Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka27,

chce sprawdzic wiernosc swojego meza szukam dyskretnej dziewczyny

Polecane posty

Gość moniczka27,

ktora chce tego samego....mam na mysli telefon i chce umowienia sie z nim..moge sie odwdzieczyc tym samym lub np doladowac za to telefon..szukam tylko powaznej i dyskretnej dziewczyny..

Gość jak z tego wybrnąc?!
ja mogę się zabawić w takie podchody:)

tylko pytanie czy na pewno tego chcesz ?! bo jesli okaze sie , że byłby gotowy Cię zdradzić na pewno Ci lekko nie będzie.

Gość moniczka27,
wiem..ale chce sprawdzic..chodzi mi jedynie o pare telefonów do niego ,chce slyszec co mowi no wlaczysz sypa i swoj telefon na glosnomowiacy,,poprostu chce wiedziec co on na to

Facet moze byc ci wierny a Ty mu podsuniesz fajną dziewczyne i moze sie skusi I co wtedy Bedzesz zadowolona??? Jakie te baby durne są Sama pcha mu inna pod nos A co zrobisz jak maz sie dowie Bedzie ci łyso

Gość moniczka27,
nie ,,poprostu bede wiedziec do czego moglby byc zdolny

z reguły kazdy facet jest podatny na takie pokusy i wydaje mi sie , ze predzej czy pozniej pojdzie w bok...pewnie są jakies wyjątki ale w mniejszej juz skali...powiem tak...raz podszyłam sie pod jakas dziewczyne i napisałam do byłego juz faceta , ze go znam , ze taki owaki , ze chce sie spotkac , w koncu uległ...kazdy ulegnie...ale ! jak sie juz dowie (ja nie wytrzymałam i po jakims czasie wymiękłam) był wściekły...on był i ja byłam...a w sumie nie układało sie w naszym zwiazku najgorzej takze lepiej z 10 razy sie zastanów zanim to zrobisz.

Gość moniczka27,
ok zadzwonilabys do niego? tak bym słyszala ta rozmowe...co w zamian chcesz

Gość sdfghjkhjghfgf
a nie boisz sie ze taka dziewczyna ktora znajdziesz wnecie po wszytsko napisze smsa do twojego faceta ze to zona postanowila go sprawdzic? nie bedzie ci glupio?

Gość moniczka27,
no własnie tego sie tez obawiam..dlatego szukam normalnej dyskretnej dziewczyny

autorko poproś jakąs dyskretną koleżankę o pomoc...jak juz ktos tu napisał , na kafe są rozni ludzie , mogą ci namodzic w zyciu...

Gość moniczka27,
nie mam dyskretnej kolezanki...a tak chcialabym sprawdzic i slyszec ta rozmowe..moze jakas mezatka ktorej moge zaoferowac to samo. a nie ma jakiegos programu do zmiany glosu przez telefon

Gość AGrawkka
ja mogę zadzwonic, popisać i nagrać wszystko na dyktafon :) skąd jesteś? smsy sfotografować ewentualnie :) chetnie ci pomogę

Gość Marcysia 980
żona-swojego-męża-- facet ubieraj gacie a nie w damskich fatałaszkach tutaj wystepować :(

Gość moniczka27,
a co w zamian oczekujesz..jak pisalam potrzebuje dyskretnej osoby,,zeby za chcwile nie napisala mezowi ze to ja ja podstawilam

Gość moniczka27,
wtedy bede wiedziala jaki skorwiel z niego..bo nie wierze ze nie ma takiego goscia co by sie nie dal uwiesc

Gość jestem kobieta ale....
Gdybym miała w domu taką podstepną sukę zamiast zony obiłabym jej ryja i wiecej nie chciała widzieć na oczy... Boże jkaie to chamstwo.... żal, żal, żal, żal....

żona-swojego-męża co do zaufania , tu jest różnie...swemu juz byłemu facetowi ufałam bezgranicznie i potępiałam takie dziewczyny jak autorka (bez urazy) , które chciały sprawdzać swoich partnerów...i wiesz?! okazało się , że ten mój facet ktoremu tak ufałam zdradzał mnie ile wlezie...dlatego czasami trzeba zadziałać gdy włącza sie czerwona lampka a kobieca (jakze niezawodna) intuicja podpowiada nam , że coś jest nie tak.. nie oznacza to jednak , że jestem za tym aby autorka postapiła tak jak napisała , jednak skoro juz podjęła decyzje i jest gotowa na konsekwencje(albo mysli , że jest) to niech zrobi tak jak jej intuicja podpowiada.

Gość moniczka27,
moze i sie leczy ale dzis rano obudzilam sie z taka potrzeba,nie jestem z natury zazdrosna ale chcialabym to wiedziec i nie wierze ze zadna z was nie chcialaby tego sprawdzic i jeszcze słyszec taka rozmowe

ciekawe czy monivczka by sie nie skusiła jakby jej mąz podstawił niezłego makaroniarza pod nos który by ją pielesił komplementami i ot tak dawał prezenciki ??:classic_cool:

Kurde mnie ile razy korci aby swojego faceta sprawdzić , mam takie mozliwosci i tak mogłabym go zakręcic , że nawet by sie nie domyslił ...ale ! jak sobie pomysle , ze dałby sie skusic (choc nie jestem tego taka pewna )to mi sie zaraz odechciewa:D

żona-swojego-męża wiesz kochana to nie jest nawet kwestia tego , ze nikomu nie ufam...owszem ufam...obecnemu facetowi takze...ale wiesz ...gdy ktos Cię zrani raz , potem drugi , potem druga osoba to ciągnie to w koncu tracisz wiare w prawdziwe zaufanie i nie jestes juz tak łatwowierna.

Gość Mlodaaa żona...
Nie rozumiem, po co Ty chcesz to zrobić? Masz jakieś podejrzenia, mąż Cię jakoś zawiódł czy co? Bo jeśli wszystko byłoby ok, to nie wpadłabyś na taki pomysł.. Dużo Cię to może kosztować, a potem możesz żałować, że rozwaliłaś małżeństwo, chyba, że do tego dążysz, bo w innym razie nie rozumiem.

Malutka_w_szpileczkach90 -> wiem cos o tym... moj facet przed moim mezem ... tez okazal sie .. a szkoda nawet gadac kim... tez bylo trudno zaufac ... ale ufam w pelni bo inaczej serio zazdrosc i podejrzliwosc zabija ... i ludzi i milosc miedzy nimi cos w zasade... nie ryzykujesz nie ma :)

Gość taki_jeden_chlopak
w internecie nie znajdziesz normalnej i dyskretnej. wycofaj sie poki nie narobilas sobie szamba.