kasialud 0 Napisano Październik 12, 2011 Mam pytanie do dziewczyn z UK. Czy ktoras z Was moze mi polecic jaks dobry srodek, ktory skutecznie wywabi z wykladziny zapach moczu? Moj synek mial maly "wypadek", od razu zapralam plame i nic nie widac, smierdzi natomiast niesamowicie, probowalam octem, soda, wyczytalam tez ze plyn do plukania ust pomaga..nie pomaga nic :( czy macie moze jakis sprawdzony srodek chemiczny, ktory pomoze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj preparatu firmy Napisano Październik 13, 2011 Cleenol,ale nie wiem czy bedzie dostepny w sprzedazy detalicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj preparatu firmy Napisano Październik 13, 2011 nazywa sie Enzyme Deodorisera,ale musialabys zamowic go w ilosci 5 litrow niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj preparatu firmy Napisano Październik 13, 2011 nazywa sie Enzyme Deodoriser,ale musialabys zamowic go w ilosci 5 litrow niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala byu recbn Napisano Październik 13, 2011 u mnie w duzym tesco stoja na polce detergenty koło kas do wykładzin do czyszczenia itp i jest eliminujacy odor moczu pewnie o zwierzecy chodzi ale moglabys sprobowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach