Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ofiarą

zemszczę się na tobie dupku żołędny

Polecane posty

Poza tym biore pod uwage rowniez to, że ne wyjdze m z tym nowym i co? czyli instynkt malpy pas rob co uwazasz, juz nie komentuje bo to bezcelowe

Gość piasek pustyni
mam 31 lat, 11 lat po ślube, 10letne dziecko

Gość panna z sucha glowa
po raz kolejny podziwiam zs za chec tlumaczenia tym... pustym makowkom... Szacun i pozdro 🖐️))

Gość piasek pustyni
owszem mamy problemy finansowe ale co z tego??? Mam czekac x lat az se skoncza??? Przeciez przez ten czas staniemy siie dla siebe zupelniie obcymi osobami. W zasadzie juz zyjemy obok siebie a nie ze sobą. Zreszta co ja Ci bede tłumaczyc. Zycie ne jest tylko czarne albo tylko biale. Zyce ma mnostwo odcien szarosci

Gość fiutek87
A ile razy Cie bzyknal?

Gość LordKoks
autorko tematu mam dla ciebie wyjscie... pierdolnij sie sruba od hydroforu i przestan smucic... wypierdalaj !!!! to bylem ja LORD KOKS

Gość ssssheeeelllsa
"zemszczę się na tobie dupku żołędny" no i bardzo dobrze...super ...zuch dziewczyna :)

Gość zawszę szczery
zdradzasz mnie? i to z kim ? z durną stokrotką ;( ❤️

Gość nie jestem ofiarą
lord jakis-tam, to było do mnie? jesteś pewien? :P

Gość nie jestem ofiarą
ssssheeeelllsa - i tak powinno się robić z dupkami, czyż nie?;)

Gość nie jestem oiarą
tyle wspomnień zostało, gdy wspomnę jego zaangażowanie i gdy tak nagle się urwało, aż nie chciałam wierzyć, że tak sie może stać. ty gnoju

Gość bzbzbz
No ale co? Dalej nic, tylko wypisujesz??? Działaj, a nie wygrażaj! Daj czadu!

Gość nie jestem oiarą
wypisuję tu bo sprawia mi to chwilową ulgę i tyle :P mogę się przynajmniej wypisać do woli, bo z wściekłości nie mogę się czasem skupić na pracy. a co do zemsty na nim , przyjdzie czas, jak pisałam, kiedy on przestanie być czujny i kiedy ja wsyztsko obmyślę na zimno, bez emocji.

Gość miodowasowa
a myślisz, że wie i się boi? Może w ogóle o tym nie myśli w swoich ciepłych pieleszach..

Gość miodowasowa
jestem w szoku, że można tak... nie oceniam, tylko przeczytałam i zaszokowałam się nieco

Gość nie jestem oiarą
miodowasowa - ja wiem,ze jemu dobrze w ciepłych pieleszach. i o to chodzi. zetrę w proch to ciepełko, gnój pieprzony. czemu tylko ja miałabym cierpieć, przeżywać i się denerwować? jego też to spotka.

Gość miodowasowa
rozumiem, że bardzo Cię skrzywdził, że byliście długo razem (dosłownie i w przenośni), ale dowalisz też żonie, nie wiem, może to lepiej, a może nie! A dziecko? Mają? Bo rozwalisz rodzinę przez emocje

Gość nie jestem oiarą
nie mają dzieci. nie uważam, że dowalę żonie,a raczej otworzę jej oczy. nikt nie chce żyć będąc nieświadomym kłamstw.

Gość miodowasowa
niektórzy chcą...

Gość miodowasowa
nie wiem... stokrotko, a jeżeli był to z jego strony wyskok, o ktorym chce zapomnieć, może zrozumiał, że kocha żonę, nie chcę oceniać... ani drażnić autorki

Gość nie jestem oiarą
stokrotka- a co za różnica? taki mi się podoba i tyle. zobaczymy gdy ciebie twój kopnie w d.. jak się będziesz czuć mimo swych mądrych wypowiedzi:P

miodowamasa mozliwe ze tak bylo . ja chce tylko pokazac ze autorka jest lekkę hipokrytką , bo jak facet z nią byl to nie pszyszło jej do glowy poinformowac zony , a teraz kiedy ją olał to nagle jej sie zal kobiety zrobilo, bo zyje z klamcą i zdradzaczem.

Gość nie jestem oiarą
stokrotka- mi nie żal jego żony. absolutnie. nie tym się będę kierować. czytasz ten topik i po jaką cholerę skoro niewiele rozumiesz? a po drugie- ty już się zniżyłaś, sama jesteś kochanką i od początku byłaś świadoma z kim i po co. a to nawet gorsze.

Gość a ja się nie zemszcze
ale GARDZĘ toba