Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ofiarą

zemszczę się na tobie dupku żołędny

Polecane posty

Gość bzbzbz
daj spokój, zerwał przecież z Tobą z jakiegoś powodu, szkoda nerwów! A długo się "znaliście"?

Gość nie jestem ofiarą
stokrotko - dorosłam do tego,że trzeba brac odpowiedzialność z swoje błędy. ja za swoje biore i wezmę- nie mam zamiaru z nim być, niech mnie omija. zemstwa nie ma na celu jego powrotu do mnie,oszalałaś?! po co mi taki chuj??? a to,że będzie się żarł z żoną, to będzie moja satysfakcja. w dupie mam, że będzie się wypierał. aha, nie obchodzi mnie też kolejność, czy byłam pierwsza czy nie. moje powody do mszczenia się nie są tego rodzaju...

Gość ewaaaaa
bo ja potraktowal jak szmate. Ot co.

Gość nie jestem ofiarą
mówię przecież- dla mojej satysfakcji, żeby mu uprzykrzyć życie i odpłacić za to, że tyle płakałam nie rozumiejąc jego kłamstw,za stracone zaufanie itepe itepe dużo by wyliczać. zmażę mu ten jego uśmiech z mordy. mało mnie obchodzi,że to podłe.

Gość bzbzbz
ale jest różnica, czy była przygodą miesięczną, czy mamił ją dwa lata...

Gość bzbzbz
ale może faktycznie daj czadu! A co tam!

Gość bez pseudonimu...anonimowo
stokrotko... Jestesmy w podobnej sytuacji :) tez niczego nie zaluje i dobrze sie bawie. Przeciez musimy zabrac cos do grobu a nie tylko rozaniec ;P

Gość nie jestem ofiarą
dość długo. a teraz mnie zapamięta, będzie to mu się odbijać czkawką jeszcze gdy będzie miał 60 lat.

Gość Jeży z Wierzy
"ja mściwa uu" a może tobie żal ściska siedzisko że nie masz czego i komu zaoferować? UWAGA FORUMOWICZE!!! groźby są karalne, a w sieci nikt nie jest w pełni anonimowy...

Gość bzbzbz
może stara, brzydka żonka się domyśliła i dlatego odszedł, co? Wystraszył się

Gość nie jestem ofiarą
nasikam mu do szyji

zona nie musi byc stara , brzydka , wystarczy ze jest zołzą , czesto facet wybiera malo atrakcyjną kobiete[ co drazni ich zony] ale za to ciepłą w uczuciach.

Gość giugiu
kto się ze mną założy że autorka i się nie zemści

Gość Bizuteriastyle3
www. bizuteriastyle .pl bransoletki modułowe, Charms, Lilou, SWAROVSKI, Japan style, decoupage, biżuteria srebrzona, złocona to wszystko w sklepie internetowym www. Bizuteriastyle .pl

Gość bzbzbz
stokrotko, sorki, masz rację w 100%

Gość giugiu
a ty Stokrotko z tym swoim kochasiem jesteś tylko dla seksu czy jak skoro nie przeszkadza ci fakt że on posiada żonę

stokrotko masz dzis taryfe ulgowa z uwagi na twoje rozsadne wpisy na wiadomym topiku napisze zatem tak: to jaka jest zona, maz, w kazdym razie osoba zdradzana, nie ma dla samej zdrady kompletnie zadnego znaczenia, kompletnie osoba zdradzajaca, tak jak ty, zdradzic chce i juz, tlumaczysz sobie to tym i tamtym, zeby sie przed sama soba wybielic, ale koniec koncow to zdradzasz bo tak chcesz, przeciez nie musisz

Gość nie jestem ofiarą
jego żonka jest sympatyczna, ale brzydka, jestem atrakcyjniejsza, tyle mogę stwierdzić. ale nie w tym rzecz przecież. fakt, wyładowuję się tu na forum,ale nie sądzę by mi przeszło. poczekam na odpowiedni moment, gdy nie będzie się tego spodziewał.

myslicie ze romans to tylko sex? sorry ale nie jestem pustakiem. nie przeszkadza mi ,że ma żonę i ,że opowiada o niej w superlatywach.jak bedzie chcial byc ze mną to będzie , jak nie to ok.

Gość giugiu
hehe to w takim razie tobie może się wydaje, że macie romans a twój niby kochanek porostu jest dla ciebie miły to oczywiście do stokrotki

Gość autorko moja droga
moze podaj nam tutaj jakies namiary na tego sukinkota znajdziemy go na fb i ZAJEBIEMYYYYYYYYY

osoba zdradzajaca, tak jak ty, zdradzic chce i juz, tlumaczysz sobie to tym i tamtym, zeby sie przed sama soba wybielic, ale koniec koncow to zdradzasz bo tak chcesz, przeciez nie musisz masz racje , nie musze, ale chce i jest mi dobrze , a nawet bosko w jego towarzystwie . niestety wiem , ze jakbysmy byli na stale razem , to znow zaczely by sie jakies problemy , takie jest zycie .Tylko ,że teraz jest fantastycznie z x i to mi wystarcz by byc szczesliwą . za dzis jest wigilia , ze przemowiles do mnie ludzkim glosem?

hehe to w takim razie tobie może się wydaje, że macie romans a twój niby kochanek porostu jest dla ciebie miły to oczywiście do stokrotki tak , oczywiscie to moja fantazja , ale jaka miła :D

Gość nie jestem ofiarą
nie mogę podać namiarów ze względów oczywistych- prawo. sama to załatwię.

dzis jest wigilia , ze przemowiles do mnie ludzkim glosem? juz ci to tlumaczylem, to ty dzis zaczelas pisac jak osoba, ktora posiada szare komorki ja, wbrew temu co sobie wczesniej w glowie ubzduralas, reaguje na ludzi w taki sposob na jaki zasluguja (w mojej ocenie of course)