Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasha

co sądzicie o tej sukni????

Polecane posty

Gość gasha
już ją kupilam :) wydaje mi się, że super na mnie leży :) nie mam jak dodać zdjęc w sukni ale moim zdaniem jest dla mnie idealna :):):) kolekcja 2009, ale mimo to jest piękna...no i cena baaardzo przystępna - bo dałam za nią tylko 500 zł :):):)

Gość dzik jest dziki
bardzo tanio a suknia prześliczna,szczęścia życzę na nowej drodze :)

Gość gdsgdegfrdjhf
mnie się tez podoba

Gość śliczna sukienka i za taka
cene... piękna jest!

Gość gasha
czyli dobrze zrobiłam, że ją kupiłam :) :) :) jedyne co mnie martwi to fakt, że w salonie wisiała dość długo (bo to kolekcja 2009) i niestety dość mocno zszarzała... co z tym zrobić??? czy zwykłe odświeżenie przed ślubem coś pomoże?

Gość żę tak powiem
suknia na prawdę bardzo ładna!! Może w tym salonie gdzie kupiłaś byłaby możliwość odświerzenia? Ja też kupowałam na wyprzedaży suknię ze starej kolekcji i to salon zajął się tym aby ją odświerzyć

Gość gasha
tak, w salonie odświeżą ja przed ślubem (nawet gratis) tylko zastanwiam się czy jedno odświeżenie wystarczy? bo ona jest na serio MOCNO SZARA :/ czy może dac teraz sama na własną rękę do odświeżenia i potem przed ceremonią jeszcze raz? a jaka była twoja sukienka? wybieliła sie po tym jak ci ją odświezyli? ile przed slubem to robiłaś? bo ja mam 1,5 mies. przed ślubem sie zgłosic do nich z kiecką.

Gość gasha
acha... i jeszcze jdeno. ponieważ kupiłam ja z wyprzedazy, musiałam zabrac ja do domu :/ panie z salonu powiedzialy zeby oprocz pokrowca nalozyc poszewke na koldre i mzona sukienke do lozka schowac...czy sukienka sie nie "zagnie" od tego ze bedzię złożona na pół i schowana do łóżka? na razie trzymam ja na szafie w pokrowcu, poszewce i worku foiliowym, ale tzreba ja było własnie zlozyc na pół i nie wiem czy nie lepie j ją z powrotem odwinąc tak żeby swobodnie wisiała?

Gość Szukam sukni ślubnej ;)
śliczna :) w ogóle wszystkie z tej stronki mi się podobają... a najbardziej Geraldine i Gerda. Piękne

Gość żę tak powiem
Ja nie zabierałam sukni do domu. Kupowałam na wyprzedaży ale suknia cały czas była przechowywana w salonie. Poza tym miała być jeszcze dopasowywana, bo niestety w moim przypadku trzeba było ją sporo zwężać. Suknię odbierałam tydzień przed weselem, a z odświeżenia byłam zadowolona!! A suknię bez problemu i szybko po ślubie sprzedałam. Możesz też sama ją wyprać, ja tak zrobiłam przed sprzedażą i suknia bardzo ładnie się wyczyściła