Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Każdy ma pomysł na siebie! Ja się zastanawiam czy powinnem?

Polecane posty

Czy powinnem w tym roku olac egzamin zawodowy, tzn ponownie do niego podejdź ale przedewszystkim skupic się na maturze a później isc na prawo zaoczne przez co w przyszłości będę zarabiał 100 tysięcy miesięcznie jako notariusz.

Gość 67u7777777
kurwa ten znw z fantazjami! ty masz cos z beretem proponuje pyuhiatre, najpierww tesco jako ciec pracuje potem slub dla pieniedy bieze, hehhe potem do meksyku wyjezdza, ba jazde z hiszpaniskim jest to koles po zawodowce, bez prawka i pracy.. ale fantazjaaa wowo i na babskim forum siedzi. JAK TAM NA CIECIA CIE NAWET NIE PRZYJELI??

Gość buty buty butyyy
Taaa, 100 tysiecy, jasne :D nie zarobisdz nawet 10 tysiecy przez pierwsze 15 lat. Pracowalam w kancelarii notarialnej i wiem co mowie. Skad sie biora tacy debile, ktorzy myslą ze jak nawet na produkcji nie umieja pracowac, to na pewno gziesz czeka na nich praca, gdzie sie nic nie robi i zarabia? ty chyba musisz byc projektem, nie ma takich debili na swiecie idź na kase do marketu to jedyne, co mozesz teraz zrobic

Gość buty buty butyyy
i naucz sie pisac poprawnie po polsku. niedlugo zima, moze do odsniezania Cie wezmą? tam nie trzeba umiec napisac "powinienem

a jak pójde na kase do marketu to będę musiał sprzątac? ponieważ jest mały problem ;) ja nie umiem sprzątac. A skąd wiesz że nie zarobię, może na początek zarobię 5 tysięcy :) to odpowiednia kwota.

Gość rikitiki111
ja zakładam sklep... a chwilowo- www.kobiecykaprys.blox.pl

Gość aga7b
Polecam świetną stronkę: www.pogodaducha.pl

Gość buty buty butyyy
króliczku rozumiem Cie :D staram sie sobie wmowic, ze moze on jest po prostu lekko uposledzony ale z tym "nie umiem sprzatac" to musi byc jakies prowo. No akurat sprzatanie to jest chyba najmniej wymagająca myslenia czynność - tego sie nie da nie umiec, może sie komus najwyżej nie chcieć.