Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola1989pp

żona siedzi w domu z dzieckiem a mąż pracuje

Polecane posty

czy któraś z kobiet tak ma że siedzi w domu z dzieckiem. nie pracuje. pierze gotuje sprząta a mąż pracuje. jak to u was wygląda jak taki mąż was traktuje?

i jak sie z tym czujecie. chcialyscie tak zyc? co kobieta jest tylko po to stworzony by byc matka i zona i nic wiecej?

Gość kama rama 25
moja mam tak robila przez pol zycia i zero szcunku... zostawil ja z 3 dzieci i odszedl do mlodszej ktora mu teraz nawet koszuli nie uprasuje ... i jest szczesliwy. Kobieta powinna miec swoje zycie poza domem wtedy jest inny szacunek dla siebie i maz tez wtedy ja szanuje bo wie ze bez niego da sobie rade a taka kompletnie zalezna od meza sie szybko nudzi;/ rozumiem siedziec z dzieckiem 3 lata ale nie 15 lat

Gość gdsgdegfrdjhf
ja siedzę w domu, tyle że bez dziecka, dopiero zaczełam pracy szukać. wcześniej studiowałam, pranie, sprzątanie, gotowanie - to nie jest problem, nie mialam nigdy za dużo obowiązków, mąż też mi nieraz pomagał kocha mnie i szanuje, jest ok ale ja uwielbiam taki prawdziwy dom, uwielbiam cos pichcić w kuchni i żeby w domu ładnie i czysto było atrakcyjna tez jestem gorzej będzie jak sie pojawi dziecko i praca, cóż teraz ciesze się, że jest jak jest poki moge

Ja akurat siedzę w domu z dzieckiem, ale mamy firmę przy domu i ja się nią właśnie w domu zajmuję, więc się tutaj nie wypowiadam raczej, bo to nie typowo do mnie skierowane.... Ale sporo jest takich kobiet i uważam, że praca w domu, przy dziecku 24 h na dobę to ciężka robota. Nie każdy potrafi to jednak docenić :(

Gość heh89
dlaczego ten swiat jest tak zlozony? ze mezowie nawet zon nie doceniaja;/

Gość myc..haaa
Wlasnie dlatego panowie zdradzaja swoje kury domowe!!!!!!!!!

ja tak miałam urodziłam dziecko i siedziałam 1.5 roku w domu,,,, teraz ucze się angieslkiego i wracam do pracy niech zobaczy co to jest obowiązek domowy,,,, mieszkam w UK A TUTAJ NIE MA ZA BARDZO CO ROBIĆ

Gość Zdzisiek
ze mną kryśka siedzi a jej stary pracuje i jest git

Gość ana_1990_28_01 tez sie
odchudzasz? ile masz wzrostu?