Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolilililililinaaaaaaa

dziwna sprawa.... ocb

Polecane posty

jakis czas temu odezwal sie na gg do mnie ktos i przedstawil sie za chlopaka 25 lat wyslal zdjecie przystojny , mowil ze widzial mnie na dyskotece pozniej niby jak przegladal zkolega jego znajomych na nk zobaczyl mnie i poprosil go o moj numer jednak nie chcial powiedziec od kogo go ma , postawilam sprawe jasno albo napiszesz od kogo masz albo na tym zakonczymy rozmowe bo nie lubie niejasnosci , to napisal od kogo . zgadzalo sie znam ta osobe . pisal ze jestem bardzo ladna jednak bal sie podejsc czy zaagadac wczesniej pisal troche o sobie ze prachuje w firmie ojca i teraz konczy studia , wspomnial 2x o tym ze nie chcialby stracic szansy u takiej dziewczyny jak ja ze ma nadzieje na spotkanie (powiedzialam ze nie wykluczam po czasietej opcji) i ze napewno jutro sie nie odezwie , i tak minely 2 miesiace a tu nic przypomnialam sobie o tym ostatnio i zapytalam kolege od ktorego podobno dostal moj nr gg i co sie okazalo ... ze moj kolega nawet nie mial mojego nowegoi nr gg a po drugie powiedzial ze go poraz pierwszy na oczy widzi , ze nie przeglada znajomych swoich z kolegami i ze nie rozdaje nigdy nr kogos bez zgody . tak wiec macie jakis pomysl co to moglo byc ?:/ raczej watpie zeby to byl ktos z bliskich znajomych badz z tych z ktorymi mam kontakt od czasu do czasu , kolega wiem ze nie klamie , a na dyskotece na ktorej mnie niby widzial istnieje i wtedy bylam na niej. ocb , rozkminia ktos to , mial ktos tak kiedys ?

i ze napewno sie jutro odezwie * tak mialo byc sorki