Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarlat90

Ciotka utknęła w latach 90

Polecane posty

Gość koszmarlat90

Moja ciotka wcale nie stara (32 lata) utknęła w latach 90. Byłam u niej dziś to dosłownie lata 90 mi sie przypopmniały nawet jeszcze ortalionowy dres miała w szafie :O Znacie takie osoby? Które nie mogą sie dostosować do upływu czasu i utknęły w poprzednich dekadach?

Gość Bank Spermy
A co ty masz do lat 90-tych, dziecinko?

Gość koszmarlat90
No czas sie dostosowac do dzisiejszych realiow lata 90 skonczyly sie juz 20 lat temu :O

Gość nanananananananananna
to były piękne czasy ps nie mam takiego dresu:)

Gość Bank Spermy
A jakie są dzisiejsze realia i kto je dyktuje? Pokolenie galerianek?

Nie każdy odczuwa potrzebę dostosowania gustu w kwestii ubioru do danej dekady. Tym bardziej, że moda z lat 90 całkiem sukcesywnie wraca.

Gość koszmarlat90
Jeśli masz na mysli mnie to pokoleniem galerianek nie jestem bo mam 23 lata :O

Gość iuykkjjhkj
Wiekszosc ludzi w polsce mieszka w starych blokowiskach z lat 60, 70 Maja w większości meble z lat 80 i jakies stare pudło w postaci odbiornika TV z lat 90 lub gówniana plazme kupiona gdzies na przecenie w markecie niedawno za np 499 Nie każdego stać żeby byc modnym miec mieszkanie w nowym budownictwie w meblach ikeii A z drugiej strony zobacz jakie kiedys były dresy dało sie za niego w chuj kasy i do dzisiaj mozna w nim chodzić a nie teraz jak te wszystkie gówna robione masowo w azjii co sa jednorazówkami

Gość koszmarlat90
No ja nie mieszkam w nowym budownictwie też mieszkam w starym bloku i nie mam mebli z Ikei. Nie trzeba mieć nowego mieszkania i mebli z Ikei żeby wywalić meblościanki i koce z kanap :O

Gość iuykkjjhkj
ten czerwony stoliczek i wazon na niego za 38.99:) ale widzisz jakuzzi nie masz na chacie:) to jest taki trend w dzisiejszych czasach

Gość iuykkjjhkj
ikea to meble produkowane masowo dla ludu tylko że nie pasuja do starego budownictwa o to mi chodzi

mam ten kwadratowy stoliczek ale jasny, dąb bejcowany na biało zdaje się kolr się nazywa :classic_cool: o serię organizerów na biurko i pojemniczków takich, pudełek. mam też komodę, lampkę i parę innych gadżetów, planuję kupić łóżko.

Gość koszmarlat90
Ale głupoty gadasz :O A co to za różnica czy stare budownictwo czy nowe? Do starego budownictwa to te meblościanki i koce na kanapach pasują? :O I jeszcze pewnie kasetony do kompletu :classic_cool:

koszmarlat90 - ja mam 23 lata i meblościanki w domu, nawet koc na kanapie leży w jednym pokoju i co, mam się czuć gorsza z tego powodu?

Gość koszmarlat90
Tak, powinnaś się czuć gorsza, ja bym sie wstydziła w ogóle o tym mówić.

No co? Nie stać mnie na to, żeby wymienić meble i zrobić remont, a koc na kanapie jest funkcjonalny kiedy się ma futrzastego psa. Nie widzę w tym niczego nagannego - to mnie ma być wygodnie.

Gość Dizajnerr
koszmarlat90 Moja ciotka wcale nie (32 lata) utknęła w latach 90. Byłam u niej dziś to dosłownie lata 90 mi sie przypopmniały nawet jeszcze ortalionowy dres miała w szafie :classic_cool:Wkrótce to właśnie będzie old school więc nic nie traci a nawet zyskuje:classic_cool:

Gość koszmarlat90
Tak, mam ogromny problem natury estetycznej

Gość Czyński
Ja lata 90-te wspominam bardzo fajnie, oj było taniej. A męża ma też w latach 90-ych ?

Gość kossiarz umysłów
pozycz dres ortalionowy od cioci ,a zrobisz furore na ulicy

Gość kossiarz umysłów
a wogóle ładnie tak grzebac po szafie ciocinej