Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka27,

chce sprawdzic wiernosc swojego meza szukam dyskretnej dziewczyny

Polecane posty

Gość Aga 29
Takze chce sprawdzic swojego.

Gość gość
nie ma żadnej z krakowa?

Gość NikaNika86
Przepraszam za bład stylistyczny, pisałam w pospiechu. Jesli bedziesz chciała moge telefonicznie sprawdzic Twojego męzą , natomiast Ty mojego. Bardzo mi zalezy na sprawdzeniu jego wiernosci, gdyz juz raz mnie zawiodł, i pomimo zapewnien nie mam 100% pewnosci. Zainteresowaną prosze o kontakt pod maila alicjasc@wp.pl

Gość gość
Czy jest ktoś chętny z Łodzi? Chcę sprawdzić zachowanie swojego męża. Oczywiście mogę zrobić to samo dla innej dziewczyny. Mój mail: katrin.85@wp.pl

Co za pomysły macie? Czy Wasi mężowie dają powody że musicie ich sprawdzać.Żebyście czasami nie zawiodły się, jak ta podmieniona naprawdę odbierze Wam męża nie na żarty:D

Gość gość
szukam dziewczyny która sprawdzi mojego meza . ja jestem z bytomia. czekam na emaile od was . kkarolina42@interia.pl

Gość gość
Zaplace...ale chce miec pewnosc...chlopak jest z miastka...odpiszczcie

NikaNika86 Przepraszam za bład stylistyczny, pisałam w pospiec*****esli bedziesz chciała moge telefonicznie sprawdzic Twojego męzą , natomiast Ty mojego. Bardzo mi zalezy na sprawdzeniu jego wiernosci, gdyz juz raz mnie zawiodł, i pomimo zapewnien nie mam 100% pewnosci. Zainteresowaną prosze o kontakt pod maila alicjasc@wp.pl x co za idiotyzm, kafe jest wylęgarnią zidiociałych suczek, że też nie jesteśmy jako forum jeszcze sławni na całą Polskę:O

ddobra, spróbuję Wam to wyjaśnić:-P wierność nie jest cechą osoby, a cechą RELACJI. nikt nie ma obowiązku być Ci wiernym "bo tak" choćbyś była kłodą w łóżku, grubą, tępą kłodą czy co tam chcesz. nie ma czegoś takiego, jak obowiązek bezwarunkowej wierności. trzeba sobie na nią zasłużyć. bezwarunkowa wierność to frajerstwo. to miłe z Twojej strony, że szukasz dla męża fajnej cipki, ale cokolwiek pokrętnie chcesz sprawdzić, to Ci nic nie da.

Gość gość
Ja juz raz w to sie bawilam ale sprawdzalam chlopaka kolezanki, niby spotkanie na ulicy tekst o droge przypadkiem pytalam o ulice w ktorej mieszka chlopak on odrazu proponuje pomoc. podwiezienie i zaproponowal ze mi da swoj nr wrazie zgubienia sie a to tylko mi ulatwilo! wrocil do domu a ja po godzinie dzwonie zeby sprawdzic czy rzuci wszystko rodzine czas wolny z nia spedzany z dziewczyna zeby pomoc jakies nieznajomej i wiecie co mi zrobil po moim tel powiedzial dziewczynie ze koledze sie auto rozkroczylo na drodze i musi mu pomoc co za palant wszystko mowi za siebie BYLBY W STANIE JA ZDRADZIC

Gość gość
:)

Gość gość
Jak czytam takie teksty to naprawdę jestem wtedy za legalizacją bezkarnego napier/dalania metalowym prętem

Gość gość
czyli to prawda, że zajęty facet jest zdolny do zdrady dopiero w tedy, gdy zdzira uczepi się go i zacznie mu się ostro narzucać. wcześniej pewnie nawet nie myśli o zdradzie

Gość gość
też szukam chętniej dziewczyny.muszę sprawdzić męża,mam pewne podejrzenia.tylko bardzo dyskretnie.anka.anka.83@op.pl Warszawa

Gość gość
Chetnie pomoge