Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katana

myjcie się

Polecane posty

Gość katana

Faceci myjcie się. Zęby myjcie bo obrzydliwie sie całuje jak komuś nieładnie pachnie np. kiełbasą. Cali się myjcie bo jak spod pach capi to wszystkiego się odechciewa. Nie mówiąc już o ptaku. Nawet jeśli macie zrobić to z prostytutką; ona też jest człowiekiem! MYJCIE SIĘ PRZED SEXEM!!!!!!!!!!!!

Gość xxxccxxxxxx
SPIERDDALAAJ ! SAMA OMYJ DUPE!

Gość katana
JA SIĘ MYJĘ CODZIENNIE, PRZED SEXEM OBOWIĄZKOWO DODATKOWO, A DZISIAJ PRZEŻYŁAM TRAUMĘ POD TYM WZGLĘDEM!!!!! APELUJĘ DO WAS MYJCIE SIĘ, TEGO SEXU NIE ZAPOMNĘ NIESTETY CHYBA DO KOŃCA ŻYCIA ;(

i golcie kurwa pachy.. dzisiaj na silowni myslalem ze ze smrodu umre.. jak mozna takim smierdzacym chodzic na silownie..

Gość katana
Mi tam nieogolone pachy nie przeszkadzają. Przeszkadzają mi jak facet ściąga bluzkę a tu chmura odoru. Nie dostrzegłam tego, bo ciemno było, ale na pewno była zielona i gęsta. Do tego smród z ust. Parę razy odbiło mu się taką perfidną kiełbachą. Nie, ja tego chyba nie zapomnę ;(

Gość katana
Płacił za sex więc mógł mnie nie całować chociaż bleeeeeeeee niedobrze mi. Nigdy więcej tego tak nie zrobię. Spaczyło mi to psychę.

Gość kaaarii na
Ale to fakt, faceci to brudasy, nie golą się pod pachami i capi z nich jak z ze starych zakwaszonych skarpet, najgorzej jak nie myją ptaków, wyjmuje taki i chce w pizde wpychac, a ja do faceta zdejmuj napletek, sciagnał, a tam syr, biały nalot, smród, tłusty, lepiący wosk, nie wiem co to było, no jak takiego brudnego załojotokowanego tłustego h uj a mozna w pi zde wkladac. Myjcie sie facecie codziennie, zeby, gebe, pod pachami, h uja wory tluste, zarosniete przepocone. To nie sredniowiecze, mydło jest tanie i dezodorant

Gość wójekstaryhuejk
ja sie myłem rok temu zębów niemyje i poce sie jak świnia wiec olewam was i moja kobieta też sie nie myje i jakoś wytrzymujemy

Gość kaaarii na
Dlaczego faceto capi z pod napleta? I oni chcą uzywac to do seksu?

kaaarii na mi nie capi spod napletka bo mnie obrzezano w tradycyjnym rytuale, masz jakiegoś fajnego kolegę pedzia;)?

Gość supersupero
mój facet nie capi nawet po 2 dniach nie wiem jak on to robi

Gość supersupero
własnie nie jest i kiedy ost się zapytalam dlaczego Ty sie nie pocisz to mówi pocę się no ale norlalnie nic nie czuć serio

Gość z kim ty sie zadajesz
ze takie przezycia masz ale tak to jest jak sie daje dupy jakiemus fagasowi ktorego sie nawet nie zna, a potem przychodzi i pieerdoli jakby to wszystkich wina byla, tylko nie jej :D

Gość _po_prostu_ja_
moj facet nie dbal o higiene a potem chcial zebym mu loda robila jak sie zblizylam do jego huja to myslalam ze sie pozygam fujj dobrze ze juz nie jestem z tym brudasem obecny to czyscioszek :)

Gość 788888888888888888
Ale to fakt, faceci to brudasy, nie golą się pod pachami i capi z nich jak z ze starych zakwaszonych skarpet, najgorzej jak nie myją ptaków, wyjmuje taki i chce w pi**e wpychac, a ja do faceta zdejmuj napletek, sciagnał, a tam syr, biały nalot, smród, tłusty, lepiący wosk, nie wiem co to było, no jak takiego brudnego załojotokowanego tłustego h uj a mozna w pi zde wkladac. Myjcie sie facecie codziennie, zeby, gebe, pod pachami, h uja wory tluste, zarosniete przepocone. To nie sredniowiecze, mydło jest tanie i dezodorant NIE WIERZE!!!!!!!!!!!! ZA SA AZ TACY.. WIEM ZE HIGIENA NA BAKIER U POLAKOW ALE AZ TAK?

Gość _po_prostu_ja_
no niestety ja mojego ex przed kazdym seksem do lazienki wysylac musialam zeby sie myl

Gość katana
Tak, lepsze są te obrzezane pisiorki. Tylko czemu tak niewielu je ma...

Jak w ogóle mozecie iśc do łózka ze śmierdzącym facetem??!! Nawet gdybym miesiac sie nie ruchała nie poszłabym.

Gość fbfsbgfvb
moj były też brudas, nie mył sie bo mu sie nie chciało, wiec wiecznie musiałam robic awantury a o zrobieniu loda mogl zapomniec, cap smierdzacy blee

Gość I vice versaL
...myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, ni godziny:)

Gość niezaspokojona koteczka @
W ogóle jak można nie mieć chęci się umyć ? Przecież nawet jak się jest zmęczonym po pracy jak cholera, to nic tak nie pomaga i nie relaksuje jak wymoczenie się w wannie albo pod prysznicem .

Gość koteczko
Tak sie składa że każdy inaczej pojmuje pojęcie zamoczyć...

Gość niezaspokojona koteczka @
ale ja mam na myśli oba te pojęcia :)

Gość niektorzy
Chcą moczyc tylko w cipce, bo od chlorowanej wody siusiak może swędzieć

Gość I vice versaL
I jeszcze jedno - podpaski są (z reguły) jednorazowego użytku. Nie suszcie ich! Ten... "intymny" zapach jest nie do zniesienia :(