Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka27,

chce sprawdzic wiernosc swojego meza szukam dyskretnej dziewczyny

Polecane posty

Gość moniczka27,
no to jak ..chodzi mi tylko o krotka rozmowe z nim,,chce ja słyszec przez skypa,,czyli musisz z nim rozmawiac na glosnomoiacym telefonie

Gość jestem kobieta ale....
a tym co to za dówd rozmowa przez tel????? Mozna sie wygłaupiać, jaja sobie robić . Do mnie czesto pisża jakieś zjeby na gg i jak mam humor to sie z nimi droczę mimo ze zdrada nigdy mi nawet do głowy nie przyszła... Natomiast gdybym sie dowiedziała ze za jakas tego typu podpucha stoi moj mąz to natychmiast bym sie z nim rozstała... Kiedyś byłam swiadkiem podobnej akcji i skonczyło się źle, chociąz laska błagała o wybaczenie dostała kopa w dupę, mimo ze facet teoretycznie połknął haczyk z takim telefonem... Tobie z całego serca życzę tego samego!!!!!!!!

Gość jestem kobieta ale....
Jednego nie rozumiem... Dzwoni do niego obca laska której on na oczy nie widzaił i ma mieć chęć na coś wiecej???? Czegoś tu nie kumam....

żona-swojego-meża tylko pozazdroscic, moze dlatego , ze jestescie juz malzenstwem podchodzisz do sprawy inaczej :) ja tym razem nie bede tak naiwna i nie zaufam bezgranicznie tak jak ufałam pozostałym partnerom , sa nawet chwili , ze przebiega mi przez głowe mysl "a moze jest teraz z jakas kobietą" , "a moze mnie teraz zdradza"...na szczescie to tylko chwilowe...a złe mysli same odchodzą...tak czy inaczej zaufac w 100% chyba bym juz nie potrafiła.

Gość moniczka27,
poprostu dzwonic i sie umowic,,powiedziec ze zna go z widzenia ale teraz dopiero odwazyla sie zadzwonic,ze jej sie podoba i chce go poznac blizej takie tam

Malutka_w_szpileczkach90 -> mysle ze wlasnie jak juz wyjdziesz za maz to bedziesz pewna :) bo inaczej slub nie ma sensu... ja bylam pewna i co.. w luty minie nam juz rok jak jestesmy malzenstwem :)

Gość moniczka27,
a moze znacie jakis program gdzie mozna zmieniac glos ,sama bym sobie z nim porozmawiala

Gość safaa
Współczuję Twojemu facetowi. Oby się naprawdę zdecydował na normalna dziewczynę i zostawił Ciebie. Co za psychoza..

Gość moniczka27,
do żona-swojego-.męża...........porozmawiamy jak bedziesz 8 lat po slubie,,bo ja juz tyle przezylam, chce go sprawdzic

zona-swojego-męża napisz mi jesli mozesz oczywiscie ile macie lat z mezem?! wiesz ja obecnie z moim partnerem jestem na etapie ciaglego poznawania się...dodac musze , iz poki co nie dał mi powodów do zazdrosci i tego abym stracila do niego zaufanie..jednak wiesz...przezorny zawsze ubezpieczony;)

ale chory pomysł małżeństwo to zaufanie, szczerość a nie podchody, zabawy rodem z liceum za dużo telenoweli się naoglądałaś autorko

moniczka27 a czy Twój maż dał Ci jakiekolwiek podowy do tego abyś posunęła się do takiego kroku jak sprawdzenie go w ten sposób , czy to po prostu Twoja zachcianka , czy tam brak zajęć i dumanie i wymyslanie niestworzonych historii?

Gość moniczka27,
nie zdziwilabym sie jak za kilka lat ty bedziesz szukac dowodow bo cos intuicja bedzie ci podpowiadac.....wiedz na poczatku zawsze jest pieknie..ale pozniej wpada sie w rutyne..a swiat zwariowany ze zdrady na kazdym kroku....co w tym zlego ze chce go sprawdzic...ufaj dalej swojemu partnerowi oby nigdy cie nie zawiodł..ale jak zdradzi to sobie pomysl o tej glupiej babie z kafe

moniczka27, nie zdziwilabym sie jak za kilka lat ty bedziesz szukac dowodow bo cos intuicja bedzie ci podpowiadac.....wiedz na poczatku zawsze jest pieknie..ale pozniej wpada sie w rutyne..a swiat zwariowany ze zdrady na kazdym kroku....co w tym zlego ze chce go sprawdzic...ufaj dalej swojemu partnerowi oby nigdy cie nie zawiodł..ale jak zdradzi to sobie pomysl o tej glupiej babie z kafe ty serio jestes chora hahah ... nie dosc ze zazdrosna o meza to jeszcze zazdrosna o mojego :D nie kazdy tak jak ty ma posrane w glowie :D

Gość safaa
to po prostu od razu od niego odejdź - przecież może nadejdzie dzień, że Cię zdradzi bądź zawiedzie. I trzymaj się do tego zasady 'nie ufaj nikomu' - uważaj na całe swoje otoczenie, czy przypadkiem nie chcą Ciebie wykorzystać. A tak na serio mozesz zastanowić się nad jakimiś lekami przeciwlękowymi..

Gość moniczka27,
dal mi powod nie tak dawno,ale nie chce o tym pisac,,moje czyny sa podstawne a wiec jak ktoras naprawde madra kobieta..przy okazji chcaca sprawdzic tez swojego partnera..napisze opdaje email xxxxxx-1980@o2.pl

Gość ooooo[=
to stara dupa jestes...mozesz byc pewna zdrady..daje ci gwarancje ze oglada sie za swoimi rowiesniczkami a co dopiero bedzie pozniej oghohohohooh

Gość AGrawkka
ja ci to załatwię, będziesz musiała pokryc tylko koszt mojej rozmowy z nim, chętnie pomogę tylko za koszty :)

Gość ooooo[=
i jak tam podchody

Gość żona minie
A gdyby to zrobił facet moze twój jest podałem hhmmm

Gość gość
jest tutaj jakas kobieta, ktora moglaby sprawdzic mojego faceta? Z okolic krakowa?

Gość gość
Witam, chętnie pomogę komuś z Warszawy a w rewanżu oczekuję tego samego ;)