie na diecie- mnie spala stres ;) mam go w zyciu za duzo przez co notoryczne kłopoty ze zdrowiem

Gość jankjawdh
z rana 2 kanapki z szynka i pomidorem po zajeciach supę ogórkową i 3 pierogi i do tej pory tyle mam 165cm waze 56kg

Gość :P:P:P
lasagne i bulke z maslem serem i ogorkiem ;)

Gość o żesz w morde
śniadanie-śledzie:) obiad-micha łazanek kolacja-jeszcze nie było:)...dopiero o 22 zgłodnieje:) wzrost-160cm waga-56kg

Gość barbarasztraiszend
orzechy w czekoladzie bułkę z masłem kopytka z cebulką :D chipsy teraz czekam na pizze wszystko popite hektolitrami wody :D

Gość jak robisz zapiekanke
z tuńczykiem ? jeśli to nie jakieś twoje sekretne danie napisz :)

Gość szz
wafelka 'grzesiek' kanapka z szynką i keczupem tost z serem,szynka i keczupem x2 serowa zupka z proszku lazania

Gość hm............................
śniadanie- 3 kanapki z powidłem śliwkowym w pracy- kilka kostek czekolady, 2 krówki, kilka wafli ryżowych obiad- pół pizzy z kurczakiem, szpinakiem i jajkiem kolacja - 3 kanapki z serkiem waniliowym

Gość atracyjna-dziewczyna-09196
-jogurt - 2 ptasie mleczka - pól kiełbaski cienkiej - twixa - ziemnaiki z watrobką - pól kiełabski cieńkiej tyle:]

śniadanie na śniadanie jajka gotowane na chlebie z majonezem rumianek do picia drugie śniadanie płatki z mlekiem obiad Tagliatelle z grzybami i polędwicą podwieczorek kisiel żurawinowy to ja zjadłam :) dziecko co innego

6 nalesników z dżemorem 2 kanapki z wedlina 2 kanapki z serem kawy ilosci hurtowe(z mleczkiem i cukrem) sałatka ukrainska - talerzyk zamierzam jeszcze zjeść 2 grzanki na kolacje a przed snem mleko z miodem

a ja jadlam platki z mlekiem zapiekana kanapke na wynos, 4ziemniaki w skorce z maslem i sola, 3 babeczki, loda orzechowego, chipsy i jablko i pewnie zanim usne to zjem jeszcze opakowanie delicji wzorst 168 waga 51

Gość szczupla nadalll
na śniadanko jajecznica z jajek na szync, kromalka chleba, potem snickers, na obiad kurak po hawajsku , na podwieczorek deser lodowy, taki wielki :O a na obiad lasagne:)) dobrze ze jestem szczupla

Rano jajecznice z 5 jajek, ze szczypiorkiem, serem i pomidorem, ale na pół z mężem. Potem jogurt, potem kromkę chleba z szynką i ogórkiem, potem na obiad żurek i kotlet + ziemniaki + surówka, potem nic i teraz przed chwilą tosty z serem i szynką. Jeszcze kolację zjem później.

Gość szczupla nadalll
a na kolacje lasagne*:)))

Gość Bank Spermy
Dwa duże jogurty. A za godzinkę ziemniaczki parowane z cebulką.

amiast zapieknki otworzylam sobie lila stars i pozarlam zcale opakowanie, czemu to jest takie dobre>??:((

nesquik z mlekiem mała bułka a'la pizza mały pączek(nadzienia się pozbyłam,bo mi śmierdzi ta marmolada :p ) gruszkę kilka orzechów laskowych kilka łyżeczek joguru bakoma kajzerka z masłem i pomidorem jestem w ciąży i powinnam odżywiać się lepiej ale nic mi nie smakuje :(

Gość srututututuyttuu
śniadanie: jajecznica z 2 jaj na malutkim kawłku kiełbasy i kromka ciemnego chleba 2 śniadanie: 4 orzechy włoskie i małe jabłko Obiad: 4oog warzyw na patelnie Podwieczorek: activia śliwkowa Kolacja: 2 kromki ciemnego chleba z wędliną i papryką czerwoną

Gość numerowaaaaaa
Bulke z powidlami sliwkowymi na sniadanie, paczke Delicji w ciagu dnia, makaron z sosem pomidorowym, bulke z maslem, 2 cukierki "Mars", gruszke.