Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkonkonkokonkonkokonko

Ej dobrze ze odpadła z top model GABRYŚKA!!!

Polecane posty

Ej dobrze ze odpadła z top model GABRYŚKA!!! Pyskata, druga zula... żal,a i chciałam powiedzieć, że zula będzie miała walkę 19, będzie się biła

Gość Lady Lady Lady pik
ja też jej nie lubiłam, wkurzało mnie jej zachowanie, była byt pewna siebie, taka idiotka totalna. A najbardziej mnie rozwaliło jak wczoraj po odpadnięciu mówiła do kamery że nie ma po co wracac bo nie ma pracy ani nie ma matury! I kuzwa takie pustaki chcą byc modelkami?? no soorrry:O

Eee, fajna była. Taka zwariowana :classic_cool: Teraz same drętwe zostały :P No ale fakt, Gabrysia nie była materiałem na modelkę, ale bez niej będzie nudno ;)

Dokładnie. Dobrze jak ktoś ma pewnosć siebie ale takie wielkie mniemanie o sobie jest żenujące . Nie ma do czego wracać? To trzeba było się uczyć jak był na to czas a nie kur****ić się.

Gość Lady Lady Lady pik
ja tez lubie zwariowane dziewczyny ale ona była zwariowana do przesady:O taka wkurwiająca, juz na castingu mnie dobiła tym hasłem "śpiewam, tańczę i jem pomarańczę" i przy tym te ruchy, masakra

Zobaczcie samo co pisze ta Zula :Drobne ogłoszenie .. jak wiecie 19 listopada będę nokautować.. na gali AMW gdzię będę walczyć JA (Zula, która pizga się na ulicy) Mistrz Świata w kickboxingu Mariusz Zietek, Olimpijczyk Bartnik oraz gwiazda wieczoru.. bekowy Najman. Będzie TV, będą gwaiazdy showbiznesu itp.itd..a ja szukam kogoś kto, śpiewa, rapuje, szczeka do mikrofonu i chcę się pokazać ze swoim talentem, który wyprowadzając mnie na ring będzie sobie odwalał swoją serenade do majka.(mam paru raperów, ktorzy chcą to ogarnąć ale oni już mają wieloletni fejm w rapie, a ja bym chciała pokazać kogoś z ANDERGRANDU) zgłoszenia na Zula@zulaWalkowiak.pl hahaha

A wracając do Gabrysi, ona przesadzała, pouczała inne dziewczyy, że jeśli się nie wezmą do roboty to odpadną. I CO? sama poszła jak kamień w wodę.

Gość Lady Lady Lady pik
mnie sie podobała jedna dziewczyna ale ominęłam kilka odcinków i nie wiem kiedy odpadła i nie wiem jak się nazywa, może mi ktoś pomoże? Ciemne długie włosy, jak był ten odcinek co chodziły po wybiegu na wsi który same zrobiły to ona szła na tych wysokich szpilach i się zachwiała i powiedziała zdanie, coś takiego że "zobaczyła Tyszkę i odrazu się chwieje" no nie pamiętam dosłownie

Karolina Henning To była ona? Tak mi się zdaje ; p

Lady mam racje?

Jesterś lady?

Gość Lady Lady Lady pik
kurcze właśnie nie ona hehe jeszcze inna:)

Gość Lady Lady Lady pik
ona jak wygrała casting i pozniej mówiła do kamery to coś tam gadała że "emanuje wokół niej pozytywna energia czy cos takiego"

Gość Lady Lady Lady pik
to chyba ta co na castingu miała za zadanie poderwac Wolińskiego w barze w samej bieliźnie, a on rozmawiał przez telefon

No to już nimom pojęcia o kogo chodzi ^ ^

Gość Lady Lady Lady pik
Już wiem, Kasia Woźniak. Ona mi się podobała, miała taki swój styl bycia inny