Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durnazooooooona

jakie urodziny zafundował mi mąż.....................

Polecane posty

Gość durnazooooooona

rano darcie gęby,potem w ciągu dnia wysłałam mu smsa że nie odbieram dzieci bo ide na manicure( pierwszy raz w zyciu) to zadzwonił i darł r..ja do słuchawki że po co na co że marnuje pieniądze itp, jak wróciłam to dostałam kwiatka zerwanego z działki znienawidzonej teściowej i drinka do ręki ( z wina które wcześniej sobie kupiłam) po prostu ręce mi opadły jak można być takim sknerą na miłość boską poczułam do niego obrzydzenie czy to juz taki wydatek kupić kwiatka za 3 zł? powiedział że tak zrobil bo dzieci uczy zaradności.... Odpowiedz na ten temat

Gość bartoslawa
durna żona ma durnego męża ps widziały gały co brały

w ramach prezentu urodzinowego zrobiłabym mu jesień średniowiecza wyrzucając z siebie cały jad jaki kiedykolwiek musiałam połknąć. Nie wyszedłby z szafy przez tydzień.

Gość nie da sie rozwiazac
jeszcze urodziny obchodzicie?? ;)

Gość durnazooooooona
nie wiem co się z nim dzieje im starszy tym bardziej skąpy ( poniekąd tak wychwany- mamusia mega sknera dzieciom jak juz coś kupi np na urodziny to z lumpeksu) ale jak tak można czuje wielki niesmak

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
jebnięty ten twój mąż

Gość durnazooooooona
tak ja obchodzę urodziny dzisiaj 34 :-))))))))))))))))) imienin nie

A mój w urodziny zabrał mnie do wesołego miasteczka :O. Podjechał tak że nie wiedziałam gdzie jade, założył opaske na oczy, ja zadowolona zdjełam ją dopiero ja TO COŚ zaczeło ruszać. Ja pierdole, prawie sie nie posikałam ze strachu. Na koniec dostał w ryj :O I jeszcze sie smiał :O

Gość durnazooooooona
też tak zaczynam myśleć przykre to i ciągle słysze rozrzutna, niegospodarna itp. gdzie jest zupełnie odwrotnie

Gość kiack
JAK POZWOLI CI NA KOMPIE CZAS MARNOWAC TO NIE JEST TAK ZLE

Gość durnazooooooona
wyszedł z domu a po za tym nie rozumień "pozwolił"///??????????komus chyba się w główce poprzewracało

Gość durnazooooooona
a może się czepiam kwiatek był, toast też ????

Gość kossiarz umysłów
widocznie kochanka tez miała dzisiaj urodziny

Gość durnazooooooona
nie ma kochanki kochanka kosztuje:-)

Gość Marilenka
Biedactwo z Ciebie z takim chłopem. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana!

Gość kossiarz umysłów
no widzisz :-D sama sobie odpowiedziałas

Gość megaZdzira
Mój Stary calutkie życie jest skenerusem a w tym roku dał mi całe 100 zeta na prezent imeninowo urodzinowy.... aż sie wystraszyłam. Miałam kiedyś taką sąsiadkę, całe życie ie odezwała sie do mnie słowem ani "dzien dobry" ani nic... pewnego razu przyjaechała zpielgrzymki z Częstochowy... i spotkawszy mnie powiedziała z uśmiechem "dzień dobry" zaniemówiłam i ona za 2 tygodnie umarła.... martwię sie :(

Gość durnazooooooona
a kiedyś było fajnie..... dzisiaj wszystko kupuje na przecenach,od ubrań po jedzenie, najtańsze pasty do zebów najlepiej to by sie mył w szarym mydle , samochód stoi wiosną i latem w garażu , po wędliny do hurtownii mięsnej na przeceny ubrania dla dzieci z lumpów a jak poszłam kupiłam synom kurtki sportowe na zimę to przez 3 dni rzygał że mam oddac on znajdzie tańsze, że nas nie stać na nowe kurtki itp. przez takie zachowanie notorycznie go okłamuję ( obydwoje pracujemy , mamy mieszkanie, zero kredytów ) i on mi mówi że nic nie odkładamy na przyszłość dla dzieci i masakkkkkraaaaaaaaaa

Gość durnazooooooona
właśnie super okreslenie jest mi mega przykro:-(

Gość Chlopy!!!
Jak twoj maz chce uczyc dzieci zaradnosci, to nie gotujcie w domu. Dzieci niech na szabry chodza. A nawiazujac do twojego problemu, to twoj maz to zwykly idiota! Dobrze, ze choc ty o sobie pomyslals i zafundowalas sobie prezent. Wszystkiego naljepszego!!!

Gość durnazooooooona
i piję sobie swoje winko polecam cin cin rosso na pół z tonikiem i wodą gazowaną pychotka!!!!!!! boże czy są szanse na zmianę bo na razie to równia pochyła w dół...............

Gość gmbh123
pamietaj że zyjesz tylko raz. Jak bedziesz miała 70 lat bedziesz żalowała, ze nie kożystałaś z życia i zbyt wielu żeczy sobie odmawiałaś.

Gość kossiarz umysłów
szans nie ma żadnych ,a twój stary ciśnie jakąś grubą babę kosztem kurtek dla dzieci no i oczywiście kosztem kwiatka urodzinowego :-)

Gość gmbh123
zapomniałem. życzę Ci szczęścia i zadowolenia z życia :)

Gość Camie
Nie przejmuj się!!! Chłopy pochodzą podobno z Marsa a ja uważam że z innej galaktyki ;). Ale serio współczuję Ci, może Ty też zacznij się zachowywać w ten chory sposób jak Twój mąż i może on w końcu zauważy że mu się w głowie poprzewracało. A jak dzieci? Nie jest im przykro że np. nie mają jakichś fajnych ciuchów jak koledzy/koleżanki ze szkoły??? Może niech one też jakoś spróbują wpłynąć na tatuśka??? A czemu znienawidzona teściowa???? ;) Jeśli nie chcesz to nie pisz-zrozumiem ale ciekawa jestem, bo moja kumpela tak samo uważa na temat swojej albo raczej byłej teściowej