Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podnieca mnie moj facet!!!

nie podnieca mnie moj facet!!!

Polecane posty

nie podnieca mnie,jak mnie dotyka nic nie czuje;( dopiero jak wejdzie we mnie to na chwile jest mi db a pozniej udaje byle to sie szybciej skonczylo;(a kochalam sex,co sie stalo???jestesmy razem 5lat i nie zawasze jest db...pomozcie blagam!

Gość Łomatkoooo:(
Pochwal się swojej dupie, nie nam!! Rzuć go, i poszukaj innego,jak bez seksu nie możesz zyć. A partnera na stałe, to sobie znajdziesz jak dorośniesz!

dobry doradca 27,orgazm mam tylko sama ze soba lomatko,takim jak ty radze dorosnac! szukam rady,a nie nowego partnera,wiadomo,ze mu o tymy nie powiem bo nie chce go zranic.slabia mnie takie jak ty,od razu wielka chisteria;o

kochamy sie 3-4razy na tydzien,staramy sie byc otwarci i urozmaicac nasze pozycie,zwlaszcza ja;) ale on glownie bierze i malo sie stara,mysli,ze jak wlozy to juz mam szczytowac,rozmawialam i pokazywalam co i jak lubie,az teraz nie mam juz ochoty i mnie nie kreci taki sex lub on,sama nie wiem;(

Gość wójekstaryhuejk
wyjedz od niego na wczasy ale w najgorsze miejsce jakie sobie wymarzysz jak wrócisz mąż cie sie podoba nawet albo wrócisz do innego adresuXD