Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotttt122

Dlaczego na facebooku

Polecane posty

Gość margotttt122

niektórzy dają sobie np. 2 takie same zdjęcia pod rząd p. wpolu Tablica itd.? Już kilka razy się z tym spotkałam. Jak myślicie, poco tak robią?

Gość margotttt122
hej, ludzie, no popiszcie swoje zdanie.:( ja naprawde bardzo chcialbym to wiedziec.

Gość hhdddddddddddd
a nie prosciej spytac kogos kto tak zrobil? :o

Gość kiack
kogo interesuje Facebook jest debilem

Dublowanie... Na wahadłowcach były po trzy takie same komputery w celu zminimalizowania ryzyka. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

nie znam tematu;/ na fb popularne sa za to zdjecia jak frania albo jasio sie od zeszlego tyg zmienili;/

nijak;/ ale mamuski zwykle nie maja nic innego do roboty tylko jak obswerwowac te "zmiany" wlasnie;-)

Gość rozumiem,ze z tego powodu
nie mozesz zasnac. Ale ci nie pomogę...

ja lubie ogladac fajne zdjecia - lubie tez te z podrozy i lubie zdjecie z twarza po ktorym moge sie zorientowac czy kasia kowalska to ta o kt mi chodzi, wszystkie inne zdjecia + komentarze - to jakas rekompensata najwyrazniej;/ szczeslwiie ludzi nie zabiegaja zeby inni na pewno ich szccescie 'dostrzegli" ja sie zawsze zastanawiam czy jak mamuska wystawia zdiecie julka/ziutki - i pisze ziutka ma roczek - (poddaje zdjecie ocenie wystawiajac je) - i napisze ze ziutka niezbyt urodziwa i do tatusia podobna - to czy mamusia bedzie w stanie to zaakceptowac jako dojrzaly czlowiek?;-) mam - przez pomylke - jakies stare kol ze szkoly w znajomych (pozapraszaly mnie) i powstrzymuje sie od takich komentarzy bo i bez nich uwazam je ich zachowanie za zenujace, a nie kopie sie lezacego;/

Bo jedno jest dla opublikowania a drugie jest na tablice. Zawsze jak dodajesz fotke, powinnas kliknąć na "udostępnij " a na koniec bedzie wypisane, ze obecnie twoja fotka zostala poprawnie dodana do profilu.

Gość łotafak
ROR, ile masz lat?? :)