Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyeeeeeeaaaa

właśnie dałam do zrozumienia chłopakowi że mi się podoba a on..

Polecane posty

Gość yyyyyeeeeeeaaaa

.. nie odpisał ;D ja pierdole ja to mam szczęście nie ma to jak zrobić z siebie idiotke a jutro bede musiala z nim przebywać w jednym pomieszczeniu... do dupy nie?

Gość yyyyyeeeeeeaaaa
tak czy owak mam nauczke zeby sie nie wychylac :)

Gość plaam
możesz wyjaśnić co znaczy "dałam do zrozumienia " ? być może się okaże że wcale go nie dałaś :)

Gość yyyyyeeeeeeaaaa
nie bede dokladnie cytowac, zreszta smsowalismy i to było w kontekscie rozmowy ale przekaz był bardzo jasny zreszta i bez tego musiałby być ślepy żeby nie zauważyć.. najdziwniejsze jest to ze wszyscy znajomi mowia ze on również do mnie 'cos ma', w ogóle długa historia i troche sie już znamy. najgorsze jest tylko to ze nie napisal nic bo moglby napisac delikatnie ze nic z tego i byloby okey. ja dzisiaj stwierdzilam ze albo w ta albo w ta ale teraz nie powiem troche mi glupio

Gość yyyyyeeeeeeaaaa
36 min temu;) a wczesniej pisalismy i szybko odpisywal.. jasne ze nie ten to inny, to tylko zauroczenie ale chcialam wiedziec na czym stoje, a i tak w sumie nie wiem i tylko glupia sytuacja:)

Gość karoolilililililinaaaaaaa
dlatego nigdy pierwsza nie wychylam sie ;d niech koles powie pierwszy jezeli sie mu podobam jezeli nie to ja ani tyle nie powiem

Gość plaam
eee tam , tobie sie wydaje, że był bardzo jasny są dwie opcje : albo mu zależy i nie chce wyjśc na durnia albo nie wie jak powiedzieć , że nic z tego :)

Gość yyyyyeeeeeeaaaa
poza tym mam zły dzień i tak się chciałam tylko wyżalić. sprowokowała mnie jeszcze ostatnia rozmowa z kolezanka ktora jest w podobnej sytuacji i stwierdzilysmy ze faceci to takie pipki nie potrafia zrobic zadnego kroku [akurat Ci z naszego życia] no i przejelam inicjatywe.. ;D

Gość yyyyyeeeeeeaaaa
w sumie co ja się przejmuje do odważnych świat należy, a on jak nie odpisze to bedzie takim jakby tchorzem, mam nadzieje ze zna mnie na tyle ze bedzie wiedzial ze jak napisze ze nic z tego to moj swiat nie legnie w gruzach itp :) dodam ze ostatnio zakonczyl dlugoletni zwiazek. wiem ze na pewno chce odczekac jednak ja mu nie zaproponowalam malzenstwa ani nawet zwiazku. tak po prostu, skoro go do mnie ciagnie [lub tak sie i mi i wsz wydaje] mnie do jego to w czym tkwi problem:)

Gość plaam
skoro tak się już produkujesz to zechciałabyś wyjaśnić co znaczy "dać do zrozumienia" ?

Gość facet przed trzydziestka
Hehe śmieszne te wasze dywagacje dziewczyny :). Jaka strata? Jaka wtopa? O czym wy piszecie. No tak, nie wychylaj się następnym razem, nic nie stracisz ani NA PEWNO nic nie zyskasz. Do odważnych świat należy.

Gość tez_popieprzony
pewnie kwestia taka, ze dala mu do zrozumienia "cos" w swoim mniemaniu ;). tzn ona mysli, ze przekaz byl jasny, co wcale nie oznacza iz w istocie byl on jasny. pewnie jakas glupote napisala, bo nawet nie chce sie tu pochwalic tym przekazem, wiec domyslam sie, ze gosciu nie wie jak odpowiedziec na taka glupote :). no ale to tylko moje wariacje na temat, wiec prawda moze byc calkiem inna.