Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka1990

obawa przed ciązą

Polecane posty

Gość nastolatka1990

witam. ostatnią miesiączkę miałam 14.09.2011r. średnio moj cykl trwa od 28-29 dni. z chłopakiem kochałam się 8.10.2011r bez zabezpieczenia i skończył we mnie. czyli generalnie wypadały dni niepłodne. piersi mnie bolą, są nabrzmiałe i strasznie gorące. czy waszym zdaniem jest możliwość żebym mogła być w ciąży?

Gość no tylko jedna
teoria to jedno a jak wiemy praktyka czasem co innego. Zrób test z moczu albo jeszcze lepiej beta hcg z krwi.

okresu nie dostałaś? Jest możliwość, zrób test ciążowy minimum 14 dni od stosunku

Gość nastolatka1990
no czekam na okres od dwóch dni.... niby można robić test w dniu spodziewanej miesiączki a że stosunek odbył się 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki więc wątpię że mógłby coś wykazać... Dodam, że wczoraj miałam zielone upławy o nieprzyjemnym zapachu, więc chyba mam jakąś infekcję.Czy infekcja też może wpłynąć na opóźnienie @ ?

nie sądzę by infekcja miała wpływ organizm to nie zegarek ani komputer, cykl może sie w każdej chwili przesunąć, jak nie chcesz być w ciązy to zawsze sie zabezpieczaj i tyle, bo opierając się tylko na obliczeniach kalendarzykowych prędko zostaniesz mamą

Gość pan dziekan
o matko curko zaraz mi sie tu rozpłaczesz i coś głupiego zrobisz więc lepiej skieruj oczęta swoje na te fotke nizej i powiedz czy bys nie chciała takiego ogiera u siebie w łóżku http://republika.pl/blog_oy_957843/1916113/tr /pan_dziedzina.jpg

Gość nastolatka1990
Hmmm.... dziękuję za wasze opinie:) czy ciąża czy nie, okaże się na dniach....Muszę czekać cierpliwie...

Gość olala21l
infekcja może opóźnic miesiączke!

Wszystko jest możliwe, skoro odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia. Skoro już to nastąpiło, nie pomyślałaś o antykoncepcji po stosunku, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie być w ciąży, jeśli tego nie chcesz? Informacje na ten temat można znaleźć w internecie, chociażby na stronie wpadka.pl, ja tam często zaglądam.

Gość nastolatka1990
jednak @ się pojawiła:)