Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakaka...

Zdrada-pomyłka lepiej wiedzieć czy nie?

Polecane posty

a jak z litosci ja puknal :) wiesz kochanie, byla taka brzydka! no i ta nadwaga! chcialem ja tylko pocieszyc

Gwałt to inna sprawa. Ale jeśli chodzi o ta litośc to mój były na imprezie w gronie znajomych spotkał dziewczynę,której się spodobał.To była jakaś koleżanka koleżanki.I ta dziewucha się schlała i się zaczęła przystawiać do mojego faceta.Poszłam po piwo-wracam a mój facet się z nią obściskuje na parkiecie i całuje się z nią.oczywiście dostał w łeb i zdziwiony do mnie:"Kochanie ale ja jej się tam podobałem,taka miła jest i chciała mnie tylko pocałować-nie chciałem jej robić przykrości" :P.Także nic mnie nie zdziwi :D

Gość 123efka
zawsze szczery, widać, że potępiasz zdradę, to bardzo dobrze. Twoja kobieta będzie miała z tobą dobrze. Mam nadzieję, że będąc w długoletnim związku nie zmienisz swoich poglądów i nie będziesz dymał panienek na boku

Gość ja86sia
zgadzam się z większością - zdrada to zdrada, wolałabym wiedzieć i na bank kopnęłabym faceta w tyłek na pożegnanie :) jeśli się kogoś kocha to sex i miłość są ze sobą powiązane, więc nie można ich rozdzielać... jak to sobie wyobrażasz autorko? że Ciebie kocha, ale przez jakiś czas ma tą miłość gdzieś, bo woli sobie pobzykać na boku? jak się kocha to się nie zdradza - proste :) i nie ważne, ze to był jeden raz... niewybaczalne !

Zawsze szczery-wiesz bo śmieszą mnie teksty,że facet był pijany i za bardzo nie kontaktował.Z życia wiem,że jak facet jest mocno pijany to przeważnie kuśka mu nie staje ;)

spoko, mnie tez to smieszy, zarowno teksty facetow jak i racjonalizacje kobiet "bo czulam sie taka samotna z mezem" "bo los tak chcial" "bo serce nie sluga" "nie wiem jak to sie stalo" :-)

Gość zawsze szczery ile ty masz lat
i jakim stażem możesz się pochwalić. O ile masz kobietę

uważasz, ze powinnam to wiedzieć? Nie wiedziałam, że tu taki ważny jesteś :P

pewnie gimnazjum... A związki widział w TV i czyta o nich na kafeterii Bo życiowej mądrości jakoś u niego nie widać. Głupie szczeniackie gadanie jedynie :O

przynajmniej nie musisz czekac na reinkarnacje, czy zajmować się jakimiś grami z rozbryzgującą się po okolicy krwia, zeby miec kilka życiorysów :)

no i całkiem zapomniałam o Twoje kompletnej nieznajomości życia - proponuję życiorys wykarmionego przez wilczycę i cudownie przywróconego cywilizacji po odnalezieniu w buszu

Gość red lipssss
ja wolalabym nie wiedziec.