Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym mieć debet

Jak otworzyć debat w banku. Czy mam szansę?

Polecane posty

Witam. Jak wyglądają procedury założenia konta debetowego w banku? Potrzebuję debetu przynajmniej na 500zł. Czy da się to zrobić od ręki? Czy potrzebne są jakieś zaświadczenia? Aktualnie mam umowę o pracę, ale na czas określony kończy się w grudniu. Prawdopodobnie zostanie ze mną przedłużona, ale bank o tym nie będzie wiedział przecież więc będzie patrzył na aktualny stan rzeczy. Moje wpływy co miesięczne na konto to 1600zł. Z tym, że 1200 to pensja, a 400 to umowa zlecenie z innego źródła. Myślicie, że udzielą mi kredytu na te 500zł? strasznie potrzebuję zastrzyku gotówki właśnie w tej chwili i myślę, że to najrozsądniejsza opcja nie żadne pożyczki typowe. Mam konto w Aliorze.

Gość ja mam tak naprawdę
umowę na 3/4 za 1134 na rękę, plus premie i dostałam wczoraj 1500, bo pilnie potrzebowałam na naprawę samochodu.

Gość cdcs
no jasne ze udziela mozesz jeszcze wziac karte kredytowa jak taka niska kwote chcesz oni tak naprawde tylko czekaja na takich jak TY :)

i to tak od ręki dają? czy trzeba ileś odczekać np.? ja też mam na 3.4 etatu właśnie, ale mnie potrzeba 500zł no jakby dali 1000 to też byłoby dobrze. Ale nie więcej